Şimdi Ara

bu saatten sonra psp alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu saatten sonra psp alınır mı?psp grafikleri ps2 gibi mi?

• oyun piyasasi canlanmaya basladi asil simdi alinir psp. god of war'a ne kaldi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skatyyyy

oyun piyasasi canlanmaya basladi asil simdi alinir psp. god of war'a ne kaldi ;)
    alınır ki niye alınmasın süper bi alet psp
  • quote:

Orijinalden alıntı: BTG314

alınır ki niye alınmasın süper bi alet psp

Alıntıları Göster
    psp nin bu saatten sonrasıyla ilgisi yok ki alınır tabiki bir sürü oyunu var ayrıca eski bi konsol da değil
  • istersen satıyım oyundan ziyade kablosuz internet ve video özellikleri mükemmel ekrana laf söylenmez taşınabilir olarak süper görüntü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hOOk_BoY

istersen satıyım oyundan ziyade kablosuz internet ve video özellikleri mükemmel ekrana laf söylenmez taşınabilir olarak süper görüntü var
    valla çokta güzel alınıyo ben alalı 1 hafta oldu çokta memnunum.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

valla çokta güzel alınıyo ben alalı 1 hafta oldu çokta memnunum.. :D

Alıntıları Göster
    Bende 1-2 hafta once aldim super bi cihaz.Tabi versiyon dusurunce daha iyi olur diyorlar.Beklemedeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: St_arican

Bende 1-2 hafta once aldim super bi cihaz.Tabi versiyon dusurunce daha iyi olur diyorlar.Beklemedeyiz

Alıntıları Göster
    gecen hafta baya bi satış olmuş anlaşılan ben de alalı 1 hafta oldu ve kafasında soru işareti olan varsa hiç düşünmesin derim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarun

gecen hafta baya bi satış olmuş anlaşılan ben de alalı 1 hafta oldu ve kafasında soru işareti olan varsa hiç düşünmesin derim:)

Alıntıları Göster
    alınır tabiki daha psp2'den haber yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

alınır tabiki daha psp2'den haber yok

Alıntıları Göster
    Satmayı düşünen arkadaş var ise PM atsın 3.11 olmayacak tercihen 1.5 olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _crash_

Satmayı düşünen arkadaş var ise PM atsın 3.11 olmayacak tercihen 1.5 olmalı...

Alıntıları Göster
    asıl şimdi alınır. fiyatı oldukça uygun. yeni oyunlar da bir bir çıkıyo. sayayım yenilerden bi kaç tane:

burnout dominator, full auto 2, call of duty, virtua tenis 3, 300, pes 2007, metal slug.

ve biraz eskilerden: medal of honor, killzone, tekken, prince of persia falan filan falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 23 Mart 2007; 18:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caglarun

Bende geçen hafta aldım. Aynen katılıyorum çok iyi bi makina.

• quote:

Orijinalden alıntı: mortareis

quote:

Orjinalden alıntı: caglarun

Bende geçen hafta aldım. Aynen katılıyorum çok iyi bi makina.

Alıntıları Göster
    saat kaç ki ? geç mi oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

saat kaç ki ? geç mi oldu ?

Alıntıları Göster
    Psp nin yerini doldurabilecek bir en konsolu şu an için yok ve kesinlikle bu tür cihazlara merakın varsa alınacak bir ürün psp.Ayrıca daha çıkalı çok fazla olmadı yani eski bir konsol değil kesinlikle alınır ve kullanılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LunarGuardian

Psp nin yerini doldurabilecek bir en konsolu şu an için yok ve kesinlikle bu tür cihazlara merakın varsa alınacak bir ürün psp.Ayrıca daha çıkalı çok fazla olmadı yani eski bir konsol değil kesinlikle alınır ve kullanılır...

Alıntıları Göster
    nie alınmasın walla harika bi alet onnun cok oun cıkar daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahit_41

nie alınmasın walla harika bi alet onnun cok oun cıkar daha

Alıntıları Göster
    PSP'ye rakip alet yok ki, eğer film, müzik ve de oyun keyfini portable olarak yaşamak istiyorsan hala daha PSP alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

PSP'ye rakip alet yok ki, eğer film, müzik ve de oyun keyfini portable olarak yaşamak istiyorsan hala daha PSP alabilirsin.

Alıntıları Göster
    Neden alınmasın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApAtHe89

Neden alınmasın ki

Alıntıları Göster
    taşınabilirlerde multimedia özelliği bakaımından psp nin rakibi yok. ne ararsan var alette :D

bi tv kablosuz özellliği yok.oda olsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starback

taşınabilirlerde multimedia özelliği bakaımından psp nin rakibi yok. ne ararsan var alette :D

Alıntıları Göster
    psp almanın zamanı olmaz her zaman alınabilir.psp en teknolojik aletlerden biridir.psp nin grafiği süper.tek eksisi call of duty gibi oyunları anlaoglar la biraz zor oynanıyor.psp de müziği kulaklık takıpta dinlersen mütiş oluyor yani ses kaliteside güzel.psp nin video kaliteliteside süper.özellikle filmleri mpeg 4 formatında seğredersen psp ye hayran kalırsın.hafıza kartlarıda bayağı yüksek.en yükseği 32 gb idi en son.psp ye programda konuluyor mesela windows xp-msn-linüx-e book okuma programı ..... yani psp vazgeçilmez bir alet.herkez istediği zaman psp alabilir.psp yi her yaştaki insanlar oynayabilir.biraz uzun bir konuşma oldu ama psp yi sana anlatabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: starback

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: starback

Kablosuz TV özelliği de var (her ne kadar wi-fi ve TV'ye bağlı Sony baz istasyonu istese de).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.