Şimdi Ara

Bu psp kırılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu psp kırılırmı? dükkanda kutuyu acma imkanı olmadıgı icin versiyona bakamıyoruz.
    Bide 2004 modeli icin anakart modeline nasıl bakarız?

• kirilir. aldiktan sonra orj yazilimi soylersen board konusunda tahmin yurutebiliriz.
  • 2004 8C ler kırılmıyo normalde çünkü üzerinde 3000 bordu kullanılmış ama bu makina kırılabilirde,kırılmayabilirde denemeden net bşy söylemek zor.

elektrotuning.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

2004 8C ler kırılmıyo normalde çünkü üzerinde 3000 bordu kullanılmış ama bu makina kırılabilirde,kırılmayabilirde denemeden net bşy söylemek zor.

elektrotuning.com

cihaz 8c degilmiski,

ayrica 8c lerin hepsi kirilmiyor diye bisey soz konusu degil.bu hafta sonu 4.01 8c ye bizzat m33 yukledim.daha once de yuklemistim.

ama arkadasin cihazinin kirilacagina eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

2004 8C ler kırılmıyo normalde çünkü üzerinde 3000 bordu kullanılmış ama bu makina kırılabilirde,kırılmayabilirde denemeden net bşy söylemek zor.

elektrotuning.com

cihaz 8c degilmiski,

ayrica 8c lerin hepsi kirilmiyor diye bisey soz konusu degil.bu hafta sonu 4.01 8c ye bizzat m33 yukledim.daha once de yuklemistim.

ama arkadasin cihazinin kirilacagina eminim.

bu doğrumu gerçekten dbaggio. wow bendede 8c yazıyo ama 8c diye denetmedim hiç kırdırmayı biliyosun. deneteyim mi acaba?
  • sana o zaman da demistim denet diye.ve senden haber bekliyoduk.denet tabi sansini dene.
  • Tesekkur ederim kırıldı dostum 3.71 suan.
  • gule gule kullan.
  • bende slim 3000'lerin V5.02'nin kırılıp kırılmadığını öğrenicektim?
  • kirilmaz.
  • quote:

kirilmaz.

slim'lerde şu anda hangi versiyona kadar kırıldı acabA?
  • en iyisi eski konularda verdigim tabloyu tekrar yayinlayim.
  •  Bu psp kırılırmı?
  • dbaggio bir sorum var. kırılma olyıyla ilgili değil. sadece normal bilgi içinç.

3000lerde sadece ta90v2 anakartı mı kullanılıyor? bide ta90 gerçekten slimlerde var mı? bide ta90 ama slimlerde kullanılanlar kırılmamışmıydı?
  • hayir. ta 90da kullaniliyor. zannetmiyorum dostum.bi yanlislik vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 10 Mart 2009; 21:21:24 >
  • quote:

gule gule kullan.

Teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: astamiga

PSP-2004 CODE:8B
    Bu psp kırılırmı? dükkanda kutuyu acma imkanı olmadıgı icin versiyona bakamıyoruz.
    Bide 2004 modeli icin anakart modeline nasıl bakarız?

Kutuyu açmadan CODE'a nasıl bakabiliyoruz arkadaşlar? Öyle bişey göremedim kutunun üzerinde?

Dün Electroworld'den kardeşime hediye olarak PSP Slim aldım. Bütün PSP Slim'lerin kırılabildiğini duymuştum biryerlerden. Görevli de kırılabiliyor diyince (büyük ihtimalle salladı) fazla düşünmeden aldım.

Bu ürünün kesinlikle kırılamayan model olup olmadığını nasıl anlayacağım? Paketi de açamıyorum, belki iade şansım olur diye. Barkod'un üzerinde tek başına duran bir G harfi var. Bu kötü bişey sanırım, okuduklarımdan anladığım kadarıyla.

Peki bunun kırılabilir G'lerden olup olmadığını nasıl anlayacağım kutuyu açmadan?

Barkodu şu şekilde:
    http://img11.imageshack.us/img11/1623/s6301018.jpg

• eger kod G ise 3 secenek var.
    ya 3,95 (ta88v01) ya 4.01(ta88v02) yada 4.01(ta88v03) yani sansin 3 te 2
    bol sans....
  • Yakın zamanda EW'dan PSP alıp da kırdırabilen var mı ki? Bu riski almaya değer mi acaba?
  • sansiniza kalmis.ben amerikadan bu riski bile bile kutulu cihaz aldim kirilmadi hatta onceden de defalarca ayni cihazlari alip kirmistim....tamamen sans isi yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.