Şimdi Ara

bu radyatöre uygun pompa tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkitellide bir çıkma yedek parça satan yerde rastladım bu radyatöre. Audi havalandırma radyatörüymüş bende sıvı soğutma yaparım diye aldım.

Fakat bu konuda çok bilgim yok, bana buna uygun bir pompa tavsiyesi verirseniz sevinirim

Bu arada şuanki sistemde işlemci için zalman 9700 led agp için revoltec Graphic Freezer Pro kullanıyorum

Su soğutmanın bu soğutucuların yanında fazla bir artısı olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plur -- 5 Ekim 2007; 23:13:51 >

• cpu ne ?
    ısı degerlerinne ?
    neye göre cvp bekliyorsunuz ?
  • cpu Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz

Zalman fan 1200 devirde o/c siz normal 32 derece , tam yükte 40 dereceye kadar çıkıyor.
  • Adamın birisi, yolda bir düğme bulmuş ve koşmuş terziye. Düğmeyi gösterip, demiş ki ''Şu düğmeye bir gömlek diker misin?''
    Senin iş bu fıkraya dönmüş arkadaşım. Bulduğun bir radyatöre, sistem uydurmaya çalışıyorsun.
    Bir defa, pc de kullanılan fanlar, onu soğutmaya yetmez. Boruları çok kalın ve bir de alünminyum.
    Kullanacağın fanları radyatöre monte etmek için, biraz uğraşman gerekecek. Kasa içinde istediğin yere monte edemiyeceksin vs. vs.
    Tabii yine de sen bilirsin ama, ben olsam, 240mm bir radyatör alırdım..
    Kolay gele..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Adamın birisi, yolda bir düğme bulmuş ve koşmuş terziye. Düğmeyi gösterip, demiş ki ''Şu düğmeye bir gömlek diker misin?''
    Senin iş bu fıkraya dönmüş arkadaşım. Bulduğun bir radyatöre, sistem uydurmaya çalışıyorsun.
    Bir defa, pc de kullanılan fanlar, onu soğutmaya yetmez. Boruları çok kalın ve bir de alünminyum.
    Kullanacağın fanları radyatöre monte etmek için, biraz uğraşman gerekecek. Kasa içinde istediğin yere monte edemiyeceksin vs. vs.
    Tabii yine de sen bilirsin ama, ben olsam, 240mm bir radyatör alırdım..
    Kolay gele..

:) güzel fıkra.

Benimkide buna benzedi gerçekten. Neyse radyatöre başka bir görev buluruz o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.