Şimdi Ara

Hangi banka hesabını açmalıyım?(İLK DEFA AÇACAĞIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
17.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle hem önümüzdeki aylarda üniye baslayacağım için burs kredi vs yatabileceği ve sıkıntı cıkarmayacağı bir banka kartı

hemde şuan kullanabileceğim bende ücret almayacak, ilerde sacma sapan fatularal kıtlemeyecek bir banka arıyorum.

ve bu süreç nasıl yapılır hiç fikrim yok hiç banka hesabı açmadım banka kartı kullanmadım köylü gibiyim yani sıfır bilgi.

iş bankasını öneriyorlar ziraatide öneriyorlar hadi bilgilendirin beni napmalıyım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hangi Banka Hesabını Açmalısın?

İlk kez banka hesabı açıyorsan, hangi bankayı seçeceğini belirlemek kafa karıştırıcı olabilir. İşte dikkate alman gereken bazı faktörler:

• Öğrenci misin? Öğrenciler için özel promosyonlar ve avantajlar sunan bankaları araştır.
    • Hangi bankalar senin ihtiyacına uygun hesaplar sunuyor? Vadesiz hesaplar, tasarruf hesapları ve kredili mevduat hesapları gibi farklı hesap türlerini karşılaştır.
    • En iyi vadesiz hesap hangi bankada? Yüksek faiz oranları ve düşük ücretler sunan bankaları ara.
    • Hangi banka daha uygun konumda? Şubelerinin ve ATM'lerinin senin için kolay ulaşılabilir olduğundan emin ol.
    • Hangi bankanın mobil uygulaması kullanışlı? Bankacılık işlemlerini kolay ve rahat bir şekilde halletmeyi sağlayan uygulamalara sahip bankaları tercih et.

Hangi Bankadan Hesap Açmak Mantıklı?

• Türkiye İş Bankası: Geniş şube ağı, yüksek faiz oranları ve öğrencilere yönelik avantajları ile bilinir.
    • Ziraat Bankası: Tarım sektörüne yönelik avantajlar sunan, güvenilir bir devlet bankasıdır.
    • Akbank: Teknolojik altyapısı ile tanınan, yenilikçi ve müşteri odaklı bir bankadır.
    • Vakıfbank: Sosyal sorumluluk projelerine destek veren, öğrencilere özel imkanlar sunan bir vakıf bankasıdır.
    • Garanti BBVA: Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olup, geniş ürün yelpazesi ve güçlü mobil uygulaması ile öne çıkar.

Öğrenciysen, bankaların öğrencilere yönelik sunduğu hesaplar ve avantajları da araştırmanı tavsiye ederiz. İhtiyaçlarınıza en uygun bankayı belirlemek için zaman ayırın ve karşılaştırmalar yapın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kyk burs/kredi alırsan zaten bir ziraat bankası kartın olur. Onun dışında Enparayı öneririm ben.
  • artık bankalarda hesap işleim ücreti yok. bu ay iptal edildi ve son 10 yıldaki kesintiler başvuru ile geri alınabiliyor. o konuda sıkıntı yaşamazsın.

benim önerim de iş bankası veya ziraat bankası. ziraati kredi alman durumunda çıkaracaklar zaten. iş bankası çıkart derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

artık bankalarda hesap işleim ücreti yok. bu ay iptal edildi ve son 10 yıldaki kesintiler başvuru ile geri alınabiliyor. o konuda sıkıntı yaşamazsın.

benim önerim de iş bankası veya ziraat bankası. ziraati kredi alman durumunda çıkaracaklar zaten. iş bankası çıkart derim.
    yani kyk kredi/burs çıkınca zaten devlet kendisi ziraat kartını bana cıkarıyor öylemi?

aslında enpara tavsiye eden bir arkadaşta olmustu bilmem sana hesaba para yüklüyorlar felan hiç anlamam o işlerden. iş bankası mı enpara mı aciyim para yüklerken çekerken alışveriş yaparken felan ücret kesen varmı

bide süreç nasıl işliyor nasıl kayıt yapıyoruz kartı ordanmı veriyorlar bide karta para yükleme çekme alışveriş yapma işleri felan nasıl oluyır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 3 Ağustos 2018; 11:25:54 >
  • kyk ziraat kartı çıkartıyor.

enpara ben de kullanıyorum. güzel kart sıkıntı yok. onu da alabilirsin kampanyaları oluyor. ben aldığımda steam indirimi yapıyordu mesela.

süreç de bankaya gidip başvuru yapıyorsunuz. 18 yaşını geçmediyseniz ebeveyninizle gidip alıyorsunuz. size bi hesap veriyolar. kart da 10 iş günü içinde geliyor adresinize, veya bankaya isterseniz bankaya. bence bankaya isteyin. adres sıkıntılı olur.
  • Kyk alınca kart veriyorlar hem banka hem kredi kartı olarak kullanılabiliyor. Kyk alırsan, sana hangi şubeye gitmen gerektiğin gösterilir ordan alcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Kyk alınca kart veriyorlar hem banka hem kredi kartı olarak kullanılabiliyor. Kyk alırsan, sana hangi şubeye gitmen gerektiğin gösterilir ordan alcaksın
    tamam orayı anladım peki şimdi hangi banka hesabını açmalıyım.alışveriş yükleme çekim vs işleri için sıkıntı çıkarmayacak para ödemeyeceğim hangisi var

enpara ve iş banası öneriyorlar

bide süreç nasıl işliyor bankayamı gidiyorum kartı ordanmı veriyorlar para yükleme cekme nasıl oluyor hiç bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kyk ziraat kartı çıkartıyor.

enpara ben de kullanıyorum. güzel kart sıkıntı yok. onu da alabilirsin kampanyaları oluyor. ben aldığımda steam indirimi yapıyordu mesela.

süreç de bankaya gidip başvuru yapıyorsunuz. 18 yaşını geçmediyseniz ebeveyninizle gidip alıyorsunuz. size bi hesap veriyolar. kart da 10 iş günü içinde geliyor adresinize, veya bankaya isterseniz bankaya. bence bankaya isteyin. adres sıkıntılı olur.
    şimdi enpara kartı çıkarırsam diğer atm lerden para yükleme para çekme felan yapabiliyormuyum.bide dışarda banka kardıyla alışveriş yapabiliyor muyumn
  • enpara ile ayda 3 defaya kadar farklı atmlerden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyorsunuz. bu bazen 1 ay boyunca oluyor. bu tip kampanyaları çok var enparanın. kredi kartı da güzel bence değerlendirilebilir.

alışverişi de yapabilirsin ama internet alışverişine ve normal alışverişe açman gerek kartı.
  • Tabiki ciftlikbank
  • quote:

enpara ile ayda 3 defaya kadar farklı atmlerden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyorsunuz. bu bazen 1 ay boyunca oluyor. bu tip kampanyaları çok var enparanın. kredi kartı da güzel bence değerlendirilebilir.

alışverişi de yapabilirsin ama internet alışverişine ve normal alışverişe açman gerek kartı.
    iş bankası nasıl peki?
  • Kou de yemekhane için iş bankası kartı çıkarman lazım

Düzcede ( bildiğim kadarıyla) öğrenci kartıyla beraber halk bankası kartı alıyorsun v.s v.s

Gideceğin uniye göre kart al bence
  • güzel. onu da kullandım hala kullanıyorum. yani düz hesap kartı. avantajı dezavantajı yok. üniversite zamanı aidat kestiklerinde öğrenci olduğumu söyleyince kuruşu kuruşuna parayı geri yatırıyorlardı. ordan sempatim var, kapattırmadım :)

hesap kartlarının bi avantajı olmaz. para yatırır çeker harcarsın, altına dövize yatırım yapabilirsin vs. para yatır çek ten ibaret. o yüzden hesap kartında çok özellik arama. bu konuda enpara güzeldir kampanyaları olduğu için. mesela bi örnek atayım kampanya ile ilgili:

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/

kredi kartı çıkaracaksan o konuda tavsiye alman daha doğru olur. enparanın kredi kartını düşünebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

Kou de yemekhane için iş bankası kartı çıkarman lazım

Düzcede ( bildiğim kadarıyla) öğrenci kartıyla beraber halk bankası kartı alıyorsun v.s v.s

Gideceğin uniye göre kart al bence
    okula gidene kadar bi banka kartı lazım onun için şimdi açarım ozaman farklı isterlerse kapatırım.kapatılabiliyor dimi ücret felan ödemenden?

bide şuan için hangisini önerirsin
  • quote:

güzel. onu da kullandım hala kullanıyorum. yani düz hesap kartı. avantajı dezavantajı yok. üniversite zamanı aidat kestiklerinde öğrenci olduğumu söyleyince kuruşu kuruşuna parayı geri yatırıyorlardı. ordan sempatim var, kapattırmadım :)

hesap kartlarının bi avantajı olmaz. para yatırır çeker harcarsın, altına dövize yatırım yapabilirsin vs. para yatır çek ten ibaret. o yüzden hesap kartında çok özellik arama. bu konuda enpara güzeldir kampanyaları olduğu için. mesela bi örnek atayım kampanya ile ilgili:

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/

kredi kartı çıkaracaksan o konuda tavsiye alman daha doğru olur. enparanın kredi kartını düşünebilirsin.
    hocam bak şuanki durumu anlatıyorum.

açacağım hesaba para yükleyeceğim.gerektiğinde çekeceğim.banka kartıyla dışarda marketlerde felan alışveriş yapacağım.

bunun için bi hesap istiyorum.gerektiğinde hesaba atm lerden bedava para yükleyebileceğim(para atm den yüklüyorduk dimi .d) alışveriş yaparken felan kesinti yapmayan biyer işte.

sorularım biraz cahilce gelebilir onun için k.b .d

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

tamam orayı anladım peki şimdi hangi banka hesabını açmalıyım.alışveriş yükleme çekim vs işleri için sıkıntı çıkarmayacak para ödemeyeceğim hangisi var

enpara ve iş banası öneriyorlar

bide süreç nasıl işliyor bankayamı gidiyorum kartı ordanmı veriyorlar para yükleme cekme nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Şimdi bende 3 tane kart var.

1. Kyk olmayan ziraat banka kartı buna uzaktan hesap numarasıyla atmden para gönderemiyorsun sadece kartla işlem yapabiliyorsun altın ve döviz için kullanıyorum.

2. Teb kredi kartı bu normal zaten ücret vermiyorum.

3. Ptt kart bunun avantajı uzaktaki biri hesap numarasımdan para gönderebiliyor. Atmden kartsız işlem yapılabiliyor.

Hepsini şubeden alabilirsin kredi ve ptt kart 15 gün zaman alır.

Para yükleme ve çekme işlemlerini atmlerden yapabilrsin

• anladım ben. sizin kredi kartıyla işiniz yok.

enpara'dan hesap kartı çıkarın şimdilik. bir tane de iş bankası hesap kartı çıkarın.

internetten veya bankaya gidip başvuru yapabilirsiniz.

enpara için finansbank.

iş bankası da iş bankası
  • quote:

anladım ben. sizin kredi kartıyla işiniz yok.

enpara'dan hesap kartı çıkarın şimdilik. bir tane de iş bankası hesap kartı çıkarın.

internetten veya bankaya gidip başvuru yapabilirsiniz.

enpara için finansbank.

iş bankası da iş bankası
    hocam 2 tane neden çıkarıyorum 1 tane çıkarıyım enpara mantıklı geldi dediğiniz gibi eğer 1 tane yetecekse direk bir tane çıkarıyım.

internet üzerinden yapabiliyorsam direk ordan yapiyim şubeye felan gitmiyim olur mu? kartın geliş adresinide dediğiniz gibi şube derim.

şimdi napcam nasıl basvurcam hangi site felan atarmısıunız
  • Enpara CepteTeb ikisini de çıkar güzel kampanyaları var.
  • Gideceğin üniversitenin anlaşmalı bankası olur (yemekhane kantin harç vs için) ordan sana bir hesap açıp kartda verirler

Ek olarak kyk kredi/burs içinde bir ziraat kartın olur (tabi kredi/burs alırsan)

Bence hesap açmana felan gerek yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.