Bu sene asiri bir yigilma var.8 puanla 60 binden 50 bine atiyor.Puanlar birbirine cok yakin.Bu sene ygs ye cok takilmayin derim.Lys de yapan bu sene gomecek.Ayrica bu sene ygs de ilginc bir siralama oldu.100 bine girecek adam 30 bine girdi.Cok efsane seyler olacak bu senee.Lys aciklandiginda uplayacagim.
Her sene olur böyle şeyler Ygs de hakettiğini bulamayan başarılı öğrenciler lys de farkını koyar.
Tarih Yazacak AdamT
kullanıcısına yanıt
Hocam dogru diyorsun.Ama bu sene derece yapacak adam 20 bine girdi.30 bine zor girer denilen adam 15 bine girdi.Ve puanlar hic bu kadar yakin olmamisti herhalde.Lys de cok fark koyanlar olacak gibime geliyor
Dershane hocası gerçekçi duşunun dedi o dönüşler efsanedir çok gitmez dedi ben 36k sıralamam var 12-13k çok zor çekilir diyo sıralamanın ilginçliğine katılıyorum ilk 20k yapabilecek 60-90k arasına düştü ve puanlar yakın
MaximoPolpo
kullanıcısına yanıt
Ne yapalım lan yani ne yapalım ne istiyorsun yani derdin nedir. Her sene bu böyle kendine mi umut vermeye çalışıyorsun. Net söylüyorum ygs den önce çalıştığın gibi çalış sıralaman düşer.
hedef 50k'dan 9k'ya mf4. biliyorum imkansız gibi ama deniyeceğim matta integral+ 11. sınıf tekrarı var 10 günlük iş. bio sistemler fizikte her ünitenin zor konuları manyetizma mercekler dairesel gibi dalga atom boş :D. kimyada organik asit baz
quote:
Orijinalden alıntı: Humoral Immunity
Ygs zor olduğundan dolayı ilk 10k'da geçen seneki kadar yığılma olduğunu düşünmüyorum. Aşağı yukarı her sene olan şeyler olacak işte.
Alıntıları Göster
50K-200K arasında dehşet yığılma var hiçbir şey bilmeyen adamlar 100k olmuş vs vs bence lysde çalışan çok rahat çeker
quote:
Orijinalden alıntı: maracanna
50K-200K arasında dehşet yığılma var hiçbir şey bilmeyen adamlar 100k olmuş vs vs bence lysde çalışan çok rahat çeker
Alıntıları Göster
Her yıl aynı muhabbet, aynı konular.
Kısaca yav hehe
1.Uslubuna dikkat et. 2.Sen benim ne kadar calistigimi biliyor musun? 3.Ygs deki siralamami biliyor musun? 4.Yoksa sende sansa o iyi siralama yapanlardan misin?
quote:
Orijinalden alıntı: WexaR
Her yıl aynı muhabbet, aynı konular.
Kısaca yav hehe
Alıntıları Göster
şaka baka acayip bir yıgılma var 2 soru fazla çözsem 35kya atıyor 48k sıralamam lysyi götüren 30 50 bin bandında olanlar istediklerini alcaklar
sezeresim2S
kullanıcısına yanıt
Kardesim 59 bindeyim ygs 5 de.Arkadasim 50 binde.1 turkce neti fazla yapsam cocugu geciyordum.1 lys edebiyat sorusunun 4 ygs sorusundan daha fazla puan getirdigini dusunursek cok degisir siralamalar.
Ezik avuntusu
Hiçbir şey yapamayacaksınız.
Not: ben de kötü yaptım efsanelerden olacağım.
Cok degisecek sinav bilgiyi olcmedi ayrica insaar sinavda dagildi. Lysde 120 den 25 e cekmeye calisacagim
MaximoPolpo
kullanıcısına yanıt
aynen lys iyi çok şükür türkçem kötüydü zaten sınavda acayip zor olunca sosyal yetişmedi emeklerim boşa gitti ama lys böyle olmayacak 17 bin hedefliyorum mf4 ve mf3 te hayırlısı bakalım
fantastik tinerci
kullanıcısına yanıt
Ezik avuntusu demissin de benim oyle kotu bir siralamam yok Allah a sukur.Lys de ortalama birsey yapsam ilk 12-13 bindeyim.En kotu odtu uluslararasi iliskiler yazar okurum.Ama goreceksin lys yapan kazanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: MaximoPolpo
1.Uslubuna dikkat et. 2.Sen benim ne kadar calistigimi biliyor musun? 3.Ygs deki siralamami biliyor musun? 4.Yoksa sende sansa o iyi siralama yapanlardan misin?
4.Yoksa sende sansa o iyi siralama yapanlardan misin?
ŞANSA 20K'YA GİRMEK NEDİR YA AHAHAHAHA NASIL İNANDIRMIŞSIN KENDİNİ
Denemelerde 320 yapıp bu sınavda 390 yapan BİR TANE adam bulamazsın, kendini kandırma. LYS'de çalışan geçer, 60k'dan 15k'ya da giren olur ama bu diğerleri şansa o sıralamaya geldi demek olmuyor. Sana karşı olan üsluba dikkat edilmesini istiyorsan çalışıp senin önüne geçen adamlara şansa geçtiler demeyeceksin önce.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B7F190390
quote:
Orijinalden alıntı: MaximoPolpo
4.Yoksa sende sansa o iyi siralama yapanlardan misin?
ŞANSA 20K'YA GİRMEK NEDİR YA AHAHAHAHA NASIL İNANDIRMIŞSIN KENDİNİ
Denemelerde 320 yapıp bu sınavda 390 yapan BİR TANE adam bulamazsın, kendini kandırma. LYS'de çalışan geçer, 60k'dan 15k'ya da giren olur ama bu diğerleri şansa o sıralamaya geldi demek olmuyor. Sana karşı olan üsluba dikkat edilmesini istiyorsan çalışıp senin önüne geçen adamlara şansa geçtiler demeyeceksin önce.
Alıntıları Göster
bende sana katılıyorum acayip bi yığılma olmuş puanlar birbirine çok yakın buda asıl etki lys de ortaya çıkacak gibi bi sonuç çıkartıyor