Şimdi Ara

Bu saatten sonra Atrix'e para verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum donanım olarak günümüzün gerisinde kaldı fakat arkadaş 300 tl'ye vereyim dedi. Elimin altında bulunsun diye alsam iyi eder miyim? Gmd2'yi bekliyorum uzun zamandır çıktığında Atrix'i satıp Gmd2 alırım diye düşünüyorum.Ne yapsak alsak mı ?

• Kaçırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola suanda matrix ı cıkarsa bıle alma derım, 2014 sene sonunda motorola lenovo uretıcılerının elınden cok ıyı telefonlar cıkacaktır

• Atrix tam bir fiyat performans telefonudur.Benim gördüğüm tek dezavantajı dışarıda iken ekran çok ışıksız kalıyor ve ekranı görmen baya zorlaşıyor.
  • Merhaba Ben bu saat değil her saat Motorola'ya para veririm. Parasının hakkını tamamen veriyor. Benim İçin Motorola Dünya'nın En İyi Telefon Marka'sıdır. Hayırlı Forumlar.
  • sagolun temizini bulamadım yarın gmd alıyorum ama temiz atrix hala ariyor olacağım.

• 500 tlye lumia 525,htc one x,60-70 tl koyarak gmd 4gb bulabilirsin.Şahsen ben vermezdim.Yada sanalpazarda lenovo çok iyi performanslı f/p telefonları var 400tl den başlıyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AL DERİM 250 tl ye getirebilirsende getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

Merhaba Ben bu saat değil her saat Motorola'ya para veririm. Parasının hakkını tamamen veriyor. Benim İçin Motorola Dünya'nın En İyi Telefon Marka'sıdır. Hayırlı Forumlar.

Motorola ile ilk kez atrix ile tanıştım . Gayet memnunum ben de sıkı bir motorolacı olabilirim bu saatten sonra.
  • Merhaba

Doğuştan Motorola Hastasıyız.

Kimse Motorola'nın Eline Su Dökemez. Motorola Noktayı Koydu.

Dünya'nın En İyi Telefon Üreticisi (Sadece Telefon Üreten) Ve De Tabi Ki Dünya'nın En İyi Telefon Markası Motorola'nın En Beğendiğim Telefonlarından Biri

Motorola Z8

Bu saatten sonra Atrix'e para verilir mi?

Forever Motorola E398 - HELLOMOTO

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 16 Mart 2014; 2:02:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.