Şimdi Ara

Lol çalınan hesabı aldıktan sonra ne yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kolay gelsin. 3 sezondur oynuyorum, olay şöyle yaklaşık 2 hafta önce kullandıgım leptobu baya eskidigi için sattım.
    yerel disk d ye format attım diye hatırlıyordum atmamışım, alan çocukda bende lol filan oynuyorum dedi muhabbet git gide koyulaştı sattım leptobu.
    1 hafta önce charım önce askıya sonrada mailden alınarak çalındı. bilgileri yazarak not ettigimden hesabımı dün itibari ile aldım ama şuanda eski leptobumun yerel disk d sinede bilgileri kaydettigimden muhtemelen o arkadaş akıllılık yapıp çalındı diye ticket attı.Şimdi ben ne yapmalıyımda hesabımı geri kaptırmamam gerek arıyorum telefonlara bakmıyor.

• yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum. Bi el atın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum. Bi el atın beyler

RP çek hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rp çektikten sonra riot ticketta son aldıgın rp kodunu filan istemedi ben hesabımı geri alırken yararı ne olur hocam ?
  • Bul adresini mutlaka git.Sendeki şansda olcak iş değil valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

Bul adresini mutlaka git.Sendeki şansda olcak iş değil valla

bilmiyorum adamı evime çagırdım leptob sattım. Hesaba çöktü benim hatam son kez d ye girip bakmalıydım format atarken her zamanki gibi d yi ayırmışım işaretlemedim. adamın elindeki bilgiler hesabı almaya yetiyor rp kodunu filan sormuyor meşhur 22 soruyu soruyor. riot a durumu anlatsam sanmıyorum yardımcı olacaklarını.
  • yok mu bi fikir önericek arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En mantıklısı RP alıp Riot Games'e kullanıcı bilgilerinin ele geçirildiğini ve hesabın sana ait olduğunu belirtmen açısından son alınan RP kodunu ticket olarak atman.
  • Şu açıdan korkuyorum Riota hesap bilgilerimin ele geçirildigini söyledikten sonra hesap paylaşımı olarak algılayıp, hesaba perma ban atmalarından korkuyorum uygun dille anlatsam, çözerler mi acaba sorunu ?
  • Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    Daha önce hesabım çalındı.

Destek ile konuş sana bazı sorular soracaklar onları belli oranda doğru yanıtlarsan hesabın tekrar senindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bubba kush

Daha önce hesabım çalındı.

Destek ile konuş sana bazı sorular soracaklar onları belli oranda doğru yanıtlarsan hesabın tekrar senindir.

ya kardeşim siz okuduğunuzu anlamıyosunuz sanırım

Adam zaten çalınan hesabı geri almayı biliyor sorun şu ikinci adamda da bilgiler var oda geri alacak, bunun önüne nasıl geçerim diyor yani

Cevapta şu: geçemezsin, riota söylersen perma atarlar

• Aynısı geçen sene başıma geldi aynı bilgileri karşı tarafta biliyordu hesabım perma yedi -.-
  • işte bundan bahsediyorum bende neyse açıklayıcı bi ticket yazarım olursa olur olmazsa oyunuda bırakma konusunda bi vesile olmuş olur. Teşekkürler yardımınız için
  • Char Char Char Char
  • Telefon numarasından adresini bulabilirsin sonra ne yaparsın sabahamı bırakırsı orasini bilemem :)

• gidip döveceksin veledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Telefon numarasından adresini bulabilirsin sonra ne yaparsın sabahamı bırakırsı orasini bilemem :)

Nasıl bulabilirim hocam 118 80 le mi anasına babasına yazık 23 yaşında insan yaptıklarına bak, hayır banlatınca mutlu mu olacak hesabı anlamıyorum evime kadar davet ettim nankörü leptop patlar inş. demekten başka bişey gelmiyor elimden.
  • Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    118 li numaralardan sorgulatabilirsin ad soyad soyleyince adres vs herseyi buluyorlar direkt telefon no yu verip bu kisinin faturasindaki kayitli adresi istiyorum de verirler heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

118 li numaralardan sorgulatabilirsin ad soyad soyleyince adres vs herseyi buluyorlar direkt telefon no yu verip bu kisinin faturasindaki kayitli adresi istiyorum de verirler heralde

Teşekkürler
  • Pre-sezonda benimde başıma geldi böyle bir olay. 275 skinli ( cs riven falan) hesabım ban yedi karşı tarafta bilgileri bildiği için. Riot bu konuda kör ve sağır gibi perma atarlar büyük ihtimalle, açmazlarda. Yapabileceğin tek şey sattığın kişiyi bulup konuşmak başka hiçbir yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacTheory -- 22 Mart 2016; 11:18:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.