Sakinleştirici dedim ama bu ilacın aslında bir yan etkisi. Normal sakinleştirici olarak kullanılıyor mu bilmiyorum. Cetryn diye bir alerjisi ilacı kullanıyorum.
Sabah sınavım olduğu için çok erken kalktım. Kahvaltının üzerine bir güzel içtim ilacı. Sonra sınavdan erken çıkıp yurda geri döndüm. Sonra acayip pis uyumuşum, zaten gece 2'de yatıp sabah 7.30'da kalkmıştım. Fena uykunun üzerine bir de ilaçla müthiş bir uyku çektim.
Ama sorun şu ki nereden aklıma geldiyse uykudan uyanırken şöyle bir kafayla kalktım. Ailemin bana bir konuda çok büyük zararı dokundu, 3 senemi çöpe attılar üniversitede. Sonra bölüm bıraktım, intiharın eşiğinden döndüm vs. Herneyse bu kısımları sizi aydınlatmak için yazdım.
Rüyada ne gördüğümü cidden hatırlamıyorum ama uyandığımda aklımda çocukluk aşkım vardı. Acaba diyordum, üniversitede sevdiğim bölüme ilk senemde girseydim, çocukluk aşkımla aynı şehirde yaşıyor olacaktık. Kim bilir belki de şuanda içi nefret dolu ben içi sevgi dolu ben olacaktım. 10 yıl daha az yıpranıcaktım. Belki de o kızla evlilik planları yapıyor olacaktım şuanda. Ama şuanda eziğin tekini oynuyorum. Yani kız kabul eder miydi tabi orası muamma ama aynı şehirde olsaydık direk şansımı denerdim. Kendime o kadar güvenmesem de çocukken o da beni seviyordu, belki bir şansım vardı yani.
Şimdi ise farklı bir şehirde, daha alt bir sınıfta ondan kaç sene sonra mezun olucam. Ve tabi bu sürede kendine erkek arkadaş edinmiş vs. Yani tüm iş yatıyor zaten ki ben kaç senedir acı ve öfke içerisindeyim. Belki bunları da çekmeme gerek kalmayacaktı en baştan istediğim şehre ve bölüme gitseydim.
Herneyse bunu niye yazdığımı bilmiyorum, belki yalnızlıktan, belki umuttan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme