Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra VW Alınmaz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uygun fiyatlı olursa bence TSI olanlar alınır.

50.000 TL'ye 1.4 TSI Highline Golf verseler mesela ben alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha 10bin lira daha zam gelir aksine. Bi de motoru yapıldı derler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "lineamı symbolmu golfmu alınır "sorularına hazırlanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Uygun fiyatlı olursa bence TSI olanlar alınır.

Şener hocam 50 kâğıt çok degil mi ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş cnm ya

• Ne guzel bendede 2007 golf var artik dogan parasina satar clio parasinada girtlak dolusu passat tdi bmt dsg higline alirim oooovvvv yees kulaga hos geliyo.. baksana 10 yil once uretimi duran rover 25 bile 20 milyara halen alinip satiliyor sence bu iste bir yanlislikmi var yoksa senmi yanlissin

• Vw türkşyeye bişy olmaz yazanları anlamıyorum ...Vw almanyaya bişeyler olurda vw türkiyeye bişey olmazmı ..vw türkiye ayrı bir kuruluşmu ..he türkiye vw kalbi diyosunuz yani

• Çözüm basit. 2 yaş üstü hatalı motora sahip vosvosları sanayi ve tic. bakanlığı hurda indirimine saysın. Mağdur olan araç sahipleri de farkını dava yoluyla firmadan tahsil etsin. Böylece hem yollar temizlenir hem de millet adam gibi arabalara biner. Dsg problemiydi, sahte yazılımdı,kötü servis ve bayiydi, yumuşak göğüs diri göğüs tartışmasıydı, sıfır araba da sıra beklemekti, sürpriz fiyat farkı ödemekti gibi dertler de kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 1 Ekim 2015; 20:57:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

tmm cnm hr şey snin istedqn qbi olucak.

tmm cnm hr şey snin istedqn qbi olucak.

böyle bir cevap niye ? dalga geçip aşağıladığını mı düşünüyorsun ?

konuya gelirsek Fiat ya Audi yada Seat ve Skodayı alırsa iyi olur,

vw nin gözden düştüğü günler gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Uygun fiyatlı olursa bence TSI olanlar alınır.

Passat için ne kadar uygun olur sizce?

• 81500 e full dolu 1.2 tsi golf aldım. (highline dan daha dolu cam tavan koltuk ısıtma vs fazlaları da var) İş yerinden arkadaşlarım satacağın zaman mutlaka haber ver diyor. Hatta vazgeçecek gibi olduğumda arkadaşım ben alırım dedi.
  • Forumda moderatör/admin yok mu anlamıyorum ki.

Foruma her girdiğimde tamam artık seviye bundan daha fazla düşmez/düşemez heralde diyorum ama her seferinde şaşırtmayı başarıyor bu forum.

---------
    Bu arada evet VW yakında batar. Zaten babanızın VW almaktan vazgeçtiğini duyunca Wolfsburg'da yas ilan etmişler. Bayilerde elde kalan arabaları kilo işi satıp plaza kiralarını ödemeye çalışıyorlarmış. İkinci elde 2015 Passat'ları 20-25'e satamıyorlarmış.
  • Ne çok zombi varmış etrafta iki dk da milyar dolarlık şirketi batırdınız mezarcılar sizi

Fiyatı düşerse koşa koşa gidip alacak olan sizlersiniz bu kadar belli etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Forumda moderatör/admin yok mu anlamıyorum ki.

Foruma her girdiğimde tamam artık seviye bundan daha fazla düşmez/düşemez heralde diyorum ama her seferinde şaşırtmayı başarıyor bu forum.

---------
    Bu arada evet VW yakında batar. Zaten babanızın VW almaktan vazgeçtiğini duyunca Wolfsburg'da yas ilan etmişler. Bayilerde elde kalan arabaları kilo işi satıp plaza kiralarını ödemeye çalışıyorlarmış. İkinci elde 2015 Passat'ları 20-25'e satamıyorlarmış.

Asödnasdşklasmişldsmşasdil çok iyiydi bu :D

Aynen ben de gördüm 2015 Yeni Passat 2.0 TDI SCR BMT 240 PS 4M DSG daha koltuk poşetleri üzerinde, galeride duruyor. Satış temsilcisi aradı beni kilosu 2,21 TL'ye alır mısın diye sordu falan, hesapladım vergiler falan dahil 4500 TL.

Alsam mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.