Şimdi Ara

BU SENE İSTANBUL VE MARMARA İİBF SIRALAMALARI NASIL DEĞİŞİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeş sen gene iyi durumdasın ben yazdığım bir bölümüm 18k diğerinin 7k bir diğirenin 3k gerisindeyim tabi altta kesin gelir dediklerim var ama özellikle istediğim bölümler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaall

Kardeş sen gene iyi durumdasın ben yazdığım bir bölümüm 18k diğerinin 7k bir diğirenin 3k gerisindeyim tabi altta kesin gelir dediklerim var ama özellikle istediğim bölümler bunlar

Hocam surpriz olmazsa 3klik olan yer gelir cunku bu sene baya tm sinavina giren oldu..Ben iyiyim ama tek tercih yaptim onun baskisi var :D

• theoneking kullanıcısına yanıt
    Keşke altına bi kaç yer daha yazsaydın. Sayısal arkadaşlsrımın hepsi tm den girip beni geçti bende gelir diye umuyorum

• quote:

Keşke altına bi kaç yer daha yazsaydın. Sayısal arkadaşlsrımın hepsi tm den girip beni geçti bende gelir diye umuyorum

Hocam 33 k onundeyim bide 2.ogretim dusunmedim kazanamazsam mezuna kalir istanbul icin kasarim diye sen girersin gibi gozukuyor 100-200 bin siralamalarinarasinda oynama olmazsa insallah bende giricem :D

• quote:

Arkadaşlar Marmara ve İstanbul İİBF lerin sıralamalarında özellikle ikinci öğretimlerde düşüş olur mu düşerse ne kadar düşer geçen sene 20k ile 30k lık bir düşüş olmuş tahminleriniz neler

Kardeşim ben de 130 k dayım geçen sene dediğin gibi 121 k dan alım yapmış ve 25-30 binlerde bir kayma olmuş. Hocama danıştım gelir mi diye her yıl 10-20 bin civarında kayma oluyor dedi umutlandım. İnşallah gelir
  • parabelyum P kullanıcısına yanıt
    Umarıö geri gelir ya benim rehberlik hocamda aynısını dedi birde sayısallar hep bizi geçti ondan dolayı umudum var

• quote:

Umarıö geri gelir ya benim rehberlik hocamda aynısını dedi birde sayısallar hep bizi geçti ondan dolayı umudum var

Aynı durumdayız kardeş kimisine soruyorum şansın %80 diyor kimisine soruyorum şansın %50 diyor kime inanıcamı şaşırdım :) Marmara İktisat ikinci Öğretim gelsin yeter ya vallahi 10 bin kaysa yeter :)
    Valla dostum banada yeter ama benim için bi 19 bin kayması lazım

• quote:

Valla dostum banada yeter ama benim için bi 19 bin kayması lazım

bilmiyorum dostum inşallah düşer o kadar... o kadar düşmezse de benim dediğim kadar kayar mı sence
    Bende en azından 4k oynmasını istiyorum çekoya gitmek için inşallah olur istediklerimiz

• Up

• Marmara ingilizce isletme kac duser sizce?

• 5 binlik dusus olsa sdu dise gitsem. Amk mezuna kaldim amk amk amk

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.