Şimdi Ara

Hangi banka hesabını açmalıyım?(İLK DEFA AÇACAĞIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
17.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Enpara eve gelir, kuveyt türk ü şubeden açabilirsin rahatlıkla ve ücreti yoktur hiç enpara gibi.

Hayırlı olsun şimdiden
    ya hocam niye söylemiyon okadar kuvey türk şubesine kadar gittim kapalıydı

internet üzerinden hesap açabiliyormuyum? bide banka kartı için evde olma durumu şartı yok dimi enpara mesela eve gelecez diyor kuveytürte öle bisey yok dimi? banka kartı adresinide kuvey şubesi yapabiliyorum dimi
  • quote:

Enpara eve gelir, kuveyt türk ü şubeden açabilirsin rahatlıkla ve ücreti yoktur hiç enpara gibi.

Hayırlı olsun şimdiden
    offffffffff oda eve evrak felan gönderiyormus kurye imza felan alacakmıs.ulan illa şubeye gidicez yani
  • Her hangi bir kuveyt türk bankasına gidip orada hesap açabilir ve anında kartını alabilirsin.

Kuveyt türk eve kurye evrak fln göndermez hesap kartınızı direk bankada verir.

Haftasonları bankalar kapalı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Her hangi bir kuveyt türk bankasına gidip orada hesap açabilir ve anında kartını alabilirsin.

Kuveyt türk eve kurye evrak fln göndermez hesap kartınızı direk bankada verir.

Haftasonları bankalar kapalı olur.
    işte internetten acmaya calıstım ama işte internette acınca kurye gelip imza felan alacak diyor.

neyse artık p.tesi açıcam

bu arada banka kartını direk hesap açtıktan sonra bankada veriyorlar öylemi?

ve ben ordan aldıgım gibi gidip bir atm den banka kartına para yükleyebiliyorum öylemi?
  • Evet bankada, banka hesabınızı açtığınız da orada anında kartınızı verirler size. Vadesiz hesap açacağını söyleyeceksin.

Sonra kartındaki para ile pos larda her yerde alış verişte kullanırsın. Belli başlı internet alışverişleri de eder 3d şifre ile.

• quote:

Evet bankada, banka hesabınızı açtığınız da orada anında kartınızı verirler size. Vadesiz hesap açacağını söyleyeceksin.

Sonra kartındaki para ile pos larda her yerde alış verişte kullanırsın. Belli başlı internet alışverişleri de eder 3d şifre ile.
    tamamdır hocam son bişey sorcam şimdi ben hiç açmadığım için yanlış bişey yapmiyim bana hangi soruları soracak ve ben ne cevap vermeliyim?

vadeli/vadesiz sorusuna vadesiz hesap diyeceğim orası tamam.

peki başka ne sorucak ve ben ne cevap vermeliyim?
  • Vadesiz den başka pek bişe sormazlar. Tc no vs kişisel bilgilerin alıncak.

Altın hesabı açmak istermisiniz diye sorar yok dersiniz. Bide altın bonus birikme olayı var sorarlarsa ona evet deyin. Kartla alışveriş ettikçe bonus para gibi altın birikiyor sonra biriken altını bozup para ediyorsunuz ben öyle 150 tl bonus para birikmişti.

• Hesabina yılda toplam 10.000 lira para ya girecek ya girmeyecek. Ögrencisin zaten. Senden hicbir masraf da alinmayacak. Alinsa da iadesini isteyebileceksin. İhtiyarlar gibi subeye de gitmeyeceksin.

Bankalarin hepsi aynidir. En cok atm’si olani al gec. İs bankasindan hesap actir. Atm sayisi cok fazla. Sonra aidatsiz kredi karti cikart. cinemaximum anlasmali sinema salonlarinda epey kampanya oluyor. Yanina da enpara kart al.

Not : Bir bankacı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enparanın şubesi yok . Aslında var finansbank altyapısı fakat her şey internet üzerinden .

İş yerinizi yazın gelmeleri için . Zaten gelmeden önce arıyorlar dediğiniz tarih müsait mi diye . Saat olarakta soruyorlar .

Enpara aracıyla geliyorlar . Ve geldiğinde kimliğini sorun .

• quote:

Vadesiz den başka pek bişe sormazlar. Tc no vs kişisel bilgilerin alıncak.

Altın hesabı açmak istermisiniz diye sorar yok dersiniz. Bide altın bonus birikme olayı var sorarlarsa ona evet deyin. Kartla alışveriş ettikçe bonus para gibi altın birikiyor sonra biriken altını bozup para ediyorsunuz ben öyle 150 tl bonus para birikmişti.
    hocam son bişe soracam kartı aldıktan sonra atm den para yatırma çekme işlemi nasıl oluyor bi anlatırmısın birazdan gidip acıcam hesabı
  • quote:

Vadesiz den başka pek bişe sormazlar. Tc no vs kişisel bilgilerin alıncak.

bu ne gittim hesabı açtı karsıya gönderdi kart almak için gittim kart kalmamıs dediler.1 hafta felan dediler bi mok anlamadım.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Maximum kart ve encard ikilisi mükemmel oluyor. Maximum ek kart olduğu için pek bilmiyorum hesap ücretlerini. Ben mesela bir iş bankası hesabı açtırsam enpara den farkı sadece eft havale ücreti mi olacak yoksa yıllık ödenen bir miktar mı var(sadece vadesiz hesap, kredi kartı yok)?
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Vadesiz hesaplardan hesap ucreti kaldirildi.Enparanin farki eft/havale ucretsiz ve diger bankalarin atmlerinden (forumda ayda 1 kere demislerdi) para cekmek ucretsiz.25 yasin altindaysaniz garantione oneririm.

• Bende subeden kart verildigini ilk defa burdan okudum

• İş bankası aç kredi burs alırsan zaten Ziraat kendisi açacak o yüzden şimdiden açma.
  • Anladım hocam. Fakat GarantiOne hakkında çok şikayet duydum. GarantiOne benzeri olarak enpara hesabım olduğundan açarsam belki iş bankası hesabı açarım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 7 Ağustos 2018; 12:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Bende subeden kart verildigini ilk defa burdan okudum
    alıntıla<dıgım arkadaş söylüyor işte şimdi benim durum nolcak hesabı açtım kart yok 1 haftaya gelir dedi napcam ben nasıl ulascam o karta
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Hocam ne tür şikayetler duydunuz?Bir sorunla karşılaşırsam bankayla görüşürken bilinçli olayım herkes de zaten bu durumdan şikayetçi falan derim
  • Bir haftaya burdan alırsınız mı yoksa adresinize gönderilir mi dediler

Bankada kart verme olayı da tek Kuveyt Türk de var herhalde.İş yapıkredi garanti akbank finansbank kartı hep adrese gönderiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 7 Ağustos 2018; 14:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

enpara ile ayda 3 defaya kadar farklı atmlerden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyorsunuz. bu bazen 1 ay boyunca oluyor. bu tip kampanyaları çok var enparanın. kredi kartı da güzel bence değerlendirilebilir.

alışverişi de yapabilirsin ama internet alışverişine ve normal alışverişe açman gerek kartı.
    2 defa hocam.ayrıca yıl sonununa kadar da geçerli bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.