ya arkadas o kadar tartısmıssınız ama birinizde bu resmi notepad de açıpta bakmadımı nerde yapıldı diye acar acmaz orda ole yazıyo Adobe diye çık çık çık :)))
quote:
Orjinalden alıntı: BaMKaN
500 saatte anca bu kadar olabiliyor...
gemiler yokuş aşağı iniyo
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
O gemiler sabit bi kere
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
O gemiler sabit bi kere
yokuş aşağı sabit duruyo
ne paint ne fotoşop ne rüya ne patates baskısı arkadaşlar.. bunlar arkadaşın dediği gibi ya maket ya da bunları bilgisayarla yapıyolar aynı filmlerdeki o sahneler gibi.. matrixtekiler hep bilgisayarmış mesela
500 saatte ben çizgi film yaparım bu anca evmi çizmiş
quote:
Orjinalden alıntı: joe black
nerde o eski günler ?? nerde o Amiga m ve deluxe paint ??
DeluxePaint PSP gibi smooth çizim yapabiliyordu. Windows un Paint inden çok daha iyiydi. Zaten onunla yapılanlar daha da aşmış şeyler oluyordu ve max. 4 saatte bitiyordu.
arkadaşlar değil 500 saat 500 gün uğraşsanız paintle yapılmazz bu yaww... bikere o sudaki yansımaları paintle yapamazzsınızz....... ama onu bunu boş werinde aramızda gizli yetenekler warmış yaw hepinizi tebrik ediyorum
maynak olmuş ya bence değer 500 saat ama ptohoshopta daha çabuk olurdu tabi bide fotoğraf makinaları var onlar daha çabuk
quote:
Orjinalden alıntı: xoge
arkadaşlar değil 500 saat 500 gün uğraşsanız paintle yapılmazz bu yaww... bikere o sudaki yansımaları paintle yapamazzsınızz....... ama onu bunu boş werinde aramızda gizli yetenekler warmış yaw hepinizi tebrik ediyorum
WAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KİM UGRAŞMIŞ BUNLA YAW BEN PAİNTİ BIRAT KALEMLE EV ZOR CİZERİM SÜPER OLMUŞ YAWWWWWW AMA AİLCAN KARİKATÜRLERİ ÇİZİYIODUM Bİ ARALAR SÜPER OLUYORDU
ne painti ne fotoşopu ne yağlı boyası ne digital fotoğraf makinesi ne rüyası ne patates baskısı ne süperman'i ne obuası...
Bu Bir SANAT HARİKASI!!!!
Belki adam conventer türü birşeyle çevirmiştir ne bileyim gerçek olduğunu
Evet çok güzel bir çalışmaymış...
AUTOCAD
quote:
Orjinalden alıntı: bilgetuncay
ya arkadas o kadar tartısmıssınız ama birinizde bu resmi notepad de açıpta bakmadımı nerde yapıldı diye acar acmaz orda ole yazıyo Adobe diye çık çık çık :)))
ÿØÿà JFIF d d ÿì Ducky P ÿî Adobe dÀ ÿÛ C
ne painti ne fotoşopu ne yağlı boyası ne digital fotoğraf makinesi ne rüyası ne patates baskısı ne süperman'i ne obuası... ne SANAT HARİKASI!!!! ne var?
Ufak bir hatırlatma Pizza kulesi değil Piza kulesi
ayrıyetten paint olsa bile bu adam bir daha resim yapamaz
quote:
Orjinalden alıntı: Ltn
quote:
Orjinalden alıntı: bilgetuncay
ÿØÿà JFIF d d ÿì Ducky P ÿî Adobe dÀ ÿÛ C
eet bu paint değil adobe photoshopta yapılmış resmi notepad te açın ilk satırda ltn nin verdiği gibi adobe yazıyo.