Şimdi Ara

bu resimdeki opel hangi model? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu aracın 1.3 dizeli var..............

115 beygir.........

100km de 3 litre yakıyo.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

bu arabanın nesini beğenirsiniz anlamıyorum fiyatıda çok ucuk ayrıca. Klima, elektrikli cam gibi minimum şeylerden bile yoksun. İstediği kadar iyi gitsin napıyım ben böle go-kart gibi arabayı...

otomatik cam motoru vs bunlar hep ağarlık dostum adamlar benzin deposunu bile 30lt tutmuşlar hesabını sen yap artık nekadar hafif okadar hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

--------------Kaç kuruş--------------

100 milyar civarı
  • nemesisi destekliyorum hedehödee midir nedir onu da kınıyorum................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Yurtdışında 2.0 200bg versiyonu da var diye biliyorum, son hız: 240, 0-100 5.2sn idi yanlış hatırlamıyor isem.. Bu arada tamamen zevk makinesi ve zaten günlük kullanım için alınacak bir otomobil değil, S2000 bile S sınıfı kalır yanında ama performans desen allahı varDIR eminim:) Türkiye'de ben görüdm turuncu bir dene ama ne yazık ki park halindeydi. Valla saygı duyulası bir araç, kesinlikle o paraya değmez Ama bunu alacak adam/kadın/homo zaten oldukça zengindir, kişisel fikrim Impreza STI almak, hem vergisi daha az

+500
    STi ye 98.000ytl veririm kafam rahat olur...
    gerçi ilk 400mt ve sonraki kilometrelerde bu aracı yakalayamam ama olsun gördüğüm zaman yol değiştiririm

• megane rs nerdesin???
    kalan 40 milyara da bi modus 1.6dynamiq tiptronic + 6 milyarlık 98 oktan benzin alırım
  • ARABAYI YAKINDAN INCELEDIYSENIZ COK II BIR ARABA BENDE YURT DISINDAYIM VE BENIM BULNDUGUM SEHIRDE SADECE BITANE VAR ODA SANIRIM 2.2 TWINTURBO YAZIYOR ARKASINDA AMA NEDEN SAHIBI YA HEP AYNI YERE PARKEDIYOR YADA HIC OYNATMIYOR YERINDEN :dAMA SARI RENGI GERCEKTEN II ARACIN
  • Azizim linkin güncel değil..Şu anda bu linkten Lamborghini çıkıyor..Altında da kocaman markası modeli yazıyor..Topic özelliğini yitirmiş kanımca...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.