Şimdi Ara

Bu Riven Nasıl Durdurulur? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

ap rivene lane verdiysen sorun sende champda degil

Yanlış hatırlamıyorsam bu kardeş plat II ya da III idi EUW'de yani karşısına gelen riven'da, kendisi de senden daha iyi oyuncu böyle laf atmak sizi diamond yapmıyor.

konuya gelecek olursak ben de riven'a karşı bir şey yapamıyorum. jungler ganke geliyor adam her türlü kaçıyor. Melee isen zaten farm yaptırmıyor

adam diyorki ap rivene karşı lane kaybediyorum diyor ? plat 3 olması beni çokda ilgilendirmez

karşısındaki adam da en az onun kadar iyi bunu belirtmek istedim. kendisi plat ama karşısına bronze gelmiyor

AP RIVEN

Ah Ah, şu yazılanları okusanız sorun çıkmayacak. AP RÜNLÜ riven diyor adam. AP dizdi demiyor ki. Adam westte plat olmuş, emek vermiş ve bizden de fikir istemiş. Sizin gibiler de tersleyip kendini diamond sanıyor.
    Not: Rivenın da net bir counterı olmadığını belirtmek isterim.

1 - AP RUNLU RIVEN KARDESIM AP RUNLU RIVEN 50 ADSI VAR OYUN BASINDA 50 AD

2- BIR RENEKTON ONA OYUN OYNATMAZ BUDA 2

Yapma ya? Rivenın karşısına Renekton al bakalım. Gerçekten Renekton Riven'ı durdurabiliyor mu, görürsün.
    Şunu da belirteyim Westte karşına ap vayne gelse bile sen lanei kaybedersin. Gelip de burada high elo ayağına yatma. Plattan bahsediyorum.

ya he hadi silver uza yoluna git renekton rivenı ezermiş

Silver olduğumu nereden biliyorsun? Herkes alayı almış seni konuda fark etmedin herhalde? Laflarını uzattıkça daha da rezil oluyorsun. Benden demesi.

kim rezil oluyor benmi *

rivenin renektonu alabilcegini düşünen senmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Jax ile durduramıyorsan sorun sende.

Ben Rengar ile durduruyorum. Peşime takılsa sorun takılmasa sorun.

Ben Jax'i Rengar ile durduruyorum Ama hiç Riven'i alamadım.

Öyle bi kalkan yok ya
  • Yok öyle demeyin ciddi iyi oyuncu olunca lane i dar ediyor , karşımda gördüğüm rivenlerin çoğunlunu ezdiğim olmuştur ama arada öylesi çıkıyorki jax max hikaye
  • rivenla nasusu bile kestim o kadar.kalkani desen op skilsetide oyle stun desen var.ultisi soylemiyorum bile.renektin a early de ezilir latede gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

melee alma kaça kaça vur.vlad felan range hero al

Vlad mı alsın. Oha ! Oyundaki en barbat early game VS en iyi early game yapsınlar .

Riven aynı leblanc gibi. Hemen hemen %90 top lane herosunu ağlatır fakat oyun ilerledikçe kendi kendini counterlar oyundan düşmeye başlar.

BoxBox un kaybettiği maçlara bakıyorum adam 12-0-7 oynamış ama karşısı almış . Yada 21-2 falan oynamış yine kaybetmiş.

21 kill i jax ile al bakalım o oyun kaybediliyor mu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 14 Eylül 2013; 15:16:39 >
  • bence elise gayet iyi oluyor. ama 6 dan önce çok iyi ezmen lazım. yoksa 6 olunca kesiyor seni. ama ezmek o kadar zor olmuyor. az canla q q q e atıp falan kaçamıyor zaten, elise'in e si böyle küçük dashlara ancak gülüyor.

jayce'e karşı hiç şansı yok diyebilirim.

renekton'a karşı hiçbir avantajı yok. renekton sırf sustain'i sayesinde bile o lane'i alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 14 Eylül 2013; 15:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

quote:

Öyle bi kalkan yok ya

Lane'i ortada tut. Çalıya girmeye çalışınca minyona atla. Skill'leri boşa harcatınca pek olayı kalmıyor.

• Durdurulmaz
  • Garen - jax sağlam counterlar.Renektonda ezer fakat late gamede üzülebilirsin renekton picklersen.Başka öyle hard counterı yok bana göre top lane için
  • ciddi ciddi riven ap ile başladıysa alt+f4 zamanıdır forum değil.
  • Bu arada riven'a karşı şöyle bir tavsiyede verebilirim Riven bilindiği üzere manasız hero, ve Nasus ve Jax gibi güçlü solotop heroları genelde manasızlıktan base atmak zorunda kalır Riven'a karşı bu sayede riven hem lvlda kasar hem gollda yani öne geçer.

Ranked bir maçta Nasus ile oynarken karşıma gelen rivena karşı ilk item buzdoğan ve archangel geçmiştim itşe o zaman bir numarası kalmıyor Riven'e karşı mana sorununu çözerseniz.

Pek çok kişi de garen , kennen ve renektonun iyi bir tercih olduğunu söyler bunlarda manasızdır, ve bence zac, zed, ve shyvana ile bile gidilebilir karşısına.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

quote:

Öyle bi kalkan yok ya

Lane'i ortada tut. Çalıya girmeye çalışınca minyona atla. Skill'leri boşa harcatınca pek olayı kalmıyor.

Snare ile kombosu çöp oluyo da, yapabilmek var onu Sana çok çabuk ulaşıyo kaçmaya çalışınca da.

Zaten bir kere ezildim onda da üstüne gidince junglerı gelmişti... gerisini zaten anlatmama gerek yok

• Benim şahsi düşüncem riven herşeyiyle 4 4lük bir champ eğer karşında bir riven oyuncusu varsa counterlayamazsın adamı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.