Şimdi Ara

bu saatten sonra psp alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu saatten sonra psp alınır mı?psp grafikleri ps2 gibi mi?

• oyun piyasasi canlanmaya basladi asil simdi alinir psp. god of war'a ne kaldi ;)
  • alınır ki niye alınmasın süper bi alet psp
  • psp nin bu saatten sonrasıyla ilgisi yok ki alınır tabiki bir sürü oyunu var ayrıca eski bi konsol da değil
  • istersen satıyım oyundan ziyade kablosuz internet ve video özellikleri mükemmel ekrana laf söylenmez taşınabilir olarak süper görüntü var
  • valla çokta güzel alınıyo ben alalı 1 hafta oldu çokta memnunum.. :D
  • Bende 1-2 hafta once aldim super bi cihaz.Tabi versiyon dusurunce daha iyi olur diyorlar.Beklemedeyiz
  • gecen hafta baya bi satış olmuş anlaşılan ben de alalı 1 hafta oldu ve kafasında soru işareti olan varsa hiç düşünmesin derim:)
  • alınır tabiki daha psp2'den haber yok
  • Satmayı düşünen arkadaş var ise PM atsın 3.11 olmayacak tercihen 1.5 olmalı...
  • asıl şimdi alınır. fiyatı oldukça uygun. yeni oyunlar da bir bir çıkıyo. sayayım yenilerden bi kaç tane:

burnout dominator, full auto 2, call of duty, virtua tenis 3, 300, pes 2007, metal slug.

ve biraz eskilerden: medal of honor, killzone, tekken, prince of persia falan filan falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 23 Mart 2007; 18:32:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarun

gecen hafta baya bi satış olmuş anlaşılan ben de alalı 1 hafta oldu ve kafasında soru işareti olan varsa hiç düşünmesin derim:)

Bende geçen hafta aldım. Aynen katılıyorum çok iyi bi makina.
  • saat kaç ki ? geç mi oldu ?
  • Psp nin yerini doldurabilecek bir en konsolu şu an için yok ve kesinlikle bu tür cihazlara merakın varsa alınacak bir ürün psp.Ayrıca daha çıkalı çok fazla olmadı yani eski bir konsol değil kesinlikle alınır ve kullanılır...
  • nie alınmasın walla harika bi alet onnun cok oun cıkar daha
  • PSP'ye rakip alet yok ki, eğer film, müzik ve de oyun keyfini portable olarak yaşamak istiyorsan hala daha PSP alabilirsin.
  • Neden alınmasın ki
  • taşınabilirlerde multimedia özelliği bakaımından psp nin rakibi yok. ne ararsan var alette :D

bi tv kablosuz özellliği yok.oda olsa tadından yenmez.
  • psp almanın zamanı olmaz her zaman alınabilir.psp en teknolojik aletlerden biridir.psp nin grafiği süper.tek eksisi call of duty gibi oyunları anlaoglar la biraz zor oynanıyor.psp de müziği kulaklık takıpta dinlersen mütiş oluyor yani ses kaliteside güzel.psp nin video kaliteliteside süper.özellikle filmleri mpeg 4 formatında seğredersen psp ye hayran kalırsın.hafıza kartlarıda bayağı yüksek.en yükseği 32 gb idi en son.psp ye programda konuluyor mesela windows xp-msn-linüx-e book okuma programı ..... yani psp vazgeçilmez bir alet.herkez istediği zaman psp alabilir.psp yi her yaştaki insanlar oynayabilir.biraz uzun bir konuşma oldu ama psp yi sana anlatabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orjinalden alıntı: starback

taşınabilirlerde multimedia özelliği bakaımından psp nin rakibi yok. ne ararsan var alette :D

bi tv kablosuz özellliği yok.oda olsa tadından yenmez.

Kablosuz TV özelliği de var (her ne kadar wi-fi ve TV'ye bağlı Sony baz istasyonu istese de).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.