Şimdi Ara

BU REKABET NORMAL Mİ ARKADAŞLAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ilk 6k, 6k dan daha düşük sıralamaya üzülürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetle ozel ders bir olmuyor maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BU REKABET NORMAL Mİ ARKADAŞLAR?
    Arkadaşlar bahsettiğim tablo bu olabildiğince saklamaya çalıştım isimleri nolur nolmaz diyerek. Yukarıda bahsettiğim LYS 76. sı olanı en başta görebilirsiniz. Bi kere şunu söyliyim burdaki adamların hepsi özel dersi çatır çatır alıyor. LYS biyolojiyi bitiren eğitim koçu olan kişinin özel hocaları işte o 76. Olan çocuk yanında 236. olan da 12. sınıf mata yavaştan başlamış dediğim arkadaşımın özel hocasından alıyodu alt tarafta 546. olansa 11 den beri eğitim koçu vardı artı özel ders full hepsinden. Durum bu yani kafayı yiyebilirim

• Bizim okulun tablosunu attım onların hepsi özel ders full donanım bildiğin eğitim koçu bile var bu derece gözü dönmüş psikopata bağlamış adamlar aylık 1700 den aşağı gitmiyor diyo özel derse sadece. Kabul etmesekte özel dersle yaptı bu adamlar. Tabi bazılarının kapasite yoktur denildiği gibi iki sene barajı geçememiştir ama bu adamlar fen lisesinde ve belli bi temeli var bide bu şekilde hepsinden özel ders artı eğitim koçu olunca tablo böyle oluyor
  • Tamam çoğu ozel ders almis ama özel ders falan almadanda buralara gelenler var bence onlarada bakilmali

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Buralara gelen 10 kişi varsa 8 i özel ders eğitim koçu vs gözü dönmüş bi şekilde geri kalan 2 si ancak kendi çabasıyla zekasıyla gelmiştir ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.