quote:Orijinalden alıntı: TheCarlsberg Lahmacunun tanesi kaç tl :D Mağarada mı yaşıyosun diyecemde mağara ne demenden korkuyorum.
quote:Orijinalden alıntı: 1903-Eagle quote:Orijinalden alıntı: TheCarlsberg Lahmacunun tanesi kaç tl :D Mağarada mı yaşıyosun diyecemde mağara ne demenden korkuyorum. Harbi malsın hacıoğlunda kaç lira diyorum biliyoruz heryerde 3 veya 2.50 tl olduğunu bazen 2 tl felan oluyor ondan sonra ayştayn
quote:Orijinalden alıntı: TheCarlsberg quote:Orijinalden alıntı: 1903-Eagle quote:Orijinalden alıntı: TheCarlsberg Lahmacunun tanesi kaç tl :D Mağarada mı yaşıyosun diyecemde mağara ne demenden korkuyorum. Harbi malsın hacıoğlunda kaç lira diyorum biliyoruz heryerde 3 veya 2.50 tl olduğunu bazen 2 tl felan oluyor ondan sonra ayştayn einstein diye yazılıyor
quote:Orijinalden alıntı: TheCarlsberg quote:Orijinalden alıntı: 1903-Eagle quote:Orijinalden alıntı: TheCarlsberg Lahmacunun tanesi kaç tl :D Mağarada mı yaşıyosun diyecemde mağara ne demenden korkuyorum. Harbi malsın hacıoğlunda kaç lira diyorum biliyoruz heryerde 3 veya 2.50 tl olduğunu bazen 2 tl felan oluyor ondan sonra ayştayn harbi terbiyesizsin o zaman adam akıllı açıklayıp sor zaten lahmacunun fiyatı heryerde aşağı yukarı aynı bunu sende yazmışsın
quote:Orijinalden alıntı: TheCarlsberg 1903-Eagle zeka küpü bi defol NewtonunKafasınaDüşenElma gerçektenmi bilmiyorum Hacıoğlun da 2.90 falan