Şimdi Ara

bu saat orjinalmidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin tommy hilfiger in bu modeli çok hoşuma gitti
    araştırdığımda ennucuz.com diye bi sitede 260 tl ye buldum ama bilmiyorum bu site güvenilirmi siteye videosunu dahi koymuşlar ama ilk kez saat alıp takacagımdan ben pek anlamıyorum anlayan arkadaşlar bi bakabilirmi bu saat orjinalmidir bide bu site güvenilirmi daha önceden alışveriş yapan varmı? http://www.ennucuz.com/urunler,1756-tommy_hilfiger_th1790873_erkek_kol_saati.aspx

• Adam orda zaten garanti belgesini falan da gösteriyor. Tommy saatlerin çakmalarının yapıldığını hiç zannetmiyorum. Gönül rahatlıyla alabilirsin. Ama işi saat olan firmalardan almak en mantıklısı. Swatch,Seiko,Orient,Pulsar,Lorus gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Adam orda zaten garanti belgesini falan da gösteriyor. Tommy saatlerin çakmalarının yapıldığını hiç zannetmiyorum. Gönül rahatlıyla alabilirsin. Ama işi saat olan firmalardan almak en mantıklısı. Swatch,Seiko,Orient,Pulsar,Lorus gibi.

Öncelikle teşekkürler doğru söylüyorsun o markalar asıl işi saat olan markalar ama bu model beni cezbetti ondan almak istiyorum normalde hiç saat takmıyordum çok hoşuma gittiği için karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_gs

Arkadaşlar kolay gelsin tommy hilfiger in bu modeli çok hoşuma gitti
    araştırdığımda ennucuz.com diye bi sitede 260 tl ye buldum ama bilmiyorum bu site güvenilirmi siteye videosunu dahi koymuşlar ama ilk kez saat alıp takacagımdan ben pek anlamıyorum anlayan arkadaşlar bi bakabilirmi bu saat orjinalmidir bide bu site güvenilirmi daha önceden alışveriş yapan varmı? http://www.ennucuz.com/urunler,1756-tommy_hilfiger_th1790873_erkek_kol_saati.aspx

dostum saati aldın mı sonuç nedir orjinal ürün mü sıkıntı çıktı mı bende bu site üzerinden alışveriş ypamayı düşünüyorum tavsiye eder misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu saat sizce hoş mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.