Şimdi Ara

Bu saatten sonra Z2 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum z2nin fiyatı baya bir düşmüşken almayı düşünüyorum ancak bu saatten sonra alınır mı ? Eskidi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Xperia z2 var gayet memnunum zaten z3 ten donanımsal pek fark yok sadece işlemcisi 2.3 ghz e 2.5 ghz oda hiçbir şey ifade etmiyor

• Gayet kullanışlı ve güzel bi telefon. Sony telefonarına da desteği eksik etmeyen bi firma. Güvenerek alabilirsin. Yalnız dikkat et aldıktan bi süre sonra kapakları aşınırsa suya sokma hocam. Eğer o şekilde su geçirirse garanti kullanıcı hatası der ve telefon elinde patlar. Yani kısacası alıcaksan dikkatli ullanman gerek.
  • Suya sokma yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biological_man

Evet arkadaşlar malum z2nin fiyatı baya bir düşmüşken almayı düşünüyorum ancak bu saatten sonra alınır mı ? Eskidi mi ?

Bence Z2,G3 vb telefonların tam alınma vakti, ilk çıktıklarında gereksiz derecede pahalı oluyorlar. 1-1,5 yıl sonra makul fiyatlarla satılmaya başlanıyor.2500tl'lik bir telefondan da çok eksikleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

quote:

Orijinalden alıntı: biological_man

Evet arkadaşlar malum z2nin fiyatı baya bir düşmüşken almayı düşünüyorum ancak bu saatten sonra alınır mı ? Eskidi mi ?

Bence Z2,G3 vb telefonların tam alınma vakti, ilk çıktıklarında gereksiz derecede pahalı oluyorlar. 1-1,5 yıl sonra makul fiyatlarla satılmaya başlanıyor.2500tl'lik bir telefondan da çok eksikleri yok.

Ben z5'e göre bile aşırı fark edeceğini düşünmüyorum açıkçası.

Sd801ab işlemci
    1080p full hd ıps 5.2 ekran
    3gb ram
    Android 5.1.1
    3200mah batarya
    Stereo hoparlör

En buyuk sıkıntı, dusuk ısık kosullarında kamera rakiplerine göre çok kötü ve iç hafıza 16gb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim görüşüm Z2 bu saatten sonra alınmaz,çünkü saat çok geç oldu ,bu iğrenç espiriden sonra sony kalitesi ve özellikleriyle elbette alınabilir bir telefon diyorum,samsung kullanıyorum ama imkanım olsaydı sony alırdım,sanal tuşları sevmesemde , androidin iPhone'u sony dir, yazılımı, malzeme kalitesi, ses kalitesi.....
  • Ben alalı 2 ay oldu çok memnunum iyiki almışım.bence çok dğşünme

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, an itibariyle almış bulunuyorum,:))

• bu saatten sonra alabilirsin saat 22 gibi mesela
  • 2 haftadır . Kullanıyorum. Parasının hakkını veren bir telefon. Bataryası çok rahat 2 gün gidiyor.
  • Al pişman etmez o fiyata daha iyisi yok.

• Al dostum 2 ay önce temiz 2. el buldum ve gayet memnunum.LG g3 tarzı filan hiç kıyaslama bile yapılmaz bence...
  • Z2 lerde kronik olarak yan kapakların yalama olma sorunu var. Beraberinde manyetik şarj dock'u alırsan 10 numara olur.
  • Alinmaz eskidi yakinda 4 nesil eski cihaz olacak ille sony diyosan m5 yoksa g4 oneririm

• iyi günlerde kullan. Güzel telefondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

iyi günlerde kullan. Güzel telefondur

teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.