Şimdi Ara

Bu sene sıralamasının patlama yapmasını beklediğiniz üni ve bölümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece ankaratıplı hocama katılıyorum
    Yapay zeka mühendislikleri ve iyi cengler uçacaktır
    Zira diğer c nglerde zaten coder dan öteye geçemeyeceksiniz
    İyi cengden kastım hacettepwyw kadar olanlar
    Research işleri bura mezunları tarafından yapılmakta
    Hatta İTğ Kıbrıs falan diyen olmuş bunu neye dayanarak söylüyor hiçbir fikrim yok
    Okul daha mezun vermedi piyasada hiçbir karşılığı yok
    İşveren kıbrıstaki dandik okullara baktığı gibi bakacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05C4F9D38 -- 18 Mayıs 2024; 1:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar İstanbul'da okuyor İstanbulun tüm imkanlarından yararlanıyor herhangi bir fark olmadan , piyasanın iüc eeden daha iyi bakacagina emin olabilirsin

• İüc EE Yi niye kattın

Ben iüc EE den daha kötü diye bişey mi deemişim

Sen önce bi sınavı kazan da ondan sonra tartışalım bu konuları

Piyasa 17 18 yaşındaki çocukların hayalleri gibi değil ne yazık ki

• Ortalama ünide okuyup 5 asgari ile başlayacağını iddia eden adam bana piyasa çocukların hayalleri gibi değil diyor  

• işletme iktisat sıralamaları yine uçacak. 3 sene önceki odtü iktisat sıralamasına ytü iktisat ucu ucuna gelecek

• Neye dayanarak söylüyorum? 3 senedir artışı görmedin herhalde. Millet iüc ee'ye gitmemek için itü kıbrısı seçecek tabii ki eğer istanbulda eğitim sözü verilmeye devam edilirse emin ol sıralamalar uçar. Mezun yoksa yok aga adam ona mı bakacak yoksa itüde aldığı eğitime imkana mı bakacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elinde diploma ile iş görüşmesine mi gidiyorsun da bu kadar dandik falan diyorsun? Adam soracak nerede aldın eğitimi istanbul diye yanıtlayacak mezun. Sonra iş bitecek. Öyle bir kötülemişsin ki inanamadım. Buraya gelen insan riskini bilerek geliyor ama emin ol iüc'e marmaraya gitmemek için geliyor imkanları kovalıyor

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

kendi haline bırak onu dikkate alınacak biri değil.

Yanlış anlaşılmasın ben kötü falan demedim eğitime

Piyasada mezunu ve karşılığı yok şuan

• Hocam upuzun yazdığın şeyi gördüm, istediğini diyebilirsin ama ben bu forumda hiçbir zaman gidip tamamen itülüyüm böyleyim şöyleyim demedim. Biliyorum kampüste mülteci gibiyiz ama emin ol itünün bana böyle bir imkanı sağlamasından çok memnunum. Ve gidip de itü ayazağada kimseye sizden üstünüm size eşitim demiyorum. Kurumsallara başvuracaksın red yiyeceksin şaşıracaksın çünkü ben de itü mezunuym diyeceksin falan demişsin de benim çalışacağım firma vs. Daha ben 1. Sınıfken nasıl bukdr plan yapabiliyorsun anlamıyorum. Ayrıca bir firma benim özgeçmişimi okuyup yeteneklerime bakıp işe uygun olmama rağmen diplomamda kıbrıs yerleşkesi yazıyor diye beni hala istemiyorsa onların kaybıdır ve istemiyorlardır bu kadar. Hiç kasmaya gerek yok. Hiçbir zaman başlangıç maaşım 100bin olacak da demedim. Her zaman 2 asgari verseler güzel olurdu dedim. Mühendislik zaten başlangıçta yüksek maaşla başlaması zor bir meslek ki. Ayrıca herkes ilk işinde mi kalıyor ki? Bu ülkede ne mezunu olup nerelere gelmiş insanlar var. Ben biliyorum itü kıbrısın ne tırt olduğunu ve ileride kıbrıs açılınca değer kaybedeceğini de biliyorum. Ama bunlar bana engel değil ki benim girdiğim sene belli yaptığım sayısal sıralaması belli nerede eğitim aldığım belli. Ben kendime bakarım imkanlarıma bakarım. Hala iş bulamazsam da 5 sene sonra o zaman düşünürüm halimi

• Ytü istatistik, tercihlerden sonra şaşırabiliriz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şakasına yazıyorum ben

• Ataması garanti olan bölümler sağlıkta inanılmaz yükselecek.

• diamante35 kullanıcısına yanıt

tıp var sadece. dişte bile garanti yok

• Cümlenin başında ataması garanti dedim, hatta yurt dışına çıkışları daha kolay olan sağlık bölümleri. Diş bile tartışmalı bence de.

Size eşitim demiyorum ne demek hocam , neden kendini aşağıda görüyorsun 5 net fazla ayt yapıyorlar diye mi  

• Gemi müh patlamasında aman

• Hocam kampüste bile bizi itülü sayıyorlar ama biz ne tercih ettiğimizi ne yaptığımızı biliyoruz. 5 ayt fazla yapmış olsun olmasın. normalde bizim bu kampüste olmamamız gerek ama buradayız bu yüzden de memnunuz. Demek istediğim gidip de ben böyleyim şöyleyim diyip yüceltmiyorum kendimi. İtülülere tanınan imkanlardan yararlanan itülü gibi davranılan itü-kktc öğrencileriyiz. İleride bana biri itü kktc öğrencisi misin dediğinde hayır demeyeceğim sonuçta. Evet diyip eğitimi istanbulda aldım diyeceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.