Şimdi Ara

Bu Samsung Curved Gaming Monitor senin olabilir! Detaylar için tıkla. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
22.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekçi, Parlak ve Canlı Renkleri
    3000:1 Kontrast oranı
    diyebilirdim ama demiyorum çünkü kimse bu özellikler için bu kadar fahiş fiyat vermez o yüzden sizin yaptığınız gibi çekiliş vb. tarz yerlere katılır ve kendi insanlarınıza verirsiniz ve böylece prim kasıp hiçbir şey kaybetmezsiniz ve benim sevgili milletim kapitalizmin kurbanı olurlar ya da burda çıkmasını beklerler.Sizden ricam lütfen beğeni kasıp bunlara yem olmayın iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

İlginçlikler bitmiyor arkadaşlar;

Bu iki arkadaşında İstanbul Pendik'ten olması ne kadar tesadüf değil mi ?

Daha düne kadar WinterSoldier10 adlı arkadaşın en çok beğenilenlerde ismi bile gözükmezken şimdi 2. sıraya yerleşmiş...

Higrandow adlı kişi 173dü dün akşam üzeri , şimdi sadece 1 kişi beğenmiş 174 olmuş ama birden WinterSoldier10 adlı kişi gelip Higandrow'a yetişti , yönetimin kesinlikle araştırması lazım bu iki kişiyi.

Merhaba,

Arkadaşlar merak etmeyin zira oy kullananların gerçek mi yoksa sahte hesaplar mı olduğunu anlayan algoritma var. Bu tip yolları seçenler sadece oyları silinmekle kalmayacak hesapları da forumdan uzaklaştırılacak.

Şimdilik hile yapan varsa bırakın eğlensin.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• 1-) 1 ms süper hızlı tepki süresine ve Quantum dot teknolojisine sahip 27" kavisli monitör olması
    2-) 144 Hz tazeleme hızı
    3-) OSD menüsü ve ses interaktif LED aydınlatması ile oyuncu dostu tasarıma sahip olması

• 1- Quamtum Dot (Başka bir markanın OLED TV'lerinden bunu görünce vazgeçtim.)
    2-1 MS Tepkime Süresi
    3- Curved Tasarım

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Böyle bir cekiliş yerine daha akilli daha mantikli ve insanlarin hakkini yenmiyecek şekilde içleri daha ferah olucak bi cekilişle verebilirsiniz yorumlardaki oylama pek saglikli olmamiş kimin ne oldugu belli değil donanimhabere yakişan şekilde cekiliş olmaliydi.!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar saçma bir yarışma görmedim yeminle. Asus bilgisayarımı ateşle seçimleri bunun yanında ilah gibi kaldı.
  • Haksızlık diz boyu, böyle saçma ve adaletsiz bir çekiliş mi olur?

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    WinterSoldier futbol basliginda bile yorum yaziyor tiklandiginda sayac artıyor. Yarışmıyorum ama adil degil böylesi

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterSoldier10

Kavisli Quantum Dot Paneli
    AMD Freesync desteği
    144Hz tazeleme hızı

8.sayfadaki, daha geçen sene üyelik açmış, 120tane mesajı olan birinin mesajının 500 beğeni alması gerçekten çok mantıklı . Yandexten sanırım seri seri mail açıp beğeni basıyorsunuz vpn ve sanal makine aracılığıyla ?

• quote:

AMD Freesync desteği
    144Hz tazeleme hızı

Ben seni artılamamıştım ama artılamış gözüküyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

quote:

AMD Freesync desteği
    144Hz tazeleme hızı

Mesajı yazdıktan sonra forumda beğeni istediğim kişiler oldu. Popüler olan konulara katılmayan arkdaşlardan mesajımı beğenir misiniz diye yazdım. Muhakkak vermişsinizdir ama 5 gün olmuş unutmuşsunuzdur. Bot felan da yok. Umarım kontrol ederler. Facebook'ta bir kaç arkadaşımda zaten 5 Bin arkadaş mevcut. Ona belirttim ve o da ricada bulundu arkadaşlarından.

Ayrıca böyle çekilişte olmamalı. Beğeni kastırma felan. Bir dahaki sefere daha güzel bir çekiliş gelir umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

quote:

AMD Freesync desteği
    144Hz tazeleme hızı

Mesajı yazdıktan sonra forumda beğeni istediğim kişiler oldu. Popüler olan konulara katılmayan arkdaşlardan mesajımı beğenir misiniz diye yazdım. Muhakkak vermişsinizdir ama 5 gün olmuş unutmuşsunuzdur. Bot felan da yok. Umarım kontrol ederler. Facebook'ta bir kaç arkadaşımda zaten 5 Bin arkadaş mevcut. Ona belirttim ve o da ricada bulundu arkadaşlarından.

Ayrıca böyle çekilişte olmamalı. Beğeni kastırma felan. Bir dahaki sefere daha güzel bir çekiliş gelir umarım.

Yakaladım seni.

Bu linke tıklayan senin mesajını artılamış oluyor. Başta ne olduğunu anlamamıştım. İnsanlardan kendi rızaları olmadan yardım etmelerini sağlıyorsun.

• Bu konudaki kimseyi artılamamıştım -kazanma ihtimalini arttırma/bencillik- ama sizi artılamış gözüküyorum

• Tsuda kullanıcısına yanıt
    Oha çok zekice.

Ben de yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Oha çok zekice.

Ben de yapmalıyım

Adam ban yiyecek büyük ihtimalle. Sen de yersin.

• Tsuda kullanıcısına yanıt
    Yapamam zaten, çok üşengecim

Ama adamı tebrik ederim. Beğenisini veriyorum

• 1-KORELİ YAPMIŞSA EN İYİSİNİDİR.

2-SAMSUNG CUREVED VR'A GEREK KALMADAN OYUNUN İÇİNDE HİSSETTİRİR.

3-1 MS 144 HZ KESKİN VE GECİKMESİZ GÖRÜNTÜ.

• 1)Mesut Çevik'in saydığı özellikler
    2)Mesut Çevik'in saymadığı özellikler
    3)Samsung curved gaming mönitörün tüm özellikleri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Higrandow

1) 27" kavisli ekranı

2) 1ms tepki süresi

3) Estetik standı

Arkadaş bot kasmış.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.