arkadaşlar yeni almış olduğum gts250 ekran kartını bilgisayarımdaki 350 watt gigabyte psu mu değiştirmeden taktım .gayet normal çalışıyor 4 saat dir pc açık ama ekran kartı gayet normal çalışıyor.şuan normal gpu sıcaklığı 37 derece c.o.d black ops oyunu kurdum oynuyorum şuan sıcaklık 47 derece sizce bu gpusıcaklık dereceleri iyimi? ayrıca psu 350 watt şaşırdım doğrusu. diğer açmış olduğum konuda bi arkadaş idareten kullan dedi bende taktım gayet iyi çalışıyor masallah inş bi sorun çıkmaz! ama en yakın zamanda değişicem psu yu 450 watt alcam ne olur ne olmaz diye..
calıstırması normaldır 300w asus fsp aopen psular ıle 8800gt 9800gt(gts250 de dıyebılırız ) gıbı kartları sorunsuzca kullananları bılıyorum ama uzun vadede rısk almamak ıcın psu degısıklıgı ıyı olur tabıkı
gayet iiiyi
darkcity007@ Yüksek grafik detayları içeren oyunlar, 3D Mark Vantage vb. yazılımlarla sistemi yük altında iken test edin, herhangi bir kapanma, reset atma, BSOD vs. bir sorunla karşılaşırsanız, PSU değiştirmeniz gerekebilir. Onun dışında herhangi bir sorun teşkil etmezse, PSU değişimi gereksiz olacaktır.
tamam dediğiniz programı indiriyorum şuan 132mb boyutunda birazdan biter.ama nasıl kullanması basit mi .ilk önce oyunu açıp sonra programımı çalıltırıcam bana kısaca bi kabasından tarif edermisiniz .3d mark vantage
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme