Şimdi Ara

Bu sene LYS de efsane geri donusler olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

Ezik avuntusu

Hiçbir şey yapamayacaksınız.

Not: ben de kötü yaptım efsanelerden olacağım.

Yazmayacağım dedim ama dayanamadım,neden eksilenmiş adam haklı

Sen neyin efsanesinden bahsediyorsun yığılma var demişsin bu her ygsde oluyor ve olacak

İkinici olarak efsane çekişler olacak demişsin bu da normal her sene yaşanıyor Lys böyle bir sınav sen çalışırsan kazanırsın bunun nesini abartıyorsun

Yani mayıs geldğinde kızlarla havuza gitmek yerine dersaneye gidersen çalışırsan çekersin bu kadar basit .

Abi seni öfkeli gördüm,elemanları toplayıp dalalım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapotahtapot -- 21 Mart 2015; 17:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

quote:

quote:

Ezik avuntusu

Sen neyin efsanesinden bahsediyorsun yığılma var demişsin bu her ygsde oluyor ve olacak

İkinici olarak efsane çekişler olacak demişsin bu da normal her sene yaşanıyor Lys böyle bir sınav sen çalışırsan kazanırsın bunun nesini abartıyorsun

Yani mayıs geldğinde kızlarla havuza gitmek yerine dersaneye gidersen çalışırsan çekersin bu kadar basit .

Abş seni öfkeli gördüm,elemanları toplayıp dalalım mı

Yaw kanka adam öyle bir yazmış ki sanki hiç ygsde yığılma olmuyormuşda bu sene olmuş vs

Her sene olan şeyleri allayıp pullayıp yazmanın ne alemi var ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

quote:

quote:

Ezik avuntusu

Abş seni öfkeli gördüm,elemanları toplayıp dalalım mı

Yaw kanka adam öyle bir yazmış ki sanki hiç ygsde yığılma olmuyormuşda bu sene olmuş vs

Her sene olan şeyleri allayıp pullayıp yazmanın ne alemi var ?

Hocam maksat gaza gelmek,moral motivasyon saglamak.Her sene var yigilma vs. Ama bak bu kadar yigilma var calisirsam olur mantigina kendimizi kaptirmak..

Yoksa yigilma her sene var haklisin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ezik avuntusu

Yok aga bu forumda oooooo yaparsın helal herkes yukarı çekecek demen lazım barajı anca geçrn tipler burada gelip 500binden 10bine çekebilir miyim diyince çekemezsin desen yemediğin küfür kalmaz.

Yine aynı tipler sınavdan sonra seneye kaldım hangi kitapları alayım barajı geçer miyim diye konular açacak.

Kaybetmeye mahkumsunuz

• dostum çok afilli ve mantıklı bir cevap olmuş. helal olsun ..çok haklısın fırtına haziranda kopacak
  • Aman hocam dehşete kapıldım vallahi. Çalışmaya gidiyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurabiye1996

dostum çok afilli ve mantıklı bir cevap olmuş. helal olsun ..çok haklısın fırtına haziranda kopacak

Eyvallah dostum. 10-15k bandında olup da Çok sağlam bir Lys ye sahip olan 4-5 tane arkadaşım var.Aynı zamanda ilk 2000 de olan ve yerinden memnun olmayan çok sağlam arkadaşlarım var. İyi ya da kötü bir derece yapmış olan herkes Lys de yükseltmeye çalışacak,Herkes var gücüyle hazirandaki savaşa hazırlanıyor. Çünki hazirandaki savaş çok çetin geçecek. 1 soru bile değere binecek. Ösym hunharca öğrencileri yaylım ateşine tutacak ve bir anlık dikkatsizlik sonucu savaşın sonunu göremeyeceksin. Hala fırtına öncesinde 2,5 ayımız var. savaş patlak vermeden önce olabildiğince gelişmeliyiz. Haziran ayı için bol şanslar,iyi forumlar

• Tabii ki efsane dönüşler ileri çekişler olacak ama önünüzdeki her adam da şansına yapmıyor arkadaşlar. Hadi tm,sözel veya dilciyseniz çekebilirsiniz. Ama mf'de o kadar da efsane çekişler pek fazla görülmüyor. Ha yapan var mı var. Ama 70-80k'daki adam ben mf'de ilk 10k'ya çekerim derse bu hayalperestlik olur.
  • MaximoPolpo kullanıcısına yanıt
    450 puanla 2500 deyim arkadaşım 440 ile 4000 de 10 puan farkla sadece 1500 kişi fark var yığılmalar 15-20K dan sonra başlıyor yani öyle efsane geri dönüşler falan olmaz

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103931919 aynen hocam
  • sokratesinsavunmasi S kullanıcısına yanıt
    Galiba yanlis anlasilmisim.Ben gecenlere aptal ya da gerizekali demiyorum.Zaten boyle bir sinavin zekayi olctugunu kimse soyleyemez.Sinavda kontrolu kaybettigin an istersen superzeka ol yapamazsin.Benim demek istedigim sinavdan once 100 tane matematik sorusunu cozdugum kiz 28 bininci oldu ben 60 bininci oldum.Ve bu kizin lys temeli sifir.Anlatabildim mi?

Hocam ben zaten yanlis anlamadim seni destekler bi mesaj yazdim

• 135 ortalama netlerimdi.67 kyım. barzonun teki 50 k da.her denemede tokatladigim tipler 20 k da.meydanı boş mu bırakacağım sanıyorsun. Arkadaş benim gibileri kastediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Marie -- 21 Mart 2015; 23:38:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.