vakit kaybetmeden almak lazım ilk zamanlar alışmak zor ama alışınca elinden bırakamazsın
arkadaşlar bende psp almayı düşünüyorum...Sizce biras geç mi kaldım..Bide psp2 yi mi beklemeliyim..??
çıkmayacak bişiyi bekleme boşuna :)
çıksa bile 2 yıl sonra falan çıkar anca.
psp2 çıktığı güne kadar bal gibi alınır süper(hatta züpper) bir alet
bende alalı 1.5 -2 hafta oldu daha önceden niye almamışım diye kendime kızıyorum ...bu saatte hiç düşünmeden alabilirsin tabikide...
psp mi satmak istiyorum isteyen varsa pm den ulaşsın versiyon 3.30oe
bana n 70 için program yada kolaylastırmak ıcın bana yardımcı olurmusun
Alınır tabi dostum neden alınmasın. Grafikleri falan da eskimiş dehil hatta uzun bir süre de eskimiyecek çünkü el konsollarında daha üstün bir grafik teknolojisi yok henüz. Görsel anlam da ps2 gibi tabi ama bazı oyunlar da grafikleri kısıyorlar şarjlı pil ile çalıştığından dolayı pilin çabucak bitmemesi için. Eğlenceli oyun sayısı nintendo ds kadar fazla olmayabilir ama tekken, gta, street figthter, midnightclub ve yakında gelecek olan god of war gibi oyunları ile epey eğlenebilirsin zaten Bir de gran turismo çıksa rahat edeceğiz ama maalesef hala (!) ortalıkta görünmüyor
alınıııııııııııırr psp2 çıksa bile psp alınır :D
niye alınmasın...psp piyasadan mı kalkacak ...
Arkadaşlar size kendimle ilgili bir örnek vereyim ben eski konsolları çok severim hatta eskiden aldığım hemen her konsol hala sağlam olarak duruyor Hatta Sega megadrive ıma hala oyun alıyorum diyebilirim geçen sene gamepad lerinin ikisi de bozuldu çok üzüldüm ama tekrar alacağım iki adet hatta seganın orjinal gamepad lerini de buldum Yani diyeceğim şudur bir konsol eğer kalitesini kanıtlamış ve iyi oyunlara sahip ise aradan seneler geçse bile alınır Yani şu anda ps1 alsam ve istediğim oyunları bulabileceğim bir yer bulsam hemen alırım hiç düşünmem Benim için önemli olan konsolun grafik kalitesi gücü vs.. değildir önemli olan o konsola çıkmış olan oyunların kalitesidir ve ps1 de de harika oyunlar vardır gran turismo, soul calibur, tekken, crash daha neler neler.. dediğim gibi istediğim oyunları bulabileceğim yer olsa direk alırım hiç de düşünmem
YA ARKADAŞLAR BEN DE ALDIM AMA BİZDE KANLOSUZ İNTERNET DE VAR BEN YENİ KONU ACIP YER KAPLAMAK İSDEMİYORUM AMA BİZİM EVDE KABLOSUZ İNTERNET DE VAR LEPTOP DAN İNTERNETE GİRİYORUM AM PSP DE BİRTÜRLİ GİREMİYORUM YARDIMLAR LÜTVEN
PSP şimdi değil herzaman alınır, çünkü taşınabilir konsollarda daha iyi grafik verebilen bir emsali yok henüz.
alınır bende var çok mutluyum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme