Bu Sene 25 Futbolcu Transfer Eden Ali Koç Seneye 25 Tane Daha Transfer Eder Mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Kasım 2020; 21:17:48 > |
Bu Sene 25 Futbolcu Transfer Eden Ali Koç Seneye 25 Tane Daha Transfer Eder Mi ?
-
-
Erol'u göndermezse kongrede
-
Devre arası 4-5 futbolcu daha geliyor
-
Eeee nede olsa Ali Koç un babası BEŞİKTAŞ lı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosa nın yıllık maliyeti 2,8 milyon euro x 2 yıl + 1-1,5 menajer + bonuslar = 7 milyon euro (2yıl)
60 - 65 Milyon tl güzel para
Pandemi döneminde bu kadar parayı saçan Ali Koç şampiyon olamazsa enkaz bırakır şampiyon olursa az zarar eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Aralık 2020; 18:16:28 > -
Fenerbahçe 0 - 2 Malatyaspor (ilk devre sonucu isterse maçı kazansın)
Lig başlamadan önce yazmıştım spor yazarları gördüğünü yazamadıklarından dolayı konuyu açmıştım
Fenerbaçenin kadro kalitesi çok düşük ve yaşlı şampiyon olması hakemlere bağlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Aralık 2020; 20:13:32 > -
Geçen hafta Denizlispor maçında spor yazarları Fenerbahçe çok iyi oynadı kaleci Altay mükemmeldi demeleri ...
-
bu gidişle en büyük transferi yapacak gibi.
tek kişilik transfer, tüm takıma bedel..
-
Başkan durmuyor
İrfan Can Bonservisi
10 Milyon Euro
3 Milyon Euro Bonus
Satıştan %30 Pay
Tolga
Deniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Şubat 2021; 22:14:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerBaşkan durmuyor
İrfan Can Bonservisi
10 Milyon Euro
3 Milyon Euro Bonus
Satıştan %30 Pay
Tolga
Deniz
oda güzel hikaye ha qweqweqweqweqwe
-
Sampşiyon olursak bir 25 tane daha ederiz.Nasıl olsa satıyoruz da...
Evet İrfan yerine Mbappe yi aldık zaten 10+3+33 falan...
-
Vedat Muriç taktiğinde olduğu gibi 17 milyon euro gösterip 3-5 milyon euro almak gibi
Ali Koç, Koç ailesinden olmasa bu yapılanlar çabuk patlardı
Bu sene şampiyon olursa siyasi ve koç ailesinin sayesinde olacak yaptığı transferlerden değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Şubat 2021; 17:27:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerVedat Muriç taktiğinde olduğu gibi 17 milyon euro gösterip 3-5 milyon euro almak gibi
Ali Koç, Koç ailesinden olmasa bu yapılanlar çabuk patlardı
Bu sene şampiyon olursa siyasi ve koç ailesinin sayesinde olacak yaptığı transferlerden değil
ne çok ağladınız be
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerBaşkan durmuyor
İrfan Can Bonservisi
10 Milyon Euro
3 Milyon Euro Bonus
Satıştan %30 Pay
Tolga
Deniz
buna inanan her şeye inanır
-
işin gücün yok mu birader senin sana ne bunlardan ya koskoca ali koca ekonomi finans ögretmeye kalkacak utanmasa, git kendi takımınla ilgilen sana ne birader
-
bjkyener isimli kullanıcının, "geceleri yatağında hüngür hüngür ağladığına" yordum bu konuyu. Konuyu açalı üç dört ay olmuş. @bjkyener hocam kaç paket selpak bitirdiniz?
-
Alır gerekirse 50 tane de alır. Kadro kurulana kadar 100 tane de alır. Enkaz devraldı normal bu transferler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 tane az olur 220 tane topçu alın kendi aranızda oynayın her sene şampiyonu kendi aranızda seçersiniz
-
İstikrar sürsün, Koç emeklilik büyüsün...
Şirketimizle anlaşmalımısınız, arabağınız futbolcu mu. ?
Bizi ara..
Emekliliğinizden bizden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 10 Şubat 2021; 11:49:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerFenerbahçe 0 - 2 Malatyaspor (ilk devre sonucu isterse maçı kazansın)
Lig başlamadan önce yazmıştım spor yazarları gördüğünü yazamadıklarından dolayı konuyu açmıştım
Fenerbaçenin kadro kalitesi çok düşük ve yaşlı şampiyon olması hakemlere bağlı
Ne dediysek o çıkıyor
Benzer içerikler
- futbolda 6 numara pozisyonu
- pivot santrafor nedir
- gfb üyelik
- flashscore oranı düşen maçlar
- sefa kalya beşiktaş
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X