Şimdi Ara

bu saatten sonra p1000 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şu an p1000lerin ikinci eli uygun seviyelerde fakat kullanım olarak tatmin edici olur mu sizce (atrixten sonra)? bana bir tablet hanıma da telefon lazım. velhasıl atrixi hanıma verip p1000 alayım diyorum. yaşlandım mı nedir atrixin ekran küçük geliyor internet, döküman, az biraz da oyun için kullanacağım. ikinci ellerin şarjı ne kadar gider? ne dersiniz, parayı havaya atmış olur muyuz? 500-600TL verilir mi bu cihaza? veya alternatif bir öneriniz var mı?

• alınmaz ofiyata yakın ipad1ler var onu alın derim.
  • Bugün tabım(p1000) yine hayatımı kurtardı... Kesinlikle bu fiyatlara alın derim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için sağolun.

androide belli bir aşinalığımız oldu. ipade çok yabancıyım işin aslı. o yüzen p1000 düşünüyorum.

benim daha çok merak ettiğim telefon olarak tad verir mi? şarj 1 günü kurtarır mı? bir de donanım olarak HALA yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the hero

cevaplarınız için sağolun.

androide belli bir aşinalığımız oldu. ipade çok yabancıyım işin aslı. o yüzen p1000 düşünüyorum.

benim daha çok merak ettiğim telefon olarak tad verir mi? şarj 1 günü kurtarır mı? bir de donanım olarak HALA yeterli mi?

Eğer uuzn süreli oyun oynamaz, internette dolaşmaz iseniz 1 günü rahatça çıkartır. Belki 2-3 saat aralıksız internete girmeyle bile günü kurtarabilir. Donanım olarak ise gayet yeterlidir.
  • Mesaji p1000den yaziyorum. Bataryasi yogun kulanimda 1 gun, normal kullanimda 3 gun gitmekte. Tek kotu yani 7 inc.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix ten sonra seni ancak galaxy note paklar 500-600 tab verecegine forumda yurtdisi 1000 tlye kadar note satan arkadaslar var onlardan al keyfine bak kesinlikle bu saatten sonra tab alinmaz ekran kalitesi cok dusuk

• 1000 lira civarina cikabilsem tab 7 plus var aklimda ama malesef. Batarya da gayet yeterliymis gercekten. 300 lira cin tabletlerine verene kadar gps li ve gsm ozellikli tab daha mantikli geliyor. Aklima yatti yani. Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Temiz bitane arastiriyorum.

• sabret para biriktir. p1000 alma 7 plus olabilir. p1000 iyice gözden düştü. ram bile 512...
  • Dostum sanırım 2seneye yakın oldu p1000 kullanıyorDum...
    Dün p6800 aldım. Galaxy tablet 7.7 olanı.
    İnan arada dağlar var...
    Bütçen düşükse galaxy tab 2 7.0 bak.Durumun iyiyse kesinlikle 7.7 3g modeli derim...
  • 7" Tabletler tek telefon olarak kullanıma uygun değil. Dahası pratik değil.Tabletin yanında bir de küçük basit bir cep telefonu taşır ve ikiz sim kartla kullanırsanız kullanışlı olabilir. Yaklaşık 6 ay p1000 tableti bu şekilde kullandım. Program ve oyun delisi değilseniz p1000 hemen her işinizi görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. P1000 aldım ve Android 2.2. Acaba Android son versiyonuna yükseltme şansım var mı ?
  • P7300 almanı tavsıye ederım 700 800 cıvarında ucretı kullanıyorum android 4.0.4 kurulu orjinal rom her ihtiyacını karsılar

• quote:

Orijinalden alıntı: pro_dacoma

Merhaba. P1000 aldım ve Android 2.2. Acaba Android son versiyonuna yükseltme şansım var mı ?

Var ama garanti dışı kalır garantili olarak yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.