Şimdi Ara

Bu saatten sonra alınacak direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler Kardeşler malum Ps 4 ve GT6 Çıktı Bu saatten sonra sizce Dfgt Alınırmı Yoksa artık G27 yemi yönelmeli Dfgt alsam boşunamı almış olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 ve gt6 cikacak bence sorulması gereken soru gt6 ve ps4 g27 yi destekleyecekmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g27

• bütçe uygunsa g27 tabi ki. İki direksiyonu da kullanmış biri olarak g27 dfgt'den çok daha iyi bir direksiyon diyebilirim.
  • g27 nin iyiligi tabiki tescilli bir konu artk. fakat ben diyorumki dfgt acaba gt6 ps4 ve yeni nesil oyunlarda kullanilirmi . Butcem kotu degil ama Suan G27 alacak kadar iyide degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

g27 nin iyiligi tabiki tescilli bir konu artk. fakat ben diyorumki dfgt acaba gt6 ps4 ve yeni nesil oyunlarda kullanilirmi . Butcem kotu degil ama Suan G27 alacak kadar iyide degil

Aynı soruyu bende g27 icin soruyorum dfgt kullandım pek memnun kalmadım sattım g27 alicam koydum kafaya ama iste ps4 ile uyumlu olacakmı sırf bu yuzden beklemedeyim

• Artık Logitech resmi olarak direksiyon çıkarmayacağını ilan etti, benim daha önce okuduğum kadarı ile, tabi son durum nedir bilmiyorum. Ancak sitesinde direksiyon modelleri var fakat dediğim gibi artık direksiyon çıkarmayabilirler. Şu an aşağıda belirttiğim firmalara ait kullanılan direksiyonlar da büyük ihtimal yazılım desteği ile PS4 e uyumlu hale gelir. Sonuçta PS3 e uyumlu ve yazılım desteği olan firmalara ait direksiyon olması yeterli.

Thrustmaster / http://www.thrustmaster.com/products Özellikle T500RS artı TH8 RS kombinasyonu, çünkü son gördüğüm tüm resmi GT6 turnuvalarında bu direksiyonu kullandılar. Öte yandan çok kaliteli bir direksiyon. Veya

Fanatec / http://eu.fanatec.com/index.php?region=eu&language=en Tüm modelleri güzel. Ayrıca türkiyede satan bir yerde var
    http://www.hepisterdim.com/?sayfa=anasayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 27 Haziran 2013; 14:06:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Artık Logitech resmi olarak direksiyon çıkarmayacağını ilan etti, benim daha önce okuduğum kadarı ile, tabi son durum nedir bilmiyorum. Ancak sitesinde direksiyon modelleri var fakat dediğim gibi artık direksiyon çıkarmayabilirler. Şu an aşağıda belirttiğim firmalara ait kullanılan direksiyonlar da büyük ihtimal yazılım desteği ile PS4 e uyumlu hale gelir. Sonuçta PS3 e uyumlu ve yazılım desteği olan firmalara ait direksiyon olması yeterli.

Thrustmaster / http://www.thrustmaster.com/products Özellikle T500RS artı TH8 RS kombinasyonu, çünkü son gördüğüm tüm resmi GT6 turnuvalarında bu direksiyonu kullandılar. Öte yandan çok kaliteli bir direksiyon. Veya

Fanatec / http://eu.fanatec.com/index.php?region=eu&language=en Tüm modelleri güzel. Ayrıca türkiyede satan bir yerde var
    http://www.hepisterdim.com/?sayfa=anasayfa

Logitech konsollara donanim çıkarmayacağız demişti direksiyon degil benim bildigim

T500 cok para eğer g27 gt6 yi desteklerse buyuk ihtimalle alacağım bakalım asıl soru g27 ps4 de destekleyecekmi o kadar para vericez bi ps4 de de kullanalım

• Fanatec CSR + Clubsport pedal olayı kökünden çözecektir. Ben kullanıyorum. Hem xbox hem pc hem ps3 lisanslı. Uzun yıllar g25 ve g27 kullanmış biriyim ve bu cihazlar Fanatec in yanında çok yavan kalıyor bunu söyleyebilirim.
  • g27
  • G27 g25 dfgt direksiyonlar aynı zaten bence tek farkı vites debriyaj ama g27 daha zevkli orası ayrı

• Dun g27 almis birisi olarak soyluyorum. İnanin gercekten hicbir farki yok. Bakin bunu cok samimi soyluyorum dfgt de kullandm o zaten oyuncak gibi. Ancak su var, oyunu gercekten ayiran en buyuk nokta uzerinde G kuvvetini hissedememen. Yani g27 ne kadar gercekle ayni olursa olsun sen uzerinde G kuvvetini hissetmedigin surece gercekten farkli olacaktir.

• Sanırım Soru Yanlış Anlaşıldı G27 Alınır Tabiki Alınırda PS4 + GT6 Falan uyumlu olucakmı ? Asıl sorun bu. Yoksa En düşük Fanatec, T500RS Falanmı alınması gerekir.
  • Bağlantı usb üzerinden olduğu için ps4 uyumlu olacaktır. GT5'in eski direksiyonlara destek verdiğini düşünürsek, GT6'nın g27 desteklememesi için bir neden göremiyorum.
  • uyum sorunu olabilir dikkat
  • G27 almayı erteleyen biri olarak şahsi fikrimi belirtmek istedim...

Bence şu saatte hiçbir direksiyon alınmamalı... Beklemekten kimseye zarar gelmez! Yarın bir gün G29 çıkar veya PS4 ve GT6 ile tam uyum içerisinde olan bir direksiyon çıkar insan üzülür.
  • logitech direksiyon ambalaj kutularını bile yeniledi
    g27 yi ps4 dede kulanabileceğiz
    zaten önemli olan yanı oyunlarının içinde kullanılabilmesi
    yani oyunlar desteklerse makine haydi haydi destekleyecektir
    bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 24 Eylül 2013; 17:47:20 >
  • G27 alırım desteklerse
  • Logitech ürünlerini desteklemeye devam edecektir. DFGT de , G25 VE G27 de de PS4 platformunda desteklenecektir. Bu konuda benim hiçbir şüphem yok. Ayrıca bu saatten sonra alıncak direksiyon diye birşey yok. Zaten her sene yeni bir direksiyon çıkmıyor yada çıkıyorsa da en azından bizim erişebildiğimiz pazarlarda olmuyor. Logitech'in ürünleri bellidir, standarttır. Paran varsa kesinlikle G27 , yoksa DFGT . İki direksiyon arasında ki farkta muazzamdır. He o aradaki fiyat farkına değer mi bu ben değer derim öteki değmez der. Bu senin finansal durumun ile ilgili. Logitech dışında ki fanatec , thrustmaster gibi firmaların ürünleri de iyidir. Fakat dediğim gibi herşey senin bütçene bakar.
  • G27 varken başka hiçbir şey alınmaz.

Bu saatten sonra alınacak direksiyon
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.