Şimdi Ara

BU RİSKİ ALMAK DOĞRU MU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene mezun senemdi(sayısal öğrencisiyim).80k yaptım ancak benim için yetersiz bir sıralama oldu ve fen derslerine,özellikle fizik,ilgimi tamamen kaybettim.Herhangi bir üniversiteye yerleşip ingilizce hazırlık okurken tekrar YKS'ye hazırlanmayı düşünüyorum ancak asıl sorun burada başlıyor.
    Bir sene daha MF hazırlanıp nispeten ilgimin olduğu endüstri mühendisliği okumak mı?Yoksa çocukluk hayalim ve içimde tekrar isteği canlanan hukuk için TM'den hazırlanmak mı?
    Yorumlarınızı bekliyorum ayrıca moderatörler şık eklerse sevinirim.

• Hocam neden 1 sene daha denemeyi düşünmüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xune Lhusztarr

Hocam neden 1 sene daha denemeyi düşünmüyorsun
    Hocam açıkcası bu sene ağır depresyon geçirdim evde zaten sosyal kişiliğe sahip birisiyim böyle daha rahat olacağımı düşünüyorum.
  • Hukuk
  • Up
  • Up
  • Sayısal
  • Bence ya mezuna kalıp sayısaldan hazırlanın ya da kırık obp ile tm'den. Kırık zaten çok büyük bir sorunken sayısalda çok daha büyük sıkıntı oluşturur diye düşünüyorum. Biraz tyt altyapınız var varsayımını yaparsak hem okula gider hem de sene boyunca AYT Mat kasarsınız, derece bile çıkar belki. Ama sırf bunun farkındalığından eşit ağırlık diyorsanız sakın öyle bir şey yapmayın, hiç bir şey imkansız değil bakarsınız sayısalda da başarırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 28 Temmuz 2019; 21:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Specter.

Bence ya mezuna kalıp sayısaldan hazırlanın ya da kırık obp ile tm'den. Kırık zaten çok büyük bir sorunken sayısalda çok daha büyük sıkıntı oluşturur diye düşünüyorum. Biraz tyt altyapınız var varsayımını yaparsak hem okula gider hem de sene boyunca AYT Mat kasarsınız, derece bile çıkar belki. Ama sırf bunun farkındalığından eşit ağırlık diyorsanız sakın öyle bir şey yapmayın, hiç bir şey imkansız değil bakarsınız sayısalda da başarırsınız.
    Bende böyle düşündüm hocam kırık sayısalda çok fazla gerilememe sebep oluyor sanırım TM'den hazırlanacağım.Tyt altyapım ve tarih,coğrafyam var bakalım zaman ne gösterirse.Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Madem okumak istemiyorsunuz, neden herhangi bir üniversiteye yerleşip puanınızı kırdıracaksınız ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ughasdah

Madem okumak istemiyorsunuz, neden herhangi bir üniversiteye yerleşip puanınızı kırdıracaksınız ki?
    Hocam çok sosyal bir kişiliğim var bu sene dershaneye gitmediğim 2-3 aylık bir periyotta resmen depresyona girdim ve bu sene 9 ay olacak olması bana işkence gibi geliyor.İngilizceme güveniyorum ve hazırlık okuyup,sınava hazırlanmak daha rasyonel bir fikir gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.