Şimdi Ara

BU SABAH İLK DEFA BABA DAYAĞI YİYECEĞİM [ANNEMLE FENA TARTIŞTIM] [OLAY ÇÖZÜLDÜ BEYLER GELİŞME İÇERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler işte annem geldi her zamanki klasik muhabbet kalk o bilgisayardan yatcaksın yarın bilmem kaçta kalkcaksın şu kadar soru geo çözceksin sınavın var muhabbetleri. Bende uykum yok yatamam şimdi dedim.Daha sonra kalktığımda görmiycem dedi bende tam LoL'a dalmışım ne derse he diyorum evet diyorum. Geldi büyük bir sinirle dediki sen o bilgisayarı benden daha çok seviyosun evet dedim ondan sonra bayaa konuştu başımda biz sana böyle felan yaptık hayırsız evlatsın allah senin gibi evlat vermesin muhabbetlerine girdi bende inşallah ölürüm hayırsız evlattan kurtulursun dedim oda dedi sen böyle gidersen öldürceksin beni zaten dedi evet öldürmeye meraklandım dedim ama her şeyi farkında olmadan söylüyorum düşünün nasıl dalmışım. Evet beni öldürünce bakalım ne olucak gelirsin ağlarsın mezarımın başında dedi yoo düğün yaparım dedim ve sonra söylediği söz,söyledikten sonra gözlerimden 2 damla yaş süzüldü

: ARTIK BENİM OĞLUM DEĞİLSİN BANA ANNE DEME ÖZÜR DİLEMEYEDE GELME

sanırım içerde ağlıyor bende burda ağlıyorum.Ve baban geldiğinde görüşeceğim ben senle dedi babam asabi bi insan değildir ama bu sabah ilk defa dayağını tatacağım sanırım. Sonum hayır olsun

1-babam geldi hiç bir şey yok gibi konuştu halimi hatrımı sordu hatta gel bi pes yapalım dedi. sonrada gececi olduğu için yattı.
    2-Annem kendilğinden geldi konuştu siniri geçti heralde bende özür diledim iş tatlıya bağlandı sonra babam dedi siz nasıl insansınız dün kavga etmişsiniz bugun sarmaş dolaşsınız annemde dedi anne oğul arasında olur şeyler.

YANİ MUTLUYUM BEYLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemzem Suyu -- 12 Ağustos 2012; 16:03:26 >

• seviyosan git konuş bence.
  • Takma kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git kafana sık lan o nasıl laflar anneye karşı LOL dediğin ne beyinsiz misin arkadaşım sen ?
  • ulan bu kadar oyun bağımlılığıda fazla bizim bir arkadaş var oda lol oynuyor o kadar güzel bir oyun mu acaba
  • Bizim evde hergün oluyor bunlar problem yok 2 tarafta alıştı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriger -- 12 Ağustos 2012; 6:14:39 >
  • Csb degılse,SIMDI HEMEN O BILGISAYARI ELINE AL VE BALKONA CIKIP BILGISAYARLA ASAGI ATLA LANET OLASI.Bır bılgısayar ınsanı gercekten bu duruma getırebılırmı Babana soyle bı kac tane benım ıcınde vursun

• Başlarım senin lolüne.Dalmışmış.Utanmıyor musun annene ettiğin laflara.
    '' ölmeden mezara konmak '' deyimini bilir misin..annene bunu yaşatmışsın.
    boktan bir oyun uğruna.babanı bilmem ama seni bende zevk ile döverdim.
    Ya sabır..

• Ne derseniz haklısınız neyse bu sabah 8 30 gibi gelcek babam bi dayak yerim akıllanırım. Beyler ama muhabbete bakın sırf annemi kaldırmışım uykusundan diye başladı muhabbet bunun için söylendi ?
  • Ya o değil ben yiyeceğim dayakta değilim beyler nasıl barışıcam şu anda olmaz uyuyo daha önce bıçaklandımda olmuyo bişey dayaktan yani
  • hediye al ve elini öp. sonra da annecigim bi daha sana karsi gelmeyecegim soz veriyorum de ve yanaklarini op.

• Bence daha zor affeder onlar nası laflar öyle.
  • sende forumdaki bırakanlara katıl bırakanların çoğu gerçek hayatlarını etkiledikleri için bırakıyo günde 2-3 oyundan fazlası zarar git bırak lolu ve özür dile
  • Ergen isyanı + klasik mantar sıkan anne...
  • Beyler benim söylediklerim bir şey değil annemin söyledikleri çok ağır-argo sözcükler isteyen olursa pmlerim
  • lan annemle bende ara sıra tartışırım ama o ne biçim laftır lan manyakmısın öyle şey denirmi anaya
  • Bariz annenin kalbi çok kırılmış. İmkanın varsa hoşuna gideceği bir şeyler al; belki sevdiği çiçeği alırsın, bir de özür dilersin inşallah affeder.
  • benim annem olcak süpürge borusuyla dalacak yeminle denenmiştir çok kötü can yakar hak etmişsin annen yine sana kıyamamış uzun süre gözden kaybol
  • çocuk musun? kaça gidiyorsun merak ettim
  • Annen dayağı haketmiş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.