Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra Yapılması Gereken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski silkroad dosyaları ile rateler ile falan oynamadan 80 cap sadece ch bir server açmalılar anında dolar eski oyuncular dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. Tek yapılması gereken bu nasıl göremezler anlamıyorum Silkroad-R yi dediğim gibi yapsalardı kim bilir kaç server full çekiyordu şuan ah silkroad ah

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

Eski silkroad dosyaları ile rateler ile falan oynamadan 80 cap sadece ch bir server açmalılar anında dolar eski oyuncular dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. Tek yapılması gereken bu nasıl göremezler anlamıyorum Silkroad-R yi dediğim gibi yapsalardı kim bilir kaç server full çekiyordu şuan ah silkroad ah

bu saatten sonra bu oyun bu şekilde devam eder isteyen oynar istemeyen oynamaz. Biz o kadar emek verdik normal level kastık bide üstüne job level kastık itemleri filan söylemiyorum bile sizin için kolay 80 cap server açılsın demek peki açıldığında nolucak diğer serverlerde oynayan kalırmı sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisefsane41

quote:

Eski silkroad dosyaları ile rateler ile falan oynamadan 80 cap sadece ch bir server açmalılar anında dolar eski oyuncular dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. Tek yapılması gereken bu nasıl göremezler anlamıyorum Silkroad-R yi dediğim gibi yapsalardı kim bilir kaç server full çekiyordu şuan ah silkroad ah

bu saatten sonra bu oyun bu şekilde devam eder isteyen oynar istemeyen oynamaz. Biz o kadar emek verdik normal level kastık bide üstüne job level kastık itemleri filan söylemiyorum bile sizin için kolay 80 cap server açılsın demek peki açıldığında nolucak diğer serverlerde oynayan kalırmı sence?

Böyle giderse oyun zaten bitecek yakında şuan izledikleri politika oyunun sonunu getirecek yakında 2-3 kere server birleştirdi adamlar daha rezil bir durum var mı ? O kadar para yatıran adamlar zaten devam edecektir oyunlarına merak etmeyin o itemleri bırakıp gitmez kimse. Yeni oyuncu kazanmak istiyorlarsa mecburlar bence başka türlü uzun ömürlü olmayacak bu oyun her geçen gün oyuncu kaybediyorlar.

• dediklerinde haklısın tabiki yanlış demiyorum ama bu saatten sonrada asla fikirlerinin değişmeyeceğinden eminim kısa süre önce 14 dg geldi oyuna bilmem biliyormusun millet 14 dg setlerini silahlarını +12 yapmak için o kadar para harcadıki şaşırırsın yani demek istediğim şu bu adamların yeni playere ihtiyaçları yok o yüzden mevcut sistem üzerinden ilerliyorlar çünkü şuanda eskisine bakılarak daha fazla para kazanıyorlar. Önceden hiç silk çekmeden oynayan dolusuyla kişi vardı şuanda oynayanların çoğu oyunu parayla oynayan kişiler. Kısaca bu sistem böyle devam eder
  • quote:

dediklerinde haklısın tabiki yanlış demiyorum ama bu saatten sonrada asla fikirlerinin değişmeyeceğinden eminim kısa süre önce 14 dg geldi oyuna bilmem biliyormusun millet 14 dg setlerini silahlarını +12 yapmak için o kadar para harcadıki şaşırırsın yani demek istediğim şu bu adamların yeni playere ihtiyaçları yok o yüzden mevcut sistem üzerinden ilerliyorlar çünkü şuanda eskisine bakılarak daha fazla para kazanıyorlar. Önceden hiç silk çekmeden oynayan dolusuyla kişi vardı şuanda oynayanların çoğu oyunu parayla oynayan kişiler. Kısaca bu sistem böyle devam eder

Ben de biliyorum maalesef böyle devam edeceğini haklısın ama çok oyuncu kaybettiler ve kaybetmeye devam ediyorlar çok uzak değil 1-2 sene içinde bence şuan oynayanların yarısı gidecek oyundan. O zaman ne yaparlarsa yapsınlar gelirleri azalmaya devam edecek. Dediğimi yapıp ufak tefek 1-2 değişiklikler ile para kazanabilecekleri bir sistem getirseler bile aşağı yukarı şuan kazandıklarından daha fazlasını kazanırlar bence ve en azından oyuncularını geri kazanır joymax. Önemli olan oyuncular olmalı bence.

• zaten şuanda bu prof sistemi gitse oyuna yeni başlıyan kişiler olucaktır kesinlikle eminim ama bunu yapmaya hakları yok bence o kadar kişi set silah yaptı yani bunca şeyi çöpe atamazlar
  • quote:

zaten şuanda bu prof sistemi gitse oyuna yeni başlıyan kişiler olucaktır kesinlikle eminim ama bunu yapmaya hakları yok bence o kadar kişi set silah yaptı yani bunca şeyi çöpe atamazlar

Sen de haklısın tabi ama insan özlüyor eski günleri eski silkroadı. 80 cap zamanı müthişti eu gelince oyunun içine edilmiş oldu maalesef.
  • Eskiden server'ları gold bot'lar ve asla yüksek yerlere gelemeyen veletler dolduruyordu. Eski SRO'cular Rev6'dan server kapasitesine bakıyor, oraya bakarak yorum yapıyor. Joymax o şaşallı günlerden kat be kat daha fazlasını kazanıyor şu anda. Eskiden millet 150 silk'e, 200 silk'e premium alırdı, 48 silk'e pet uzatırdı o kadar. Şimdi millet 1 item'e onlarca proof stone (tanesi 40 silk) basıyor. 2011'de getirdiler proof sistemini. Sence işler kötü gitseydi, 4 yılda bu hatadan dönmezler miydi? Ben oyuna sıfır masraf yapıyorum, üstüne üstlük para kazanıyorum. Gold kasıp sitelere satıyorum. Sırf geçen ay 268 liralık gold sattım. Üstelik yaptığım hiçbir şey de yok ha. Yalnızca D14 stone'ları satıyorum, sadece oradan gelen para bu. Bir de item yapıp satanların elde ettiği geliri düşün. Oyuncular bile para kazanıyorken; Joymax'ın kazandığı paraları siz düşünün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 16 Nisan 2015; 15:27:07 >
  • quote:

quote:

zaten şuanda bu prof sistemi gitse oyuna yeni başlıyan kişiler olucaktır kesinlikle eminim ama bunu yapmaya hakları yok bence o kadar kişi set silah yaptı yani bunca şeyi çöpe atamazlar

Sen de haklısın tabi ama insan özlüyor eski günleri eski silkroadı. 80 cap zamanı müthişti eu gelince oyunun içine edilmiş oldu maalesef.

doğru diyorsun böylesine güzel bi oyunun bu halde olması üzücü gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Eskiden server'ları gold bot'lar ve asla yüksek yerlere gelemeyen veletler dolduruyordu. Eski SRO'cular Rev6'dan server kapasitesine bakıyor, oraya bakarak yorum yapıyor. Joymax o şaşallı günlerden kat be kat daha fazlasını kazanıyor şu anda. Eskiden millet 150 silk'e, 200 silk'e premium alırdı, 48 silk'e pet uzatırdı o kadar. Şimdi millet 1 item'e onlarca proof stone (tanesi 40 silk) basıyor. 2011'de getirdiler proof sistemini. Sence işler kötü gitseydi, 4 yılda bu hatadan dönmezler miydi? Ben oyuna sıfır masraf yapıyorum, üstüne üstlük para kazanıyorum. Gold kasıp sitelere satıyorum. Sırf geçen ay 268 liralık gold sattım. Üstelik yaptığım hiçbir şey de yok ha. Yalnızca D14 stone'ları satıyorum, sadece oradan gelen para bu. Bir de item yapıp satanların elde ettiği geliri düşün. Oyuncular bile para kazanıyorken; Joymax'ın kazandığı paraları siz düşünün...

Siz de haklısınız hocam eminim daha fazla kazanıyorlardır şuan. Ben de tekrar geri dönmeyi düşünüyordum indirdim Silkroad-R'yi girdim bakındım birazda bedava taksi falan göremedim 49 levelim acaba sbot alıp kassam mı günde 5 saat ? Nereye kadar gidebilirim böyle karakter wizz/clerik. 0'dan da kurabilirim ama onu en azıdnan 20-30 level yapmak lazım bota bırakabilmek için rahat malum okul falan var uğraşılmaz 20-30 yapmaya bile.

• Sadece ch olan pvp sunucusu var mı hocam bildiğiniz? Aynı zamanda aktif oyuncu sayısı da az olmayan. Valla bende özledim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Sadece ch olan pvp sunucusu var mı hocam bildiğiniz? Aynı zamanda aktif oyuncu sayısı da az olmayan. Valla bende özledim ya.

Elamidas,Eryx, Mega sro gibi yüksek playera sahip ch job war a dayalı güzel serverlar var para harcamadan güzel zevk alınılabilir o serverlarda. Yakında da Januera açılıcak herkes ona geçer bilmiyorum belki bende geçerim ona
  • Beyler bu arada aktif bir silkroad forumu var mı ya ? Öylesine oynuyorum şuanlık 50 wizz/clerik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Sadece ch olan pvp sunucusu var mı hocam bildiğiniz? Aynı zamanda aktif oyuncu sayısı da az olmayan. Valla bende özledim ya.

Elamidas,Eryx, Mega sro gibi yüksek playera sahip ch job war a dayalı güzel serverlar var para harcamadan güzel zevk alınılabilir o serverlarda. Yakında da Januera açılıcak herkes ona geçer bilmiyorum belki bende geçerim ona

Sadece pvp üzerine mi hocam? Kasmalı ve sun çıkartmalı falan istiyorum ben.
  • job war ağırlıklı
  • Solo kasmak imkansız. Özellikle wizard'ı. Kesinlikle parti gerekiyor. phBot ile rahatlıkla parti yapabilirsin. Yüksek level bir char gerekiyor ilk olarak. Onunla kısa sürede hepsini 101 yaparsın, setlerini giydirirsin ve kasmaya başlarsın. Ben 5 ayda 1 level'dan 120 level yaptım partimi, SP işlerini hallettim. Jupiter görevlerini, mirror görevlerini, Alexandria görevleri yapmadan 5 ayda, bunları yapsaydım daha da kısalırdı bu süre.
  • quote:

Solo kasmak imkansız. Özellikle wizard'ı. Kesinlikle parti gerekiyor. phBot ile rahatlıkla parti yapabilirsin. Yüksek level bir char gerekiyor ilk olarak. Onunla kısa sürede hepsini 101 yaparsın, setlerini giydirirsin ve kasmaya başlarsın. Ben 5 ayda 1 level'dan 120 level yaptım partimi, SP işlerini hallettim. Jupiter görevlerini, mirror görevlerini, Alexandria görevleri yapmadan 5 ayda, bunları yapsaydım daha da kısalırdı bu süre.

8 charla falan da uğraşılmıyor ki ya çok uğraş gerektiriyor okul falan filan var boş zamanım çok olmuyor ders çalışması da cabası. + yüksek charım da yok maalesef. 0'dan 8 char kursam onları bi en az 30 falan yapmam lazım ki yarım saatte bir slot değiştirmiyeyim. Onu yapana kadar çok zaman geçecek ayrı ayrı hepsiyle de uğraşmak var ve 100 captan sonraki bütün görevleri sistemi falan bilmiyorum sarmamıştı 100 den sonra oyun

• Zaten partice 1 level'dan 125'e doğru kasılmaz.

Sen en iyisi hazır char al bir tane, onunla takıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zaten partice 1 level'dan 125'e doğru kasılmaz.

Sen en iyisi hazır char al bir tane, onunla takıl.

Fiyatlar fena uçmuş yalnız güzel bir char almaya kalkanın cüzdanı boşalır hemen Ucuza bulursam alır takılırım itemsiz falan almaya kalksam kaç yüz tl lazım kim bilir set için
  • PvP, FTW gibi şeylere gidip zevk almak istiyorsan, sağlam paran çıkar. Unique falan takılmak istiyorsan, o kadar da paran çıkmaz. 7 ay önce bu forumda 118 level archer char'ımı sattım. D12 sun set, D13 moon silah, avatar, 6M SP, 3 page açık... 60 liraya sattım. Sen de böyle bir char bulabilirsin bu fiyatlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.