Şimdi Ara

BU SAATTE HALA SOKAKTALAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇitoriAşkım

Beyler bi kadın var düşman başına vermesin oğlunun adı yusuf kadının bi bağırışı var gecennin bu saatinde yisseeuuuuvvff diye bağırıyor ya

Bizim burdada var oğlunun adı musa kadın miusahh eve gil artik yiter gece gece bağırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Orijinalden alıntı: rapsar

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Orijinalden alıntı: rapsar

Evde PC başında otursalar daha mı iyi?

gece yarısına kadar dışarda mal mal sürtüp ses yapıp bizim başımızı şişirmektense pc başında oturmaları daha iyi.

Çocuk daha bunlar çocuk. Bu zamanlarında eğlenemeyecek de ne zaman eğlenecek? Zaten önlerindeki 70 yılın yarısından fazlası PC ile geçecek, bırakın vakitleri varken tadını çıkarsınlar. Hiç mi çocuk olmadınız siz?

Katılmıyorum. Çocuk diyorsun gece 12de dışarda çocuğun ne işi var? 9 30 deyince yatmaları lazım. Milletin başını şişirmeye hakları yok. 3 5 tanede değilki 20 25 tane bu saatte dışardalar. benim yerimde olsan anlardın

Katılmayabilirsin tabi. Ama ramazan+yaz olduğundan muhtemelen bu saate kadar dışarıdadırlar. Zamanında belki de onların yerindeydim, şimdi de senin yerindeyim inan :) Ama o zamanları düşününce de ses etmiyorum şimdi, ruh halim uygunsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsar -- 25 Temmuz 2012; 0:29:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

quote:

Orijinalden alıntı: ÇitoriAşkım

Beyler bi kadın var düşman başına vermesin oğlunun adı yusuf kadının bi bağırışı var gecennin bu saatinde yisseeuuuuvvff diye bağırıyor ya

Bizim burdada var oğlunun adı musa kadın miusahh eve gil artik yiter gece gece bağırıyor

iğssmayieeelll var yeni sünnet oldu

• Şimdi bunlar daha çocuk dışarıda oynamayıp pc başındada dursunlar diyen olur tamam da bizde çocuktuk akşam ezanı okununca herkes oyunu bitirirdi nerde görülmüş gece 1e 2ye kadar durulduğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeCoNiCo39_59

Şimdi bunlar daha çocuk dışarıda oynamayıp pc başındada dursunlar diyen olur tamam da bizde çocuktuk akşam ezanı okununca herkes oyunu bitirirdi nerde görülmüş gece 1e 2ye kadar durulduğu

artı 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Sniper ile birini indir dağılırlar

Yıl olmuş 2012 hala Sniper'ın silah olduğunu sananlar var

Sniper Rifle

Adam sniper demiş ama

• http://www.haberturk.com/ramazan/haber/656669-istanbul-icin-utanc-vakti-video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 25 Temmuz 2012; 0:52:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sniper Rifle

Adam sniper demiş ama

he bi kelime yazmadı diye mi bu aksiyon

• ben cikip bagiriyorum,gidene kadar bekliyorum balkonda dene bakalim...sabirrrrr
  • M4 çek rampa koş.
  • Onlara bunu onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Zehirli et at önlerine
  • quote:

quote:

quote:

Sniper Rifle

Keskin nişancı tüfeği...

• yemin ediyorum çocuk sesinden nefret ediyorum hele o insanların yaz akşamları gece geç saatlere kadar kahkahaları kardeşim 12 sınırdır 12 den sonra hala sürüyorsa uyarmak hakkındır
  • hemen 911'i arayın
  • koptum ya o cocuk isimlerineee heheh burada da sefer var siiiiffffeeeeeeerrrrr ive gil cubuk buban dövüceeekk yuuuggsaaa diyiler kopuyorum yaaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.