Şimdi Ara

Bu PSU GTX750 Ti kaldirir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki Onerdiginiz PSU'lar kasama sigar mi?
  • SinaYelbuz S kullanıcısına yanıt
    Genelde Psular Standarttır boyut olarak sadece agırlıkları degişiktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 3 Mayıs 2016; 18:31:06 >
  • Simdi,Aerocool VX400 PSU ve Asus GTX750 Ti STRIX GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 ekran karti alacagim.

Herhangi bir sorun cikmaz degil mi?
  • Sorunsuz kullanırsınız.Hayırlı olsun.
  • SinaYelbuz S kullanıcısına yanıt
    Çıkmaz Merak Etmeyin Kasaya sıgdıgı sürece sorun yaratmaz ve rahatlıkla kasaya sıgacagını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 7 Mayıs 2016; 15:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinaYelbuz

Simdi,Aerocool VX400 PSU ve Asus GTX750 Ti STRIX GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 ekran karti alacagim.

Herhangi bir sorun cikmaz degil mi?

dostum yukarda yazdığımı okumadın sanırım sorun çıkma ihtimali var ama inşallah çıkmaz
  •  Bu PSU GTX750 Ti kaldirir mi

Galiba Casper. Neyse yinede uyariniz icin tesekkurler. Ben denicem. daha onceden ekran karti degistirildi bozuk oldugu icin, bir sorun cikmadi.
  • quote:

Bu PSU GTX750 Ti kaldirir mi

Galiba Casper. Neyse yinede uyariniz icin tesekkurler. Ben denicem. daha onceden ekran karti degistirildi bozuk oldugu icin, bir sorun cikmadi.

O Psu çok kötü. ekran kartını yakmış - bozmuş olabilir.
    500 watt aşağısı almayın.

• quote:

Bu PSU GTX750 Ti kaldirir mi

ayni parcalari takinca problem olmuyor zaten farklı parça takınca açılmadı sistem 3 farklı ram 2 farklı ekran kartı 2 farklı psu ile denedim hiçbir şekilde açılmadı

anakarta yakından baktınızmı casper yazıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 7 Mayıs 2016; 22:51:18 >

• YASASIN CALISTI!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.