Şimdi Ara

Bu resim ülkenin ortadoğu kafasında olduğunun kanıtıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 şeritli otoyolda bunların işi ne? 60 la giden araba buna çarpsa insan öldürür. Yahu bu devlet ne zaman Türklerin ölmemesi için zaman ayıracak? Nüfus azalıyor ağlamasını duyuyorum ama gördüğüm hep memlekette Türkler yok yere ölüyor, öldürülüyorlar!

Adamın dalgınlığına gelir görmez, rüzgar eser bunlar yola daha da savrulur toplu kazaya yol açarlar Allah korusun diycem ama kafa yoksa o beyni kullanacak, Allah'ın suçu mu olacak ki tövbe haşa. Beni takip eden birisi bana "sen bayadır yurtdışındaymışsın ülke çok değişti" yazmıştı negatif anlamda. 20 yılda birşey değişmemiş. yol yabdık diyenler bu mu yapılan yollar? otoyol şehrin içinden mi geçer? hemde kenarlarında 40 cm kaldırım yürüme enine sahip kaldırım var.

Bu resim ülkenin ortadoğu kafasında olduğunun kanıtıdır.

20 yılda değişen tek şey Türkler artık çok daha fazla saçma sebepten hayatlarını kaybediyorlar.

• Evet bu zımbırtıları koymak için cep yapmaları lazım böyle olmaz.

Ekliyim

Kaldırım yapıyorsun ortasına direk, ağaç falan koyuyorsun millet nereden yürüyecek embesil kardeşim?

kaldırım demeye zaten bin şahit, genişliği en fazla 1 metre bir şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 13 Ekim 2024; 0:5:21 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

Türkiye'ye geldiğimde en çok gözüme batan şey birde şu elektrik telleri. bulgarda bile vakti zamanında adamlar sofya varna gibi şehirlerde bu hatları toprak altından geçirmişler.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Kimi yerde onu yapıyorlar ya. Tellerin yukarıdan gitmesi, ek yapılması falan hatların anasını belliyor.

Çerkezköy'e taşındıktan sonra oturduğum apartmanda çok sorun yaşıyorduk tedaş çalışanı angut bile olayın

hattan olduğunu anlayamıyordu diyordum osiloskop var mı? anca onunla anlarsın sorun bina tesisatında mı yoksa

gelen hatta mı.. Bazı odalarda elektrik oluyordu bazısında olmuyordu yeni bina hemde.

Hatlar aşağı taşındımı düzelmişti ama bu sefer ultra cahil ameleler duvarı falan bozmuştu so boruları patlamıştı.

Türkiye'nin işbilmez sefilleri.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

işte ülkeyi ameleler yönetince böyle oluyorlar.

bulgaristan 1950lerden sonra bir yer altı çalışmasına gidiyor. dediğim gibi tüm hatlar alttan. adamlar kanalizasyon döşer gibi ayrı beton boru hatları geçişmişler. içinden elektrik telefon geçiyor.

eee böyle olunca 2010 yılında tüm sofya şehrine fiber döşemek sorun olmadı. sonra neden Türkiye'de fiber alt yapı sorunlu vs oluyor.

aynı olayı almanlar da yapmış. hani bulgaristan dersin vs ama adamlar vaktinde iyi planlamışlar. onlar da AB sonrası mıçtılar iyice. her yere bina dikmeye başladılar. akp kafasındalar; inşaat ile ekonomiyi balon yapıp pompalıyorlar 10 senedir.

• 2013 yılında yolda ilerliyorum, rüzgar ve şiddetli yağmur vardı.
    Aniden o konteyner önüme çıktı, arabanın önünü kurtardım.
    Sağ arka çamurluğa çarptı ve beni döndürerek yoldan çıkardı.
    Kabus gibiydi, sağ arka çamurluk, stop ve sağ arka lastik değişti. Yoldan çıkınca kayalık bir alana girdim, lastik gümlemiş.

Dışarıda yağmur nasıl yağıyor, inip bakamamıştım azalmasını bekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 13 Ekim 2024; 11:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baranel B kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun. cidden ülkede akıl almaz şeyler oluyorlar. köyde bu normal olabilir ama şehirde olmuyor. köyden dün inen adamlara devlet yönetiminde söz verirsen demek böyle oluyor. Allah korumuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resim değil fotoğraf.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.