Şimdi Ara

Bu sabah arabama vurup kaçmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracım : 2009 Opel astra H kasa hb

Dün akşam arabamı ( PARK SORUNU ASLA OLMAYAN ) sokağımıza park ettim. Arabayı nereye bırakırsam bırakayım aynaları kapatırım.
    Dün akşam da aynısını yaptım.
    Sabah uyandım ki karşılaştığım manzara böyle ;

1. Kapalı aynayı kırmış, arta kalan parçaları da almış götürmüş. ( Cam kırığı vs.. )
    2. Sol ön çamurluk harap olmuş resmen.
    3. Çamurluğun üstünde de derin bir çizik var.

Zurich sigorta tarafından kaskom var. Yılda 5 kere hasarsızlık bozulmadan onarım hizmeti varmış..

Şimdi, benim arabaya vuran aracı görmedim. Vurup kaçmışlar diye tutanak mı tutturacağım. Bugün öğlene doğru opel servisine gitsem yardımcı olurlar mı?

Dipnot : sabah arabayla işe geldim. Yerinden oynattım diye sorun ederler mi yoksa sabah kaskonun çekicisini arayıp arabayı servise mi çektirmem lazımdı?

teşekkürler.

• 5 sene önce aynısı başıma gelmişti.polise gidip tutanak tutmuş ve anlaşmalı servisten yeni aynayı almıştım.yalnız ayna olayı kaskoyu bozar biliyorum sizin dediğiniz 5 defa mini tamirler içindir biliyorum.geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun üstad, ahlaksız adam bari numaranı bırak, özür dile!
    Bildiğim kadarıyla aeyana tabi onarım yapılır bu durumda, yani aracı yerinden oynatmanın önemi yok. Acenteye gidersin, fotoğrafları çeker servise yönlendirirler seni..

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

5 sene önce aynısı başıma gelmişti.polise gidip tutanak tutmuş ve anlaşmalı servisten yeni aynayı almıştım.yalnız ayna olayı kaskoyu bozar biliyorum sizin dediğiniz 5 defa mini tamirler içindir biliyorum.geçmiş olsun.

Seneye de aracı başkasının üstüne yapar o şekilde kullanırım. Kasko bozulsun/bozulmasın pek mühim değil aslında.
    Şimdi arabanın her şeyini kasko karşılar mı onu merak ediyorum. Araba pert olsa bu kadar içim acımazdı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Merhabalar,

Aracım : 2009 Opel astra H kasa hb

Dün akşam arabamı ( PARK SORUNU ASLA OLMAYAN ) sokağımıza park ettim. Arabayı nereye bırakırsam bırakayım aynaları kapatırım.
    Dün akşam da aynısını yaptım.
    Sabah uyandım ki karşılaştığım manzara böyle ;

1. Kapalı aynayı kırmış, arta kalan parçaları da almış götürmüş. ( Cam kırığı vs.. )
    2. Sol ön çamurluk harap olmuş resmen.
    3. Çamurluğun üstünde de derin bir çizik var.

Zurich sigorta tarafından kaskom var. Yılda 5 kere hasarsızlık bozulmadan onarım hizmeti varmış..

Şimdi, benim arabaya vuran aracı görmedim. Vurup kaçmışlar diye tutanak mı tutturacağım. Bugün öğlene doğru opel servisine gitsem yardımcı olurlar mı?

Dipnot : sabah arabayla işe geldim. Yerinden oynattım diye sorun ederler mi yoksa sabah kaskonun çekicisini arayıp arabayı servise mi çektirmem lazımdı?

teşekkürler.

geçmiş olsun... aynı sigortayı abimin citroen e yaptırdım. opel servise aracı görürsen cebinden yaptırırsın. Bunların kendi onarım merkezleri var. Sigortaya telefon aç ve yerini öğren. Ayrıca araçta isteyebilirsin.

etrafta sütü bozuk kaynıyor. üç kuruş alt tarafı.benim arabanında orası burası vuruk içinde... işin tuhafı daha kaza yapmadım hiç. geçen afedersin kaltağın biride beni sıkıştırdı başkasına vuruyordum az kalsın. Yakında araba kullanmayı bırakıcam zaten böyle şeyler başımıza geldikçe sinirlerim harap oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Geçmiş olsun üstad, ahlaksız adam bari numaranı bırak, özür dile!
    Bildiğim kadarıyla aeyana tabi onarım yapılır bu durumda, yani aracı yerinden oynatmanın önemi yok. Acenteye gidersin, fotoğrafları çeker servise yönlendirirler seni..

Çok teşşekürler hocam.

İşin garip yanı, aracın ön camında kartvizitim var. İsim soyisim + Numaram yazıyor. Adam aracından inip baktıysa eğer kartviziti mutlaka ama mutlaka görmüştür. Hadi görmedi diyelim binanın güvenliğine seslense yine sorun çözülecek. Tutanak tutmaktan kaçan haysiyetsizler var ya ona yanıyorum.
  • geçmiş olsun hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sissil

hocam teşekkürler cevabınız için. Arabam serviste mi yatacak şimdi? Ayrıca ben İstanbul'da ikamet ediyorum. Sizin abinizin gittiği servis nerde bende oraya gideyim belki ikame araç verirler yine.

@raptile06 sağolun hocam eksik olmayın.. Allah beterinden saklasın.
  • Geçmiş olsun dostum, sigortayı ara anlaşmalı tamir servisine yönlendirsinler
    mutlaka opel servisi vardır anlaşma yaptığı yerler arasında
    hasarsızlıktan bir kademe inersin
  • Geçmiş olsun. Böyleleri ile aynı havayı soluyor olmaktan bile iğreniyorum. Ne yazık ki sayıları az değil. Sağınıza solunuza bakın, hatta aynaya...
    Kimsenin görmediği bir tenhada işlemeyecekleri günah yok bunların... Keşke gizli açık işledikleri yüzünden hesaba çekileceklerini bilseler.

Önceki akşam aynı olay benim başıma geldi. Bir iş için gittiğim yerde parkettiğim aracımın döndüğümde sol ön kapısının göçtüğünü gördüm. Sacın yırtılmasına ramak kalmıştı. Muhtemelen bir kamyonet geri geri vurup kaçmış. İşim de öyle çok sürmedi yarım saat kadar. Ancak ne gören ne duyan...
    Kapı komple boyanacak: 350 TL

Buna şükür demekten başka bir şey kalmadı bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 17 Aralık 2012; 10:51:11 >
  • abi karakolda bir tutanak tuuturuyorsun,sonra serviste yaptırıyorsunuz.
    ama dedikleri gibi kaskon ap gitmiştir,aynadan bozuluyor,muhtemelen çarpan adam hatalı olduğu için kaçıp gitmiştir muhtemelnde açık kasa bi arabadır kendi arabasına bişey olmadığı için.
  • Bizimde bir kaç ay önce daha bir ayını doldurmamış arabamıza park halindeyken çarpıp kaçtılar.Biz şu yolu izledik.

Sabah polisi arayıp tutanak tutturduk.

Ardından servise gittik.Exper geldi , usta ile birlikte inceleme yapıldı değişecek parçalar belirlendi.Fotoğraflar çekildi , parça siparişi verildi.Üç hafta sonra parçaların tamanı geldi.Ben arabayı servise bıraktım iki gün sonra gidip aldım.Bizde toplam maliyet 5 bin lira tuttu.Kasko ödedi ancak yinede üzüldük sonuçta bu arabalar milli servet , para kolay kazanılmıyor.

Geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Geçmiş olsun üstad, ahlaksız adam bari numaranı bırak, özür dile!

Çok teşşekürler hocam.

İşin garip yanı, aracın ön camında kartvizitim var. İsim soyisim + Numaram yazıyor. Adam aracından inip baktıysa eğer kartviziti mutlaka ama mutlaka görmüştür. Hadi görmedi diyelim binanın güvenliğine seslense yine sorun çözülecek. Tutanak tutmaktan kaçan haysiyetsizler var ya ona yanıyorum.

Sizin bilgiler camda yazılı da bakalım size vurup kaçan şerefsizin kaskosu,bırak kaskoyu trafik sigortası varmı bakalım?

Lanet olasıcalar...İki kuruş para bulan "şoför oldum" diye direksiyona çıkıp milletin canını yakıyor... Millette haysiyet falan kalmadı ki...

Geçmiş olsun...

• Geçmiş olsun dileklerini iletenlere ayrı ayrı teşekkür ederim.

Şimdi aracı kaskodan yaptırsam, Allah göstermesin ilerde olası bir kazada kaskom yine olacak değil mi? Yani kasko bozulacak demek seneye olan hasarsızlık indirimim bozulacak.. suçum günahım yokken durduk yere böyle şeyler cidden can sıkıcı. Kırık aynayla sabah sabah işe geldim tedirgin halde.
  • ZURICH HELPPOINT HASAR MERKEZI-BAHCELIEVLER
    Talatpaşa Cd. Ressam Halim Sk. Pembesaray Apt. No 2/1
    Bahçelievler/İSTANBUL

şimdi burayı aradım. arabayı bunlara götürecekmişim bunlar arabayı yapıyormuş sonrada hasarsızlığım bozulmuyormuş. Ama seneye de bunlardan kasko yaptırırsam öyleymiş.. aracı verip ikame araç alıp yoluma devam edecekmişim ve onlar tüm işlemleri takip edeceklermiş.. doğru yol bu mudur acaba?
  • quote:

Geçmiş olsun dileklerini iletenlere ayrı ayrı teşekkür ederim.

Şimdi aracı kaskodan yaptırsam, Allah göstermesin ilerde olası bir kazada kaskom yine olacak değil mi? Yani kasko bozulacak demek seneye olan hasarsızlık indirimim bozulacak.. suçum günahım yokken durduk yere böyle şeyler cidden can sıkıcı. Kırık aynayla sabah sabah işe geldim tedirgin halde.

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de karşıdan gelen bir taksici ile aynaları çarpıştırdım. Ayna kırıldı. Taksici kaçtı. Aynasız 10 km kullandım arabayı. Cidden zor oluyor. İnsan kör gibi oluyor. Şerit değiştirmek neredeyse imkansızlaşıyor. Kafanızı ikide bir arkaya çevirmek zorunda kalıyorsunuz ve boynunuz ağrıyor. Başka bir şey olsa neyse ama aynayı hemen yaptırın. Sağlık açısından önemli. Özellikle boyun sağlığı.

• Hocam geçmiş olsun
    Benimde başımdan benzer bir kaç olay geçti. opel yetkili servise gidip beyan vererek hasarı yaptırdım. sizde en yakın yetkili servise gidip beyan vererek yaptırabilirsiniz servisteki arkadaşlar beyan konusunda size yardımcı olurlar başka bir işlem yapmanıza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 17 Aralık 2012; 11:32:48 >
  • quote:

@sissil

hocam teşekkürler cevabınız için. Arabam serviste mi yatacak şimdi? Ayrıca ben İstanbul'da ikamet ediyorum. Sizin abinizin gittiği servis nerde bende oraya gideyim belki ikame araç verirler yine.

@raptile06 sağolun hocam eksik olmayın.. Allah beterinden saklasın.

abimin araçta bir kaç vuruk var ancak daha bırakmadık onlarda park halinde vurup kaçan zihniyetten dolayı... servis kozyatagında diye biliyorum ancak karşıdada servisleri olabilir

zürich help point

216 575 10 71
  • Ne insanlar varya? Bu araç kesin bakkalara süt yoğurt,kola,cips getiren dev kamyonlardan dır. Arkadaş DAracık sokaklara bile koca kamyonlar ile giriyolar. Geri gitmeleri gerektiğinden tablo bu oluyor. ÇOk yazık geçmiş olsunç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun. Aynisi basima geldi hala oyle duruyor arac.Tabi ayna degildi bizimkisi siz yaptirin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.