Şimdi Ara

Bu sene Battlefield 5 mi? Yoksa CoD Black Ops 4 mü alacaksınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Maalesef hiçbiri.

Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama konsolda fps oyunları oynayamıyorum, yarım saat sonra midem bulanıyor, başım dönmeye başlıyor Aynısı fallout'ta da oluyor, çaresini de bulamadım garip.
    Hastane yolu gözükmüş sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu 2 sene önce Dying Light oynarken yaşamıştım. Ps başından kalkınca mide bulantısı baş dönmesi oluyordu. Biraz ara vermiştim ve düzelmişti . Çok kötü bir durum gerçekten. Zevk almak , vakit geçirmek için oturuyorsunuz ama zehir oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Çare için; Vitor Pareira'yı acilen bırakmalısın...
    Olmaz olsun öyle çare

• İkisini de alıp oynarım. Hangisi güzelse ona devam eder diğerini satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foreign.

Aynı sorunu 2 sene önce Dying Light oynarken yaşamıştım. Ps başından kalkınca mide bulantısı baş dönmesi oluyordu. Biraz ara vermiştim ve düzelmişti . Çok kötü bir durum gerçekten. Zevk almak , vakit geçirmek için oturuyorsunuz ama zehir oluyor .
    Kesinlikle öyle. İnternette biraz araştırma yaptığımda gördüm ki bunu yaşayanların sayısı hiç de az değil. İşin garip yanı eskiden Pc'de Half-Life, Quake vs oynarken böyle bir sorun yaşamıyordum. Oyun konsolunda oynayamıyorum, başım dönmeye başlıyor.

Belki de konsol/gamepad ile alakası yoktur sonradan olmuştur bende onu da bilmiyorum. Çok sinir bozucu bir durum çok

• Black ops 4ü ön siparişle, battlefield v'i sonra indirimdeyken alırım.

• BfV ön sipariş ile almayı düşünüyorum.Tiger,panther,ju-87 gibi araçları kullanma fırsatı varken kaçmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotalan -- 30 Mayıs 2018; 19:54:22 >
  • Cod istediği kadar iyi olsun online oynamadiktan sonra pek önemi yok indirim olsa bile almam

Yok modemin arayüzüne gir şunu kapat bunu aç bunlarla mi uğraşacam hiç bir online oyunda ayar yapmadan online girebiliyorum ama Cod da böyle birşey mümkün değil çok saçma bir durum

Bf5 gameplay bekliyorum bakalım nasıl olmus bf1 den çok çok farkı varsa alınır e3 de gösterirler bakalım

• Bf5

• Türkiye'den oynandığında hangisinde bağlantı dezavantajı, geç görme sorunu olmassa onu alacağım. Cod'ta son 4 yıldır böyle bir sorun olduğu için almıyordum. 3-4 hafta bekleyip geri dönüşleri okuyacağım ve server durumuna göre karar vereceğim.
  • Modern Warfare dönemlerinde olsaydık çoğu kişi kesinlikle '' Modern Warfare '' alırdım diyecekti.

Ah ah COD eskiden ne güzeldin be niye böyle oldun sen. Seneye MW4 dedikodusu var valla eskilere dönmek istiyorum artık. İnfinity Ward 2016'da çıkarmış olduğu kendi adıma konuşmak gerekirse rezil oyunla karşımıza çıktı zaten çoğu kişide gömdü oyunu adı bile söz edilmiyor zaten bu durumdan sebep akıllarına başlarına aldılarsa MW4'e dönme vakitleri gelmiş demektir.

Her ne kadar BF sevsem de eskiden ağır COD fanıydım MW dönemdeyken laf ettirmiyordum bu hallerini gördükçe ben kahroluyorum bu activision hiç oralı değil cebini doldurma peşinde. Cod'un ölüsü bile 20 milyon satıyor bizim gibi eski hatercıları kimse önemsemiyor.

Battle Royale saçmalığı bile koca COD ve BF markalarına bile vurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 30 Mayıs 2018; 20:45:51 >

• İkisinide Pre Order ladim.

Daha çok kasacagim muhtemelen Bo4 olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de alacağım ama ilk tercihim, konusu WW2 olduğu için BF V.

• Bence ikisi de çok güzel olacak.Bf1 gibi bir efsaneyi de gördük bu nesilde fps oyuna bol bol doyacağız.

Cod ww2 sahiplerine de güzel haberler var

Yıllardır hayalini kurduğum modlardan biri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 30 Mayıs 2018; 21:48:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Maalesef hiçbiri.

Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama konsolda fps oyunları oynayamıyorum, yarım saat sonra midem bulanıyor, başım dönmeye başlıyor Aynısı fallout'ta da oluyor, çaresini de bulamadım garip.
    Yapmanız gereken o esnada oyuna biraz ara vermek. Bana özellikle Bad Company 2'nin karlı bölümlerinde olmuştu. Aşırı derecede bulantı yapmıştı bende. Geçmeyince oyunu bırakıp yarım saat kadar dinlenmiştim ve anca geçmişti. Bazı oyunlarda hala başıma geliyor maalesef.

• İkiside alınır ama önce black ops 4

• Hayatta cod denen oyunu ne aldım ne oynadım , bf yi de duruma göre alırım

• Yok ki para. Ne laptop var ne de PC.

Oyunu alıp ne yapayım.

Kasa toplayayım dedim ne kadar eder diye, bir baktım dolar uçmuş kasanın fiyat olmuş 9 bin TL bunun daha monitörü var klavyesi var...

Akrostiş oldu :(

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.