Şimdi Ara

Hangi banka hesabını açmalıyım?(İLK DEFA AÇACAĞIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
17.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enpara veya kuveyt türk. İkiside ne eft den ne hesaptan nede para yatırmak çekmek vs hiç ücret almaz.

Tabi başka bankalarda var ama sana bir genç için en iyisi enpara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enpara.com başvuru yaz google çıkar hocam. Simdi dısardayım

• Ben iş Bankası derim. Enpara hakkında bir bilgim yok ama atm kullanımı ve normal kullanımını bilmiyorum. Şubesi olmayan bir banka gibi geliyor bana. Sıcak bakmadım hiç.

İş bankası hem yaygın her yerde var hem de maximumun kampanyası çok oluyor. İş bankası isminin bile değeri var zaten. Güzel banka. Ziraat her halukarda vercek kyk. Tek banka olsun dersen ziraat aç. Yoska iş bankası öneririm. Okulun belli olunca, okulunda hangi banka hangi atmler var ona da bak.

• Ziraat’i KYK verecek sana.

İş Bankası tabii. Her ünilide mutlaka olan bir banka kartı :D

• Kredi alsan bile ziraatin yanında bir şey daha olsun diyorsan iş bankası çıkart.Mobil bankacılığı falan baya iyi kullanımı rahat.

• İş Bankasından Şaşma !

ziraat mı ? pek tavsiye etmem..
  • KYK Kredi veya Burs verirken zaten sana Ziraat bankasından otomatik hesap açılacak. Onun dışında ben kesinlikle EnPara'yı öneririm. Tabii ki de bu sadece bir öneridir.
  • Genç için en iyisi enpara dır. Finansbank atm lerinden rahatlıkla paranı çeker yatırırsın. Birikim hesabı bile açarsın, Bir çok kampanyası oluyor ve ücret almaz hiç bir şeyden.

Normal ziraat hesabımda var ama bi eft edecem desen para kesiyor. Ziraat atm leri ve banka gişeleri full dolu olur hep. Bulunduğum bölgede Kuveyt Türk gişe ve atm leri hep sakindir çok kalabalık olmaz girdiğim gibi işimi hallederim.

O yüzden senin gibi genç biri için enpara, İleride para veya altın biriktirecem daha farklı bankacılık işlemleri yapacam diyorsan kuveyt türk olabilir ki ben sırf Kuvey Türk'ün ücretsiz eft vs işlemleri ve rahat ve kalabalık olmadığı için tercih ediyorum.

En nalet şeydir bankada sıra beklemek ziraatte adım atamazsın.
  • Çoğunluk is bankası diyor enparada söyleyen var iyice kafam karıştı son kararınızı verin la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

artık bankalarda hesap işleim ücreti yok. bu ay iptal edildi ve son 10 yıldaki kesintiler başvuru ile geri alınabiliyor. o konuda sıkıntı yaşamazsın.

benim önerim de iş bankası veya ziraat bankası. ziraati kredi alman durumunda çıkaracaklar zaten. iş bankası çıkart derim.
    Kredi kartı hesap işletim ücreti dahil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Neye dahil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Neye dahil mi
    Kredi kartından senede iki kez kesilen ücret.

• Cevapları okuyamadım ama borsa/ eft/havale vs gibi bir çok işle uğraşan birisi olarak ,

Ziraat kartını zaten verecekler .

2. Olarak enpara kesinlikle tavsiye edilir . Aidat ücreti yok+eft havale ücreti yok . Samimiyet var . En azından bana öyle geliyor . Memnunum t

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Hesap işletim ücreti iptal edildi artık yok. Googleda aratırsanız detaylı habere ulaşabilirsiniz

• Bende cepteteb ve enpara var

enparayı kullanmıyorum son 1 senedir düzgün kampanyası yok mobil arayüzüde güzel değil bi ara arayıp kapattırmayı düşünüyorum ama ücretsiz oldugundan duradabilir

Ceptetebin mobil arayüzü güzel

Kitapyurdu Tav gibi işime çok yarayan kampanyaları var

Atm den dolar euro yatırıp çekebiliyorum ben baya memnunum tebden.

üniversiteye başladığımda kyk için ziraat çıkartırım o kadar

Zaten kredi kartına ihtiyacım yok sigara alkolüm yok

• eerenn kullanıcısına yanıt
    Az önce internet ten üye olmaya çalıştım ama galiba eve geliyorlar ama ben çalışıyorum çoğu zaman evde değilim nasıl olacak bu is şubeden felan yapamazmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Genç için en iyisi enpara dır. Finansbank atm lerinden rahatlıkla paranı çeker yatırırsın. Birikim hesabı bile açarsın, Bir çok kampanyası oluyor ve ücret almaz hiç bir şeyden.

Normal ziraat hesabımda var ama bi eft edecem desen para kesiyor. Ziraat atm leri ve banka gişeleri full dolu olur hep. Bulunduğum bölgede Kuveyt Türk gişe ve atm leri hep sakindir çok kalabalık olmaz girdiğim gibi işimi hallederim.

O yüzden senin gibi genç biri için enpara, İleride para veya altın biriktirecem daha farklı bankacılık işlemleri yapacam diyorsan kuveyt türk olabilir ki ben sırf Kuvey Türk'ün ücretsiz eft vs işlemleri ve rahat ve kalabalık olmadığı için tercih ediyorum.

En nalet şeydir bankada sıra beklemek ziraatte adım atamazsın.
    iş bankasının ücretleri varmış.

enpara şubesi yok eve geliyormus bende calısıyorum cogu zaman evd değilim.en iyisi kuvey türk gibi duruyor enparaya benziyor.

tamammıdır kuveyttürk acıcam

• Enpara eve gelir, kuveyt türk ü şubeden açabilirsin rahatlıkla ve ücreti yoktur hiç enpara gibi.

Hayırlı olsun şimdiden

• Ben Denizbank kullanmıştım birkaç sene. Ufak tefek aksaklıklar haricinde memnun kalmıştım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.