Şimdi Ara

Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.656
Cevap
3
Favori
57.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leke900

son zamanlarda sorulmadığı sürece farketmez bence,sonuçta Türk anime izleyicilerinin bildiği(helede Türkçe sub takılan biriyse) kaç tane anime var ki topu topu

Çok var son zamanlarda çok çeviri grubu çıktı,sürekli yeni seriler çevriliyor.Tek sorun hardsub yapmaları bazı sitelerin
  • Eee, kararınız nedir, devam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 26 Ekim 2010; 14:44:49 >
  • bi kaç gündür yoktum devam olsun veyada yeni bi konu daha mantıklı flara nın dediği gibi teknik konular açsın bu konuda biraz iyi
  • Bakın böyle bir format düşünüyorum. Oyun "Anime önerileri" ile birleştirsin...

örnek:

quote:

Orijinalden alıntı: Acemi

Bana komik bir anime önerebilir misin?

quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun)

???
    Efendim ?

quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Kardeşim dalga mı geçiyorsun benlee Adam gibi söyle şunu...

• Bence devam. 25 sayfa fazla değil. Soracak kişi de son 1-2 sayfaya baksa yeter. Zaten topu topu 3-4 kişi takılıyor konuda. Hem sorduğumuz animeler için yorumda yapıyoruz.

Yeni konu açılırsa daha fazla katılım olacağını düşünmüyorum. Çünkü sorun konuda değil anime bölümünde. Anime kafe ve bu konunun ilk zamanlarında bakın ne kadar sık mesaj atılmış ve ne kadar çok kişi var. Şimdi ise genel olarak bölümde bir durgunluk var.
  • Evet, galiba çoğunluk konuya kilit vurulmasına razı değil
  • Benim için fark etmez, karşı değilim yeni konu açılmasına. Ama yeni konu açılsada değişen birşey olmayacağını düşünüyorum.
  • O "fark etmez" herkesde var...
  • Devam o zaman...

http://z0r.de/L/z0r-de_553.swf

*Link çalışmıyorsa lütfen bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 31 Ekim 2010; 20:55:22 >
  • School Rumble.

Soru:
  • fate stay night

soru:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 31 Ekim 2010; 21:28:01 >
  • Macross Frontier

• Tamam o zaman bu konudan devam ediyoruz, ama yine de farklı fikirlere de açık olalım, teknikkonuların dediği gibi formatlar da olabilir, bu cosplay hangi animeden gibi bir konu da olabilir, aklınızın bir köşesinde olsun.

• Yeni İpucu

• 3. ipucu: Bilinen geçen yıl çıkmış bir serinin spin-off hikayesi diyelim,kazık yerlerden soruyorum biliyorum ama hiç mi izleyen yok

4. ipucu

• Kimse söylelemiş bari ben söyleyim: To Aru Kagaku no Railgun

Gördüğüm kadarıyla hemen hiç kimse izlememiş herhalde bunu O.o
  • sanırım doğru cevap devam ediyorum (değilsede bilen çıkmadı )
    japonyada çok tutulmuş bi seri fakat türkiyede pek hareket olmadığından beğenen bulamadım
    http://www.spatial-andador.com/wp-content/uploads/2009/02/you-are-fucked.jpg?w=300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manatox

Kimse söylelemiş bari ben söyleyim: To Aru Kagaku no Railgun

Gördüğüm kadarıyla hemen hiç kimse izlememiş herhalde bunu O.o

3. ipucunu görünce tahmin etmiştim ama yanlıştır diye söymememiştim meğer doğruymuş
  • ipucu:anime yalnızca gece 12 de girilebilen bi site ile ilgili ve sadece gerçek nefret e sahip olanların kabul edildiği bi site
  • Jigoku shoujo

Onay geldikten sonra isteyen sorabilir benim yerime...
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.