Aptal bir pc oyunu veya internette dolaşmak için annenin kalbini nasıl kırarsın Ağla, sızla, af dile...
Beyler çocuk 12 yaşındaysa bıçaklamıştır babası
quote:
Orijinalden alıntı: Zemzem Suyu
Beyler işte annem geldi her zamanki klasik muhabbet kalk o bilgisayardan yatcaksın yarın bilmem kaçta kalkcaksın şu kadar soru geo çözceksin sınavın var muhabbetleri. Bende uykum yok yatamam şimdi dedim.Daha sonra kalktığımda görmiycem dedi bende tam LoL'a dalmışım ne derse he diyorum evet diyorum. Geldi büyük bir sinirle dediki sen o bilgisayarı benden daha çok seviyosun evet dedim ondan sonra bayaa konuştu başımda biz sana böyle felan yaptık hayırsız evlatsın allah senin gibi evlat vermesin muhabbetlerine girdi bende inşallah ölürüm hayırsız evlattan kurtulursun dedim oda dedi sen böyle gidersen öldürceksin beni zaten dedi evet öldürmeye meraklandım dedim ama her şeyi farkında olmadan söylüyorum düşünün nasıl dalmışım. Evet beni öldürünce bakalım ne olucak gelirsin ağlarsın mezarımın başında dedi yoo düğün yaparım dedim ve sonra söylediği söz,söyledikten sonra gözlerimden 2 damla yaş süzüldü
: ARTIK BENİM OĞLUM DEĞİLSİN BANA ANNE DEME ÖZÜR DİLEMEYEDE GELME
sanırım içerde ağlıyor bende burda ağlıyorum.Ve baban geldiğinde görüşeceğim ben senle dedi babam asabi bi insan değildir ama bu sabah ilk defa dayağını tatacağım sanırım. Sonum hayır olsun.
ciddiyim okurken gözümden yaş süzüldü gerçekten hayırsız evlatsın sen hiç aklın ermiyo mu o kadın seni büyüttü o kadar insaf yani insan bir düşünür bence sen çok büyük bir dayak hakediyorsun hatta o pcyi kaldırsınlar bence yaptığın hiç hoş birşey değil gerçekten karşındaki annendi kendine gelmen lazım ve bu olaydan sonra pc yi kendine yasaklatman lazım...
Anneler affeder ama sen harbi ergensin. problem yok.
Çözüldü
Profosyonel yazar.Çok güzel bir cesebe olmuş.Çünkü öyle dediğin anne kolay kolay affetmez kanımca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme