Şimdi Ara

Bu resmi çekebileceğim ekipman arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ahali maalesef fotoğrafçılıktan hiç anlamıyorum. Örnek bir resim koyuyorum. Bu resmi çekebileceğim uygun fiyatlı hangi makina ve lensi önerirsiniz
    Bu resmi çekebileceğim ekipman arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olympus OMD EM10ii + Olympus 35 mm f3,5 makro lens.
  • İşi ciddi yapmak istiyorsanız.
    Üstteki arkadaşımızın dediği gibi bir şey kullanabilirsin

Daha ucuza düşünürsen
    İkinci el Canon 550D ve 50mm 1.8 lens
    İle yapabilirsin

Daha da ucuz istersen cep telefonlarının portre modu ile benzer fotoğraflar çekebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ,
    Canon 750 D bodykit
    F 18: 135 ve 18: 55 IS STM lens kitler tüm ihtiyaçlarınızı başlangıç aşamasında görecektir hocam.
  • Böyle bir kare cep telefonarına takılan lenslerle alınabilir. Giriş seviyesi herhangi bir kopakt makina yeterli olur. Işık önemli, yansıtıcı beyaz kartonlarla oynamak lazım.

Kompozisyon ve ışık güzel yine de iyi bir fotograf değil. Beyazlar patlamış, kontrast ve renkler yapay. Muhtemelen iyi bir fotografla fazla oynamışlar.
  • Arka taraf bokeh yapıp ürünü ön plana çıkartmak istiyorsanız cüzdan gibi küçük ürünler için APS-C sensörlü makineler için 50MM yeterli olacaktır. (50MM x 1.5 = 75MM Lense gelir, nikon ve canon için konuşuyorum. Olympus alacaksanız çarpan 2 olduğu için 35MM lens ile 70MM'e ulaşırsınız)

Bu işten ciddi para kazanacaksanız kaliteli bir body alabilirsiniz, kendi ürünlerinizi ufak ufak çekecekseniz 2. elde nikon ya da canon alabilirsiniz, ben nikon öneririm. Nikoncuyum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.