Şimdi Ara

Bu psu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler amazondan bu psuyu almayı düşünüyorum nasıldır,onerirmisiniz?
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00H33SFJU/ref=mp_s_a_1_1?qid=1454856649&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=evga+power&dpPl=1&dpID=51PiQrWaNjL&ref=plSrch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi ayni guc kaynagini baska bir konuda onerdim 80plus sertifikali 12v kanalindan 480w veren oldukca sessiz ve kliteli bir guc kaynagidir en guzel ozelligide yurtdisindan almana ragmen turkiyede garantisi olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış bilgi vermeyelim

Yurtdışında aldığımız Evga marka ekran kartı ve psu'ların türkiyede garantisi geçmiyor vektron artık bakmıyor

amazondan alırsanız ilk 1 ay amazon yardımcı oluyor sonrasıda evga eu ile iletişime geçmek gerekiyor yani RMA işlemi o da çok sancılı bir süreç

edit. Evganın w1,b1 modelleri tavsiye edilmeyen seriler kullanılan bileşenlerin kalitesi açısından evga psu alacaksanız B2,G2,P2 serileri en iyisidir 105 dereceye kadar dayanıklı nippon(japon) marka kapasitör,superflower üretim,ball bearing fan,eco mode özellikleri ile ön plana çıkıyor jonnyguru.com'da tavsiye ediliyor 9.5-10 arası puanları var bu serilerin

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Simdi ayni guc kaynagini baska bir konuda onerdim 80plus sertifikali 12v kanalindan 480w veren oldukca sessiz ve kliteli bir guc kaynagidir en guzel ozelligide yurtdisindan almana ragmen turkiyede garantisi olmasi

Evga ürünlerinin garantisi Türkiye'de geçmemektedir Vektron Elektronik bundan sonra ilgilenmeyeceğini kullanıcılara bildirdi Ama Evga ürünleri universal yani uluslararası garantiye sahiptir Ürününzde herhangi bir sorun oluştuğunda Evga'ya RMA açıp ürününüzü Evga'ya gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 8 Şubat 2016; 10:05:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.