Arkadaşlar Marmara ve İstanbul İİBF lerin sıralamalarında özellikle ikinci öğretimlerde düşüş olur mu düşerse ne kadar düşer geçen sene 20k ile 30k lık bir düşüş olmuş tahminleriniz neler
Up
quote:
Orijinalden alıntı: marjinaall
Up
bence 5-10 bin civarı bir düşüş olur fazlası olacağını sanmıyorum ama hayırlısı tabi
quote:
Orijinalden alıntı: lorient
bence 5-10 bin civarı bir düşüş olur fazlası olacağını sanmıyorum ama hayırlısı tabi
Alıntıları Göster
olursa iyi olur 79k dayım yazdım hepsini istanbul-marmara filan
lorientL
kullanıcısına yanıt
Şöyle bi 18 binlik bi düşüş olsa da marmara iktisat iö gitsek ya
quote:
Şöyle bi 18 binlik bi düşüş olsa da marmara iktisat iö gitsek ya
ege üniversitesi yazmadın mı dostum ?
anolar
kullanıcısına yanıt
Normal mi yazdın kardeşim yoksa ikinci öğretim mi
lorientL
kullanıcısına yanıt
Yok kardeşim yazmadım özellikle istanbul istiyorum o yüzden marmara ve istanbulu yazdım birde onlar olmazsa diye kocaeliden uzaklaşmamak için uludağ ve kocaeli yazdım hatta istanbul kesin olsun diye çekolarıda yazdım büyük ihtimal onlar gelir ama özellikle iktisat istiyorum
quote:
Normal mi yazdın kardeşim yoksa ikinci öğretim mi
normal yazdım ilk iki terchimi abartı yaptım biraz yıldız teknik iktisat-işletme yazdım sonra gerisini sırayla istanbul ikti-işletme sonra marmara ardında da çeko ve ekonometrileri yazdım ama hiç ikinci öğretim yazmadım
Yok mu başka fikri olan marmara iktisat iö istiyorum bölüm 121k ben 139k yım gelirmi dersiniz
quote:
Yok kardeşim yazmadım özellikle istanbul istiyorum o yüzden marmara ve istanbulu yazdım birde onlar olmazsa diye kocaeliden uzaklaşmamak için uludağ ve kocaeli yazdım hatta istanbul kesin olsun diye çekolarıda yazdım büyük ihtimal onlar gelir ama özellikle iktisat istiyorum
hayırlısı olsun dostum ne diyelim 140bindeyim inşallah i.ö ege işletme tutar 135binle kapatmış en son :(
lorientL
kullanıcısına yanıt
İnşallah kardeşim hepimizin istediği yerler olur bu sene sınıf öğretmenliğine yığılma varmış galba o yüzden benim umudum var millet iktisat işletme yerine sınıf öğretmenliği yazmış
anolar
kullanıcısına yanıt
İnşallah istediğimiz yerler olur normalleri bende yazdım ama gelme ihtimali imkansız özellikle marmara iktisat iö istiyorum 121k ile kapatmış benim 139k umarım
quote:
İnşallah kardeşim hepimizin istediği yerler olur bu sene sınıf öğretmenliğine yığılma varmış galba o yüzden benim umudum var millet iktisat işletme yerine sınıf öğretmenliği yazmış
inşallah dostum :)
quote:
marmara iö işletme 129k ben de 134k'dan yazdım. çok kritik geliyor umarım bir spriz olur da gireriz.
irsad26İ
kullanıcısına yanıt
Tek onu mu yazdım kardeşim
quote:
Tek onu mu yazdım kardeşim
istanbul ve marmaranın 1. ve 2. öğretim işletme iktisatlarını altına da beykent tam burslu ikisatı yazdım kardeşim