Şimdi Ara

Bu Riven Nasıl Durdurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle hero görmedim ya. Ranked karşıma geldi adam ağlıyor ap rune ile girdim diye. baktım 50 küsür AD ile başlamış. Dedim neyse lane'i dar edeyim şuna. Adam bot + 4 pot ile başlamış. Seviye 2 oldu w+q+q+q öldüm. Böyle bir damage görmedim ben ya. Hangi heroyu aldıysam olmadı. Jax Kennen Zac Kha'Zix Rengar Zed Teemo. Hiçbiri durduramadı ne lanet bir hero cidden ne alırsam alayım adamın yanına yaklaşınca zararda olan ben oluyorum. Uzaktan harass skillim olsa adam E açıp engelliyor. bir de life steal aldı mı oh tadından geçilmez. Ne kaçabiliyorsun ne de kovalayabiliyorsun

• ap rivene lane verdiysen sorun sende champda degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

ap rivene lane verdiysen sorun sende champda degil

Yanlış hatırlamıyorsam bu kardeş plat II ya da III idi EUW'de yani karşısına gelen riven'da, kendisi de senden daha iyi oyuncu böyle laf atmak sizi diamond yapmıyor.

konuya gelecek olursak ben de riven'a karşı bir şey yapamıyorum. jungler ganke geliyor adam her türlü kaçıyor. Melee isen zaten farm yaptırmıyor
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

+1

Main'in riven diye savunmaya gelen biri daha. adam da 50 AD var ben de 65 armor var ikimizinde seviyesi 2 ve adam 3q ile 220 damage atıp canımı yarılıyorsa benim ne hatam var söylesene? öküz gibi de CC sahibi zaten kaçamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Böyle hero görmedim ya. Ranked karşıma geldi adam ağlıyor ap rune ile girdim diye. baktım 50 küsür AD ile başlamış. Dedim neyse lane'i dar edeyim şuna. Adam bot + 4 pot ile başlamış. Seviye 2 oldu w+q+q+q öldüm. Böyle bir damage görmedim ben ya. Hangi heroyu aldıysam olmadı. Jax Kennen Zac Kha'Zix Rengar Zed Teemo. Hiçbiri durduramadı ne lanet bir hero cidden ne alırsam alayım adamın yanına yaklaşınca zararda olan ben oluyorum. Uzaktan harass skillim olsa adam E açıp engelliyor. bir de life steal aldı mı oh tadından geçilmez. Ne kaçabiliyorsun ne de kovalayabiliyorsun

sorun sende kardeşim teemoylada alamıyorsan bir şey diyemicem

• Bende öyle düşünmüştüm ....

Ta ki karşıma garen gelene kadar Garene karşı bek şansı yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    valorant hesabım ne kadar eder
    3 gün önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

Bende öyle düşünmüştüm ....

Ta ki karşıma garen gelene kadar Garene karşı bek şansı yok :(

Onu da denedim. E maxladığım zaman adam E açmamı bekliyor daha sonra stunlayıp kaçıyor. Q maxlıyorum adama doğru koşuyorum adam benden hızlı gidiyor q ve e skilliyle. yaklaşırsam da w açıp kaçıyor yine. CD'leri de çok düşük. full ad kasıp öküz gibi tanky oluyor E skilli sayesinde
  • Garen al q atmaya başladığı anda kafasına indir q yu bak bakalım rivene noluyo .
  • Ben renekton ile lane i domine etmistim ama o yeteneksizde belkide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garen skill setine çok ters düşüyor. Garen çare olabilir ya da Renekton.
  • Kha kennen ve teemo ile helede jax ile kaybediyorsan sorun sendedir.

Garende ise q ile kovalarsan kaçar q atarken sana at o zaman görürüm onu.

İşi bilen rivene garen bile çaresiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0gedys -- 14 Eylül 2013; 12:07:34 >
  • renekton pantheon garen falan al işi bitti
  • Garen,Pantheon al ama cidden rivene nerf gerekli çok rahat kaçıp yakalıyor bazıları teemoyla soloda eziliyorsan sende sorun var demiş onlara bi tarafımla gülüyorum riven zaten düz vuruş vurmayan bir hero nerdeyse teemo hiçbirşey yapamaz riven tek komboyla teemoyu alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hiç riven alıp oynamayı çare olarak düşünmedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Kha kennen ve teemo ile helede jax ile kaybediyorsan sorun sendedir.

Bence garen kesinlikle bi çözüm rivene karşı bak şimdi sakin sakin farm yapıyosun karşılıklı riven sana ilk q yu attı sende hemen indireceksin kafasına q yu riven aa yapmak zorunda kalır yani garensen riveni beklemen lazım ilk hareket rivenden gelicek
  • best riven na her oyun tek atıyor
  • Garen, Renekton, Singed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asoposss

quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Kha kennen ve teemo ile helede jax ile kaybediyorsan sorun sendedir.

Bence garen kesinlikle bi çözüm rivene karşı bak şimdi sakin sakin farm yapıyosun karşılıklı riven sana ilk q yu attı sende hemen indireceksin kafasına q yu riven aa yapmak zorunda kalır yani garensen riveni beklemen lazım ilk hareket rivenden gelicek

Pasifi biliyorsun değilmi? ayrıca seri q q yapan riven zaten fazla anlamaz ilk q dan sonra w atıcaksınki 2 tane aa yapıcaksın güvenle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam bu kardeş plat II ya da III idi EUW'de yani karşısına gelen riven'da, kendisi de senden daha iyi oyuncu böyle laf atmak sizi diamond yapmıyor.

konuya gelecek olursak ben de riven'a karşı bir şey yapamıyorum. jungler ganke geliyor adam her türlü kaçıyor. Melee isen zaten farm yaptırmıyor

adam diyorki ap rivene karşı lane kaybediyorum diyor ? plat 3 olması beni çokda ilgilendirmez

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.