Şimdi Ara

Bu sene sıralamasının patlama yapmasını beklediğiniz üni ve bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi aşağıda görmüyorum orada yanlış söylemişim ama yukarıda da görmüyorum. O konuda haklısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enverefe12 kullanıcısına yanıt

niye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SBKY, SBUİ, Uİ, SB özellikle Ankara Üni ve İstanbul üni yükselir

• Sayısal CENG Yazılım Yapay Zeka EA Yönetim Bilişim Sistemleri uçacak geriye kalanlar 3 aşağı 5 yukarı aynı kalır.

• Öğretmenlikler baya geriler diye düşünüyorum

Ekonometri ve aktüerya bölümlerinin ise epey yükselmesini bekliyorum, veri bilimi uzmanı olmak için istatistik okuyorlar ama bu iki bölüm bu işe daha uygun bence.

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt

Aslında gerilememesi lazım , muhtemelen 3 sene sonra baya atama olur

• Ülkede nüfus artık artmıyor ayrıca atama bekleyen öğretmen sayısı bence fazla.

70bin ücretli öğretmen çalışıyor bi bu kadar daha açık olsa yani toplam öğretmen açığı bence max 150k, üstelik norm fazlası durumda olan öğretmen sayısı da 100bin ya da 50bin civarındaymış

Mesela almanyada 1 milyon hemşire var hala daha açık var diyorlar bizde ise toplam yardımcı sağlık personeli 500bin civarında oluyor 2 yıllıklarla beraber, demek ki asıl açık sağlık alanında bulunuyor, senede 16bin hemşire mezun oluyor bu çok az bir sayı açığı kapatmaya yetmez devletin yılda 50bin hemşire ataması gerekir aslında, 20bin çok az

• Bu konuyu okuyan anon kardeşim, sen hangi bölümü istiyorsan o fırlayacak.

• İTÜ Robotik ve Otonom Sistemler Mühendisliği
    Kısa sürede Bilgisayar ve Yapay Zeka bölümünün ardına konumlanacağını düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Hocam ehbyi geçemez bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Ben geçeceğini düşünüyorum. Zaten elektrik-elektronik fakültesinde ve temel dersleri ortak. Özelleştiği alan ise yeni trendlere daha çok hitap ediyor.

• Sayısalda Ege Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği biraz underrated kaldı gibi. 6.500-7.000 arası taban sıralamayı hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 20 Mayıs 2024; 19:17:55 >
    Hocam daha ders planı aciklanmadi neye göre yapiyorsunuz bu tahmini? Bir bilginiz var mıdır? Yatay geçiş için düşünüyorum da

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

kontrol otomasyon mühendisliğinin ismi değişiyormuş, ben de yeni bölüm sanmıştım. ehb'yi geçmez bence de.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

Şu ortamda 6 k ile Ege ceng yazmak dünyanın en saçma şeyi olur

• ODTÜ'deki her bölüm

• Kaang60 K kullanıcısına yanıt
    Kontrol ve Otomasyonda okuyorum. Hocalarla, arkadaşlarla konuşmalarımızdan öyle düşünüyorum. Ders planını da az çok tahmin edebiliyorum. Ama yatay geçiş nasıl yapacaksın onu anlamadım

• Bölümün içeriği güncel trendlere ehb den daha uygun. Yapay zekanın ehb yi geçmesi gibi bu da geçer bence

Normalde kontrole yatay yapmak istiyordum fakat yatay için daha bir senem var, geçiş yaptığım zaman bölüm robotik ve otonom sistemler mühendisliği olacak o yüzden kafam karıştı hocam. Ne diyorsunuz sizce gecilir mi elektrikten?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.