Şimdi Ara

BU REKABET NORMAL Mİ ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fen lisesinde okuyorum arkadaşlarımın hepsi deyim yerindeyse çatır çatır özel ders alıyo ve hepside saklıyo bazıları gizli saklı söylüyo bahsediyo bulunduğum şehrin en iyi hocalarından hepside Fizik kimya biyoloji matematik dersi alıyo hatta sözel dersler için bile alan var. Bu da yetmiyo gibi eğitim koçları da var.

Abi sen sayısalsın Mf'sin ama ygs de sosyal ve dil bilgisi için bile özel ders alıyosun yuh be...
    Bazı arkadaşlarım gizli saklı söyledi kimisi lys biyolojiyi bitirmiş şimdiden türeve integrale başlayan var 11 kimyayı bitirip hafiften organiğe geçen var.

ALLAH BELAMI VERSİN TROLL DEĞİL CUMA SONRASI KONUŞTUK YALANIM VARSA ...... ÇOCUĞUYUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeDesperes -- 2 Eylül 2016; 14:16:56 >

• az bile bir fen liseli 9.sınıfta türev integrali bitirmeli ne demek yeni başlamak
  • Arkadaşım yemin ederim troll değil diyorum
  • doğrudur zenginlerin hepsi özel ders alıyo
  • Ben bu zamanlar 4 kere bitirmiştim lysyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeDesperes

Arkadaşım yemin ederim troll değil diyorum
    Doğrudur hocam. Daha sene ilerlesin sen rekabeti o zaman göreceksin. Özel ders aldığı için okul derslerini sabote edenler olucak falan çok değişik olaylar bekliyor seni
  • NeDesperes N kullanıcısına yanıt
    işin dalgası bir yana ama yazdığın şeyler gayet normal fen lisesi ortamında,işin garip tarafı yeni nesilde kapasite gitgide düşmesine rağmen rekabet daha kızışmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Bu durum normal mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konulari erken bitirmek marifet değil eğer öyle olsa mezunların sınavı domine etmeleri lazımdı.
  • Hocam bizim lise 8'de özel ders bombardımanı yapmış öğrencilerle dolu.ygs-lys de çoğu tosluyor diye bir dedikodu dilden dile dolaşıyor ne kadar doğru bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11mf -- 2 Eylül 2016; 14:32:43 >
  • odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    Ya akadaşım yemin ederim troll değil. Sen yazdığımı tam anlamadın heralde 4 sayısal dersin hepsinden alıyo adam artı eğitim koçu var eğitim koçuda türkçeciymiş dil bilgisi ve cığrafya tarihten de ders veriyomuş hemde eğitim koçluğu yapıyomuş o adama bu adam ygs yi bitirdi zaten ekstra olarak da trigonometri çalışıyo 11. Sınıf konusu yani. Lys adına da biyolojiyi bitirmiş. Bu bi kişi.

Diğer biri ise ygs bitmiş 4 sayısal dersten özel ders alıyo trigonometri bitmiş yavaştan 12. Sınıf mata başlamışlar ve 11 kimyası bitmiş(ki zaten 11 de kimyası iyiydi) şu anda da organiğe giriş yapmışlar özel hıcalarıyla
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Lys biyolojiyi bitirmiş eğitim koçu olan dediğim kişinin matematikten özel ders aldığı hocayla eğitim koçu beraber çalışıyomuş ve geçen sene yani son lys de 76. Olan çocukla da onlar ilgilenmiş isterseniz fotoğrafını atabilirim bizim okulun panosundan
  • Ne bakıyon sen hepsinden derse gidene gör bak çoğu sınav zor olursa ygs de 45 binlerde olcak
  • 45 binden 10 bine çeken elemanlarda özel derse gitmeyen sene içinde düzenli çalışanlar olcak
    Kardeş üstteki arkadaşın dediği gibi, konuları bitirmek marifet olsaydı her sene ilk 5binde mezunlar olurdu. Ayrıca bu bir kapasite meselesi, her dersten özel ders alması önemli değil, iş kişide bitiyor. Ben dershanesiz 28 bin yaptım, ilçemde(gebze) dershaneye gidip benim sıralamamı geçen taş çatlasa 30 kişi falan vardır. Ayrıca şahsen boşuna para harcıyorlar, internette onlarca ders anlatan hoca var zaten. Neyin hırsı bu bilemiyorum ama her sene böyle insanlar var, çoğunun da tosladığı çok büyük bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 2 Eylül 2016; 14:46:36 >
  • Özel ders illa alıyorlardır da sen şunu bitirdim bunu bitirdim diyenleri pek umursama.Eylülde hep öyle oluyor yazın lys fen bitirdim mat bitirdim diye geliyorlar ama 1-2 aya belli oluyor her şey.O kadar rekabet bence saçma bizim okulda böyle olmamıştı ama sen kafanı takma derslere ve sınav sonuçlarına bak gerisi teferruat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: totempole ttl

Özel ders illa alıyorlardır da sen şunu bitirdim bunu bitirdim diyenleri pek umursama.Eylülde hep öyle oluyor yazın lys fen bitirdim mat bitirdim diye geliyorlar ama 1-2 aya belli oluyor her şey.O kadar rekabet bence saçma bizim okulda böyle olmamıştı ama sen kafanı takma derslere ve sınav sonuçlarına bak gerisi teferruat.
    öyledirler çünkü hocalar herkese ismini söyletmek istemez bu rekabet gayet normaldir sen daha 12 .sınıfta olacakları gör
  • Neler olucak başka söyleyin şoktayım geberip gidiyim iyice
  • Benim tanıdıgım doğduğundan beri özel ders alıyo iki sene barajı geçemedi en sonunda bu sene geçti
    hedef kac k
  • Beyler dershaneye gitmiyorum kendi başıma çalışıyorum hedef 30k yapılır mı sizce. Br videosu satın aldım sadece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.