Şimdi Ara

Bu sabah arabama vurup kaçmışlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yan binanin kamerasi tam olay yerini goruyormus. Yarin goruntuleri alip kasko sirketine vercem surunsun yavsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada sol ön çamurluğun boyanması, sol ön kapudaki 2 el kadar yerin boyanması ve aynanın değişimi tramer de 1400 lira olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Bu arada sol ön çamurluğun boyanması, sol ön kapudaki 2 el kadar yerin boyanması ve aynanın değişimi tramer de 1400 lira olarak görünüyor.

İşte bu kötü olmuş. Önceki mesajlarında görünmeyeceğini yazmışsın.

Aracın daha önce tramer kayıtlarında görünen herhangi bir hasarı varmı ? Eğer yoksa 1400 lira önemli değil.
  • gecmis olsun en azindan kasko varmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Bu arada sol ön çamurluğun boyanması, sol ön kapudaki 2 el kadar yerin boyanması ve aynanın değişimi tramer de 1400 lira olarak görünüyor.

İşte bu kötü olmuş. Önceki mesajlarında görünmeyeceğini yazmışsın.

Aracın daha önce tramer kayıtlarında görünen herhangi bir hasarı varmı ? Eğer yoksa 1400 lira önemli değil.

Onemli degilden ziyade, sucum gunahim yokken kapimin onunde duran arac yuzunden arabama zarar verildi ve sonucta ben zararli ciktim.

Ya kasko olmasaydi bi 500-600 lira giderdi cebimden.
    Simdi birde tramerde cikti. Aracin oncede bi islemi varmis benden onceki sahibinden kaynakli..

Neyse artik saglik olsun, olacagi varmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun üzücü bir durum :((
  • Gene böyle sokak arasında rast geldiğim bir olay. Arkadaşı bekliyorum evinden çıkacak gideceğiz,

Midibüsün birsii geldi geçecek, sokakta dar, geçemedi. Ben de gel gel demeye başadım, sağında siyah bir Pejo Partner vardı, solda da tam partner'in az ilerisinde mazgallar vardı biraz çukurdu, neyse, adama gel gel dedim bana mazgalı işaret ediyor araba inecek diye, ben bağırıyorum abi gel sen yok diyo o mazgala girmem tamponum kaldırıma sürter, diyorum abi gel sen sürtmez en son bana el kol yaptı kendi muavinini indirdi. Muavin bunu sağlı sağlı geçirirken mazgala girdi çıktı gene, arkayı da Pejo'ya sürttü. Derin bir çizik oldu yumruk kadar bölgede bir sürü derin çizik. İndiler baktılar binip gittiler.

E be adam sana soldan gel derken bi bildiğim var değil mi? Sol da kurtarıyor sağ da, sen niye zorluyon?

Bir de basıp gittiler adamın suçu ne şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Gene böyle sokak arasında rast geldiğim bir olay. Arkadaşı bekliyorum evinden çıkacak gideceğiz,

Midibüsün birsii geldi geçecek, sokakta dar, geçemedi. Ben de gel gel demeye başadım, sağında siyah bir Pejo Partner vardı, solda da tam partner'in az ilerisinde mazgallar vardı biraz çukurdu, neyse, adama gel gel dedim bana mazgalı işaret ediyor araba inecek diye, ben bağırıyorum abi gel sen yok diyo o mazgala girmem tamponum kaldırıma sürter, diyorum abi gel sen sürtmez en son bana el kol yaptı kendi muavinini indirdi. Muavin bunu sağlı sağlı geçirirken mazgala girdi çıktı gene, arkayı da Pejo'ya sürttü. Derin bir çizik oldu yumruk kadar bölgede bir sürü derin çizik. İndiler baktılar binip gittiler.

E be adam sana soldan gel derken bi bildiğim var değil mi? Sol da kurtarıyor sağ da, sen niye zorluyon?

Bir de basıp gittiler adamın suçu ne şimdi?

hocam plakayı kağıda yazıp adamın cama yapıştıracaktın

o minibüsü bulurlardı

• Aklıma gelmedi ki...
  • Allah belasını versin, ne diyelim?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.