Şimdi Ara

Bu şarkıyı bulana hediye verilecektir!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yakında memleket meselesi olacak :) kolay gelsin işin zor gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

yakında memleket meselesi olacak :) kolay gelsin işin zor gibi görünüyor.

Geçen gün Lig TV Maraton programında futbolcunun bir pozisyondaki şutunu Tümer yıllar öncesinden birine aşırı benzetip maç esnasında sesli olarak o eski futbolcunun adını haykırmış. (Froyd mu dedi Frow mu dedi ne dedi unuttum )

Tabi yapımcı ve asıl program sunucusu da merak etmiş ki sadece dakikalar içerisinde tak diye arşivden siyah beyaz o eski maçtaki o aynı vuruş pozisyonunu hemen ekrana getirdiler.

Yuh dedim yani. Keşke aradığım şarkı ya da klip Lig TV de yayınlanıyor olsaymış

Hayır en büyük korkum bir gün bulunacak ama her geçen gün hafızamdan da silinmeye başladı şarkının müziği ve bulunca "aman yahu bu muymuş aradığım" demekten de korkuyorum Sinir bozucu bir durum.

• umarım bulursun hocam sonucu merak ediyorum.
  • Teşekkür ederim inşallah.

Cevap yazarken geçen denk gelen eski bir klibi de paylaşayım.

Şarkı kesinlikle süper. Müzikteki alt yapı fazlasıyla güzel ancak tabi 1982 den olunca kıyafetlerle ya da dans figürleriyle de dalga geçmemek kolay olmuyor

Öndeki 4 dansçı kadın başarılı onlara kesinlikle lafım yok ama şarkıyı söyleyen kadının bu platformda yağmurlukla olması bir yana yaptığı hareketleri ilk okulda müsamerede arkadaşlarım yapardı o dönem bile güler dalga geçerdik Bu kadının Türk versiyonu da sanırım Harun Kolçak

Müzik güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaffarson -- 1 Ekim 2013; 17:03:00 >

• Şarkının adı olabilir mi emin değilim ama şarkıda "run away, running away, dreaming" gibi bir şeyler geçiyor olabilir. Özellikle runaway adındaki neredeyse tüm şarkılara baktım youtubeda ve dreaming ama denk gelmedi.

Açıkçası kafa karıştırmak ya da yanlış yönlendirmek de istemiyorum kimseyi ama bu ihtimal de var yani.

• Günceldir
  • http://www.youtube.com/watch?v=pHvDqwYh2o0
    Hiç sanmıyorum ama yine de bir şeyler yapmış olayım sizin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: korik01

Bir de hocam baya azimlisiniz
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130906155724AAyMfvP

Verdiğiniz klip tabi ki değil ama teşekkürler.

İkinci mesaja gelince o ben değilim Yahoo'da olmadığım gibi Selami adını da kullanmama imkan yok

Ancak yalan yok yabancı büyük bir müzik forumunda da paylaşmıştım uzun bir süre cevap verebilen olmadı daha sonra da forumu unuttum

Fakat verdiğiniz linkteki Selami de kesinlikle aynı şarkıyı ve klibi arıyor ona eminim Hatta o Selami kim ise zaten konumu görüp orada şansını denemiş benim yazdıklarımı yazıp sorarak , iyi de yapmış. Buradan kendisine selamlarımızı iletiyoruz

• Up

Acayip merak içerisindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu günceldir
  • harbiden çok merak ettim inşallah en kısa sürede bulursun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• bu mudur?
  • kamikaze_TR_ kullanıcısına yanıt
    Klip barda değil tren ya da metro istasyonunda geçiyor. Ayrıca mesajlardan brinde başka bir arkadaşa tabi ki Ace of Base değil onlar oldukça ünlü demiştim. Yine de teşekkürler.
  • hocam inşallah bulursun..şarkıyı bilemiyorum ama şunu da belirtmeden geçmeyeceğim;

istediğin,sevdiğin şarkıyı bulamamak > serçe parmağını sehpaya vurmak + aşk acısı +doğum sancısı + diş ağrısı +böbreklerden taş düşürmek + hemoroıd..

bunu niye belirttiğimi de söyleyeyim, çünkü aynı olay benimde başımda..formu biraz araştırıp yeni konu açacağım sanırım..

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaffarson

Klip barda değil tren ya da metro istasyonunda geçiyor. Ayrıca mesajlardan brinde başka bir arkadaşa tabi ki Ace of Base değil onlar oldukça ünlü demiştim. Yine de teşekkürler.

Buldum kardeş hediyemi isterim

http://www.youtube.com/watch?v=XP5G4GSEyPA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagen H'ghar

quote:

Orijinalden alıntı: gaffarson

Buldum kardeş hediyemi isterim

http://www.youtube.com/watch?v=XP5G4GSEyPA

• Evet arkadaşlar 5 yıl daha geçti ve şarkının hala bulunamadığını belirtmek isterim.

ve ödül de elbette hala geçerlidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.