Bildirim
bu saatten sonra ipod 4 almak mantikli mi
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben 470 TL biriktirmiştim. iPod Touch 4 çıktığında çok istiyordum işte parası anca birikti. 5 çıkınca parayı tuttum elimde biraz daha biriktirip 5 alacağım.
4 almaya değmez artık Kamera düşük, SiRi yok, Panorama falan yok. Çok çizilgen bir yapı var arka kasada. 5 al daha iyi Hocam. Biriktir biriktirebildiğin kadar. -
şöyle bişey var piyasa 800 den aşağı girmez ürün eğer biriktirebilrsen 5 al ama biriktiremem diyosan 4 de olur güzel bi cihaz kötülemeye gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: iMonster
Ben 470 TL biriktirmiştim. iPod Touch 4 çıktığında çok istiyordum işte parası anca birikti. 5 çıkınca parayı tuttum elimde biraz daha biriktirip 5 alacağım.
4 almaya değmez artık Kamera düşük, SiRi yok, Panorama falan yok. Çok çizilgen bir yapı var arka kasada. 5 al daha iyi Hocam. Biriktir biriktirebildiğin kadar.
Siri ve panaroma nedir acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aserde
şöyle bişey var piyasa 800 den aşağı girmez ürün eğer biriktirebilrsen 5 al ama biriktiremem diyosan 4 de olur güzel bi cihaz kötülemeye gerek yok
Acikcasi isin asli su ben suanda blackberry kullaniyorum bbm filan amacim telefonu birakip yerine dandik bi telefon alip butun ihtiyaclarimi ipodla karsilamak cunku bu sene universiteye hazirlaniyorum telefona cok zaman harciyorum bbm filan o yuzden birakmak istiyorum bb yi
quote:
Orijinalden alıntı: atakanredbayrak
quote:
4 almaya değmez artık Kamera düşük, SiRi yok, Panorama falan yok. Çok çizilgen bir yapı var arka kasada. 5 al daha iyi Hocam. Biriktir biriktirebildiğin kadar.
siri oldukça kullanışlı ve bi okadarda güzel bi uygulumam yeni bi arkadaş gibi düşün hava durumunu sor halini hatrını sor maç sonuçlarını sor gayet iyi panorama ise normalde kadraja sığmayan bi kareyi kaydırma yöntemi ile aynı kareye alma yada böyle bişeydi tam olarak bilmiyorum
-
quote:
quote:
quote:
siri oldukça kullanışlı ve bi okadarda güzel bi uygulumam yeni bi arkadaş gibi düşün hava durumunu sor halini hatrını sor maç sonuçlarını sor gayet iyi panorama ise normalde kadraja sığmayan bi kareyi kaydırma yöntemi ile aynı kareye alma yada böyle bişeydi tam olarak bilmiyorum
Ben zaten cok fotograf ceken biri degilim panoramaya gerek yok siri programi icin 800 tl vermeye gerek yok universite sinavina kadar kullanicam sonra kardesime vericem zaten en mantikli 8 gb almak bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu kriterlere göre evet 8gb almak mantıklı olur vatanda hafta sonuna özel indirimler oluyo takip et istersen -
quote:
bu kriterlere göre evet 8gb almak mantıklı olur vatanda hafta sonuna özel indirimler oluyo takip et istersen
Her haftasonu filan mi oluyor suanda telefondan giriyorum arastirmam zorda
şuanda nete özel 43o lira yarında mağazalar için geçerli olur -
quote:
şuanda nete özel 43o lira yarında mağazalar için geçerli olur
Cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin yarin o zaman ben bi vatana gidiyim
8 GB al o zaman dostum ama yeter mi bana kalsa yetmez. -
quote:
8 GB al o zaman dostum ama yeter mi bana kalsa yetmez.
200 tane muzik atarim bide dizi aticam diziyi izledikce silerim sorun olmaz gerisini uygulama filan yuklicem yetmez mi sence
quote:
quote:
8 GB al o zaman dostum ama yeter mi bana kalsa yetmez.
200 tane muzik atarim bide dizi aticam diziyi izledikce silerim sorun olmaz gerisini uygulama filan yuklicem yetmez mi sence
Yeter o zaman. -
quote:
quote:
şuanda nete özel 43o lira yarında mağazalar için geçerli olur
Cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin yarin o zaman ben bi vatana gidiyim
önemli değil -
Ekran önemliyse 5 teki 4 inç işine yarar oyun falan oynuyorsan -
quote:
Orijinalden alıntı: mofarah
Ekran önemliyse 5 teki 4 inç işine yarar oyun falan oynuyorsan
Ipod aliyosak oyun oynamadan olmaz ama benim zamanim kisitli bir an once benim elimdeki telefonu birakmam lazim zaten dedigim gibi universite sinavina kadar kullanicam
quote:
quote:
Ipod aliyosak oyun oynamadan olmaz ama benim zamanim kisitli bir an once benim elimdeki telefonu birakmam lazim zaten dedigim gibi universite sinavina kadar kullanicam
Bende 5 almak istiyorum . telefon düşünüyordum ama sırf oyun için para vermem dedim 4 te 3.5 inç ekran var küçük geldi sonra 5 teki 4 inçi gördüm rahatladım -
quote:
quote:
quote:
Bende 5 almak istiyorum . telefon düşünüyordum ama sırf oyun için para vermem dedim 4 te 3.5 inç ekran var küçük geldi sonra 5 teki 4 inçi gördüm rahatladım
5in gelmesi zaman alir gelsede fiyati cok yuksek olucak bana gore o yuzden en iyisi 4 almak
-
quote:
Bayadir ipod 4 almayi dusunuyodum ogrenci oldugum icin hemen alamdim suanda alma sansim var sizce almalimiyim yoksa biraz daha para biriktirip yeni ipodu mu almaliyim
Kardes ben ipod touch 4 8 gb satiyorum ios 5.1.1
yuklu ve jb li yaninda istersen 6300 telefonum bar
onuda satiyorum. İpod bu telefonla bluetooth
baglantisi kuruyor ve hemen telefonun internetini
kullanmaya basliyor. Normalde bu islem icin
ibluever app ini satin alman lazim 5$ ama bu ve bikac telefonla buna gerek yok. Ekranda flan tek
cizik yok arkasinda biraz cizik bar sadece almak
istersen yaninda 30 tl ye aldigim philips sarj ve
sync dockunuda hediye etcem orjinal kablosuda
duruyo ve priz, arac sarj aletlerini ve silikon arka
kapakle deti kilifinida gonderirim bu techizati ayarlsmak uc ayimi aldi fakat acil para ihtiyaci
yuzunden satiyorum
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- jbl kulaklık bataryası
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- kulaklığın sesi azaldı
- ipod touch 8. nesil
- airpods nasıl sıfırlanır
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X