Bildirim
Bu PSU Kaç Watt Verir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
400W görünüyor, lakin Hadron diye resmi bir üretici yok diye biliyorum. Çünkü bu markanın her çeşit ürünü var piyasada. Epey de kalitesizler hani.
400W veriyor ama, stabil olmayabilir bu PSU. Hangi oyunlarda mesela, işlemci ya da ekran kartından kaynaklı olmasın sorunlarınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
400W görünüyor, lakin Hadron diye resmi bir üretici yok diye biliyorum. Çünkü bu markanın her çeşit ürünü var piyasada. Epey de kalitesizler hani.
400W veriyor ama, stabil olmayabilir bu PSU. Hangi oyunlarda mesela, işlemci ya da ekran kartından kaynaklı olmasın sorunlarınız ?
Forza 6 GTA 5 ve CS GO da özellikle GTA'da ve Forza'da saniyelik droplar oluyor.İlk önce darboğazdan şüphelendim 4.1 ghz ye oc ettim epey azaldı.PSU nun kalitesiz olduğunu biliyorum A8 7650k r7 265 e darboğaz yapıcak bi işlemcimidir?Yoksa sebep PSU mu?. -
Güncel bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X