Şimdi Ara

Bu Rengar'a noldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rengar'ın bir zamanlar Platinum'dan aşağısında çok çok nadir görürken, şu son 2 haftada baya bir Solo Top Rengar görmeye başladım. Hadi geçen hafta ücretsizdi eyvallah, bu haftada devam ediyor. Sebebini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

Çok fazla Unoffical Patch Notes'ları takip edemiyorum, acaba buff falan mı aldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rengar hep popülerdi .
  • yeni bir build keşfedildeki ben banlanmadıgı sürece ya rengar ya renekton oynayan birisi olarak çok seviyorum herhangi bi buff , nerf almadı

hydra - trinity force - kolye - last whisper - bot - guardian angel ( çok eziyosanız phantom dancer )
  • çin elemelerinde yanılmıyorsam pdd rengar picklemişti onunla bir bağlantısı olabilir veya sana çok denk gelmiş olabilir. bilemedim.
  • 2 hafta üst üste free oldu neden böyle oldu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

yeni bir build keşfedildeki ben banlanmadıgı sürece ya rengar ya renekton oynayan birisi olarak çok seviyorum herhangi bi buff , nerf almadı

hydra - trinity force - kolye - last whisper - bot - guardian angel ( çok eziyosanız phantom dancer )

Ben Platinium'dan Diamond'a çıkarken (2-3 ay önce) bir ara yine ünlü olmuştu, ama bir streamer oynuyordu baya QualityPlayer olabilir. Rengar o zamanlar Armor Pen. kasılıyordu. Black cleaver - Youmuu - Last Whisper core itemdi. İşte bu günlerde bişey oldu yine Rengar ünlü oldu, ama burst damage yaptılar. Hydra falan dediğin gibi, bloodthirster falan çıkmaya başladılar. Ben buna şaşırdım aslında o yüzden sormuştum.

• Arkadaşlar
    teşekkür ederim bilgilendirmeler için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trinity ile q 2 kat fazla damage vurunca adamlar silverda bronzda ultiyle gidip adc ye tek atıp kacıyorlar.Birde 4.barda q bekletip 2 kere q vurunca ulti gibi aynen yine tek combo yiyor adc görenlerde özenip alıyorlar.Şahsen ben bronze 1 den rengar sayesinde cıktım simdi silver 2 yim.Trinity aldıktan sonra iş bitiyor.Sonra kolye eger tank yoksa takımda frozen cıkıyorum varsa last whisper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 14 Eylül 2013; 22:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

quote:

yeni bir build keşfedildeki ben banlanmadıgı sürece ya rengar ya renekton oynayan birisi olarak çok seviyorum herhangi bi buff , nerf almadı

Ben Platinium'dan Diamond'a çıkarken (2-3 ay önce) bir ara yine ünlü olmuştu, ama bir streamer oynuyordu baya QualityPlayer olabilir. Rengar o zamanlar Armor Pen. kasılıyordu. Black cleaver - Youmuu - Last Whisper core itemdi. İşte bu günlerde bişey oldu yine Rengar ünlü oldu, ama burst damage yaptılar. Hydra falan dediğin gibi, bloodthirster falan çıkmaya başladılar. Ben buna şaşırdım aslında o yüzden sormuştum.

rahat oyun carryliywbiliyosun bi triple q atıyosun apcye adcye 5 vs 4 oynuyor karsı takım

• quote:

skill dizilimi nasıl oluyor peki ilk e mi fulleniyor yoksa q mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

quote:

skill dizilimi nasıl oluyor peki ilk e mi fulleniyor yoksa q mu ?

ben q fullüyorum sonra e sonra w

ama normal R > Q > W >E

eğer lanede hard tokat yersen R > E > W > Q
  • Rengarda daha yeniyim 30 oyun felan olmuştur.Ama trible q nasıl atılacağını bilmiyorum.Birisi cevaplarsa çok sevinirim.Çünkü karşı takım vayne pickleyince mecburen adamların arkasından dalıp adcyi kesmek lazım.Anca vayne'e karşı öyle oyun alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.