Şimdi Ara

Bu PSU GTX750 Ti kaldirir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar benim kisa bir sorum olacakti. Benim Casper Nirvana NSH 4790-8T75A-W Model bilgisayarim var. ve ekran kartini ASUS GTX750 Ti ile degistirmek istiyorum.

yeni PSU almam gerekiyor mu? Boyutlari nasil olmali?

Teknik Ozellikler:

Islemci: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz

Ekran Karti: NVIDIA GeForce GT 730

Bellek: 8.0 GB

PSU: FSP 250-50 HMN

Simdiden Tesekkurler

• yanlış bilmiyorsam gtx 750 ti ekran kartı serisi gereken gücü pci x16 slotundan karşılıyor diye biliyorum eğer yamulmuyorsam yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12v kanalından 17 amper veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam power sınırda değiştirmenizi öneririm
  • Bana birkac PSU onerirmisiniz?
  • Gtx 750ti alacağınıza gtx 950 alın daha iyi fiyat farkı o kadar yok zaten daha fazla ğerformams alırsınızGüç kaynağını da kcas 600watt 80+ bronze olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    r9 270x mi rx 460 mi
    8 yıl önce açıldı
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    PSU Yeter Mi?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yinede degismede fayda var psuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power 300 olsaymis iyi de simdi riskli.Bu arada hazir kasalarin ne kadar harika oldugunu goruyoruz.O nasil bir kombinasyon,yazik o islemciye valla.İslemciyi satip ortaya i5li daha guzel bir seyler cikabilir.

• powerdan önce şöyle bir durum var eğer anakartınız caspersa kart satın almadan önce bi arkadaşınızdan denemek için başka bi kart alın takın ve deneyin sistem açılıyormu diye..

bizim başımıza geldi arkadaşta aldı nirvanalardan anakartı casper çıktı üzerine takılı parçalar hariç ne taktıysak sistem açılmadı ram değişiyorsun sistem açılmıyor ekran kartı değiştiriyorsun sistem açılmıyor öyle lanet bi bilgisayar kendi parçalarını takınca sorunsuz açılıyordu bilginiz olsun.
  • Psu fsp marka.
    Gtx750ti için yeterli.
  • Psuyu degiştirmenizi Tavsiye Ederim Tam Yük Altına girdiginde pc sorun Çıkarmasın Aerocool VX400 alabilirsiniz en uygun alabileceginiz +80 bir psu en son eksende 88 Tl idi Kasaya sıgma olayına gelirsek büyük ihtimalle sıgacaktır ama siz yinede ölçün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 2 Mayıs 2016; 16:46:38 >
  • Adamlar 2 kuruş daha kar etcem diye güç kaynağını sistemin default değerinin yeteceği kadar yaptırmışlar. 10w daha fazla bile yapmamışlar.
  • VS 450 alınız.
    750 Ti'ı da Msi alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun Efendi -- 2 Mayıs 2016; 20:23:26 >
  • 300w FSP ile kısa süre ses kartını falan söküp 5770 kullandım. 750 ti en az güç çeken kartlardandır yetmese bile çok ucuza yeticek bi psu alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 3 Mayıs 2016; 16:07:58 >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    GTX 950'de VGA slot yok sanirim.
  • GTX 750 Ti düşük güç tüketimi sayesinde 400 Wattlik psuda bile rahatlıkla çalışabilir.
    Sıkıntı çıkmaz
  • SinaYelbuz S kullanıcısına yanıt
    Vga yok ama dönüştürücü kullanıyorum 5Tl almışdım hiç bir sorun yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.