merhba arkadaşlar bilgisayarımda ramsiz kaldım. eski ramler umduğum gibi çıkmadığı için geri aide ettim ve ramsiz kaldım aşağıdaki ramlerden kullanan varsa performansını söyleyebilir mi ve kendiniz için bi seçim yapsanız ne dersiniz.
ram alırken fazla slot kaybolsun istemiyorum ve 4 gb ram olsun diyorum. bu yüzden 2*2 olanlara baktım. hızı yüksek olsun diye ortalama 1066 MHz lik arıyorum.fiyat performans oranına bakarak yardımcı olursanız sevinirim.
kullanmakta olduğum A-Data 2x1 kit tavsiye ederim muhteşem overclock performansları var hem fiyatları onlara göre daha düşük
iyi diyoresunda hocam ben 2,1 olsun istemiyorum 4 yapsan slotlar doldu bile
Haklısın O zaman paran yetiyorsa mushkin al overclok performansları tartışılmaz
hangisi dersin peki ;)
birde kulandın mı veya kulalan birini gördün mü yoksa kulaktan dolmaammı iyi idyorsun
kullanmadım ama incelemesini okudum. Mushkin türkiyede o kadar olmasada diğer ülkelerde tanınmış ve kendini ispatlamış bir firmadır. Kingston HyperX te düşünebilirsin. Buda kullandığım A-Data nın 2x2 kiti http://www.sanalmarketim.com/urun/4bb2819de088fabdae73db04463a893b/ fiyatıda diğerlerine göre harika
eyvallah hocam sağolasın birde o testlerde avrupa için olan mushkin ram olduğunu bir bilsim tamam diyecem ama güvenemiyorum işte çünkü ilk mushkin(996599) sorunlu çıktı. verdiğin link için teşekkürler maa bunlar 800 :)
800 lerle 1066mhz lerin farkını asla hissetmezsin helede 4gb kullanacaksan. zaten o.c yapacaksın al 800 ü çıkarabildiğin kadar çıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme